PABLO Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dajesz http://www.tvnmeteo.pl/informacje/polska,28/siarczysty-mroz-syberia-rano-nawet-32-st-na-termometrach,34372,1,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Fanti tancerzu , bo zmuszasz mnie do opublikowania pewnego filmu :gwizdanie: czytał ACTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Fanti tancerzu , bo zmuszasz mnie do opublikowania pewnego filmu :gwizdanie: czytał ACTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 czytał ACTA Filmik jest mojego autorstwa i Ja mam do neigo wszystkie prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Prywatność -jeżeli chcesz opublikować jest nakaz zamazania twarzy osoby na nim będącej no chyba że wyrazi na to zgodę :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Prywatność -jeżeli chcesz opublikować jest nakaz zamazania twarzy osoby na nim będącej no chyba że wyrazi na to zgodę :decayed: na tym filmiku twarzy nie trzeba zamazywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Prywatność -jeżeli chcesz opublikować jest nakaz zamazania twarzy osoby na nim będącej no chyba że wyrazi na to zgodę :decayed: Jeżeli nagranie jest realizowanie w miejscu publicznym to o zgodę nie musisz pytać, no chyba że osoba będąca na nagraniu wyrazi sprzeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 czytał ACTA Filmik jest mojego autorstwa i Ja mam do neigo wszystkie prawa Nagranie było wykonane na imprezie zamkniętej nie przypominam sobie żebym wyraził zgodę na filmowanie mojej osoby więc upublicznianie uzyskanego w ten sposób mojego wizerunku jest nie zgodne z prawem. W ramach zadość uczynienia oczekuje SAMOKROPY dla wiadomej osoby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 http://www.cda.pl/video/2029532/Wycieczka-szkolna-_18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 I jak tam :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 http://www.cda.pl/video/2029532/Wycieczka-szkolna-_18 oj Pablo...Ty to jestes jak PELIKAN Łykasz wszystko :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 http://www.cda.pl/video/2029532/Wycieczka-szkolna-_18 oj Pablo...Ty to jestes jak PELIKAN Łykasz wszystko :polew: I po co ześ się odezwał, chciałem nabrać parę osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 zdrowie Pany w ten ciepły wieczór Lenox wiedziałem co chce napisac i dokładnie to napisałem..... dożywocie dla sprawczyni a nie dla matki weź to pod uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 zdrowie Pany w ten ciepły wieczór Lenox wiedziałem co chce napisac i dokładnie to napisałem..... dożywocie dla sprawczyni a nie dla matki weź to pod uwage ja inaczej zrozumiałem, ale luzz zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 pijcie moje zdrowie przez ten weekend - egzaminow co niemiara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 I po co ześ się odezwał, chciałem nabrać parę osób No to żeś Nas prawie nabrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 http://www.tvn24.pl/0,11318,1733584,,,policja-nie-ma-watpliwosci--ze-to-cialo-magdy,raport_wiadomosc.html a oto finał historii , jeszcze sie okaże po sekcji zwłok ze nie był to nieszczęsliwy wypadek a pobicie ze skutkiem....... [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 08:48_________________________________________________i podtrzymuje swoje stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 http://thethrottle.thechive.com/2010/08/24/audi-garage-looks-just-like-my-garage-21-hq-photos/ Pewnie juz bylo ale garaz calkiem spoks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi