FANTOMAS Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Jak spot będzie w piz*zie hat to odpadam bo mnie wstyd było ostatnio grucha chciał wyjadać z tależy po innych pustych stolikach transit chciał bić kelnera Pablo obstawił tależ komórkami jak sztućcami co by mu żaden klijent nie umknął gdy będzie zajęty wkładaniem do ust....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 może się gdzieś poślizgamy jak dalej będzie padać śnieg jakie plany, propozyszyn [br] Pablo , znowu na prostej bedziesz próbował zacignąć ręczny przy prostej kierownicy i mówić ze k.... nie idzie bokiem coś moje audi :polew: :polew: :polew: :polew: Teraz będzie wszystko pod kontrolą :decayed: [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 12:37_________________________________________________ Jak spot będzie w piz*zie hat to odpadam bo mnie wstyd było ostatnio grucha chciał wyjadać z tależy po innych pustych stolikach transit chciał bić kelnera Pablo obstawił tależ komórkami jak sztućcami co by mu żaden klijent nie umknął gdy będzie zajęty wkładaniem do ust....... j**any :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Spot mysle ze normalnie w GK a potem pomyślimy co by moze gdzies skoczyć na slizganko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Jak spot będzie w piz*zie hat to odpadam bo mnie wstyd było ostatnio grucha chciał wyjadać z tależy po innych pustych stolikach transit chciał bić kelnera Pablo obstawił tależ komórkami jak sztućcami co by mu żaden klijent nie umknął gdy będzie zajęty wkładaniem do ust....... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 :hi: Jak dobrze pojdzie to kolo 20 powinienem zawitac na spota, wkoncu.. :gwizdanie: zobaczyc krakowskie mordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 :hi: Jak dobrze pojdzie to kolo 20 powinienem zawitac na spota, wkoncu.. :gwizdanie: zobaczyc krakowskie mordy Weź vaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pojeździłem troszkę po miescie i Continental Coni Winter Contact TS830 jest najgorsza oponą na jakieś do tej pory jeździłem :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pojeździłem troszkę po miescie i Continental Coni Winter Contact TS830 jest najgorsza oponą na jakieś do tej pory jeździłem :wallbash: W takim razie musi być za***iście ślisko, bo ja na nófffkach Nokianach też widzę cały czas świecące ESP Możliwe że nasze gumy się aż tak ślizgają bez przyczyny...? Fanti mówił z tego co pamiętam, że Conti to najlepsza guma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pojeździłem troszkę po miescie i Continental Coni Winter Contact TS830 jest najgorsza oponą na jakieś do tej pory jeździłem :wallbash: ja w zeszlym roku mialem te oponki, nowki 16/55/205 i szczerze mowiac bylem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Z moich info continental jest kipska opcja na zime.Od wielu osób to juz slyszalem i cos w tym musi byc,osobiscie nie mialem okazji jezdzic na conti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wcześniej jeździłem na Michelinach i był Wiec wiem napewno co kupię w przyszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wcześniej jeździłem na Michelinach i był Wiec wiem napewno co kupię w przyszłym sezonie Ja od dwóch lat na Michelinach i jest naprawdę a co do conti.... mam w drugim aucie i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wcześniej jeździłem na Michelinach i był Wiec wiem napewno co kupię w przyszłym sezonie Tata ma w swojej B4 Micheliny i calkiem wporzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Conti ( te co mam ) do latania bokami sa idealne ale do hamowania to juz nie jest za wesoło hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Conti ( te co mam ) do latania bokami sa idealne ale do hamowania to juz nie jest za wesoło hehehe To może dzisiaj gdzieś podjedziemy i pokażesz jak to lata bokiem [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 16:51_________________________________________________Selgros :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pablo dam Tobie i Ty pokażesz Nam na co Cie stać :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 tylko napiszcie ile macie mm na tych swoich oponkach bo jak poniżej 6 to raczej nie ma co wymagać. Ja miałem i misieliny i conti (3D) i te i te były ok jak dla mnie. Kupy w gaciach nie miałem nigdy na na widok nagle zapalonych świateł stop w aucie przedemną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pablo dam Tobie i Ty pokażesz Nam na co Cie stać :kox: No problem W sumie u nas na pasie teraz są dobre warunki, dostałem info że nieźle tam śmigają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 tylko napiszcie ile macie mm na tych swoich oponkach bo jak poniżej 6 to raczej nie ma co wymagać. Ja miałem i misieliny i conti (3D) i te i te były ok jak dla mnie. Kupy w gaciach nie miałem nigdy na na widok nagle zapalonych świateł stop w aucie przedemną. Ja ostatnio opuscilem droge i tez nie mialem kupy w gaciach wiec to nie wyznacznik opon i przyczepnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ja miałem tylko raz na Armii Krajowej ale wyleciała szybko przez okno jak "kopertało" autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi