Gość Trzeniu Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Panowie jakby kto był chętny to dzisiaj ide pograć w bilard/kręgle do Fantasy Park jak coś to wpadnijcie ja będę o 20:30-45 :th:
jarko Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Miłej zabawy chłopaki :th: Ja dzisiaj domowy relaks zapuszczam :>
Cuber Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Opublikowano 1 Maja 2008 Ja juz po relaksie u kolegi w domowym zaciszu :gwizdanie: OZI nawet moja kobieta Cię wy***ała.....wstydź sie :gwizdanie: pozdr for all :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Jutro wypad do krościenka, chętny ktoś ?? Zbiórka o 7 na orlenie w opatkowicach Jak ktoś się nie wyrobi, dzwonić, ugadamy się na ognisko wieczorkiem nad Dunajcem
Gość trueogre Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 :th: Pablo, jak tylko zobaczyliśmy furę na parkingu wiedzieliśmy że Maksi Kaz jest na łowach :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Kurw.a gdzie te czasy jak dzień w dzień było po 20-30 stron zapisanych... i nie było tam gówna typu dzień dobry,dowidzenia , cześć , witajcie ..... człowiek zanim zdąrzył coś napisać to już były z cztery odpowiedzi... ehhh
Gość trueogre Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Jak to gdzie te czasy ? kilkadziesiąt stron dalej a tak poważnie to faktycznie wszystko się zjebało, ciekawe czemu
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 :th: Pablo, jak tylko zobaczyliśmy furę na parkingu wiedzieliśmy że Maksi Kaz jest na łowach :polew: no Pablo , Gosia całkiem fajna no i gra w bilarda lepiej niż Ty
Gość trueogre Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 :th: Pablo, jak tylko zobaczyliśmy furę na parkingu wiedzieliśmy że Maksi Kaz jest na łowach :polew: no Pablo , Gosia całkiem fajna no i gra w bilarda lepiej niż Ty dokładnie, a Ty ją uczuć chciałeś
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Jutro wypad do krościenka, chętny ktoś ?? Zbiórka o 7 na orlenie w opatkowicach Jak ktoś się nie wyrobi, dzwonić, ugadamy się na ognisko wieczorkiem nad Dunajcem Dagmara Ci robi niespodziankę?
Gość trueogre Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Jutro wypad do krościenka, chętny ktoś ?? Zbiórka o 7 na orlenie w opatkowicach Jak ktoś się nie wyrobi, dzwonić, ugadamy się na ognisko wieczorkiem nad Dunajcem Dagmara Ci robi niespodziankę? :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Jutro wypad do krościenka, chętny ktoś ?? Zbiórka o 7 na orlenie w opatkowicach Jak ktoś się nie wyrobi, dzwonić, ugadamy się na ognisko wieczorkiem nad Dunajcem Dagmara Ci robi niespodziankę? :gwizdanie: :gwizdanie: Do zobaczenia rano :th:
ozi_wells Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 OZI nawet moja kobieta Cię wy***ała.....wstydź sie nie wiem czy to dobrze dla Ciebie... :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Opublikowano 2 Maja 2008 OZI nawet moja kobieta Cię wy***ała.....wstydź sie nie wiem czy to dobrze dla Ciebie... :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Maj 2008, 12:41 _________________________________________________takie małe OT , Jak ma być normalnie na Krakowskich jak organizujecie ( we Dwoje ) jakis wypad i piszecie o Tym o 1-szej w nocy gdzie nie kazdy czyta tak późno forum pozatym jesli juz to czasem mozna wysłac smsa .... no ale z drugiej strony po co ? Miłej zabawy Panowie......
jarko Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 Ja tam bym chętnie z Wami coś postukał na forum, ale co zrobić jak Wszystkich gdzieś wywiało...
PABLO Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 :th: Pablo, jak tylko zobaczyliśmy furę na parkingu wiedzieliśmy że Maksi Kaz jest na łowach :polew: Ale o co chodzi? [br]Dopisany: 02 Maj 2008, 23:22 _________________________________________________ Ja tam bym chętnie z Wami coś postukał na forum, ale co zrobić jak Wszystkich gdzieś wywiało... Fakt faktem ze sie ostatnio cos urwał dawny klimat naszego forum ale mysle ze nie długo wszystko wróci Jarko do normy
jarko Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 No siedze i siedze na tym forum i doczekać się już nie mogę
rtocki Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Panowie zarzucam temat: Potrzebuję kupić do mojego rubinka maskę i lewy błotnik przód. Znacie, wiecie gdzie u kogo najkorzystniej szukać w Kraku? (może z jakiś anglików itp?), Rocznik 98 (po pierwszym lifcie, więc błotnik najlepiej bez przetłoczenia na znaczek audi), maska najchętniej golutka nieuzbrojona-poza narożnikiem nad lampą lewą nic nie poszło (atrapa, wygłuszenia zawiasy całe i OK), oczywiście ideałem byłoby aby kolor był wiśniowy, ale wezmę co się trafi w dobrej cenie. Nie musi być Kraków mogę podjechać byle było po co i w rozsądnych pieniądzach. Proszę o pomoc bo na razie wygląda to tak :
Cuber Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Opublikowano 3 Maja 2008 Tocki a coś to narozrabiał ?? Poszukaj na allegro w Kraku i znajdziesz ..... szrotwó jest masa! Pierwszy lepszy to tam gdzie bedziesz mieszkal na wylocie na warszawke.... :th:
Rekomendowane odpowiedzi