Wąski Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 koledze się jeszcze syn wczoraj urodził więć było wesoło
jarko Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 No to skoro już nie śpisz to chyba troszkę za mało
Gość trueogre Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 zawsze lepsze opony zakładamy na TYŁ byl jakis czas temu na forum taki temat, napisałem to samo co teraz piszesz to mnie wszyscy zj***li :gwizdanie: tez oglądałem taki program i wyraxnie na testach wyszło ze tylnie opony (jak juz nie mogą wszystkie byc takie same) to powinny być lepsze ciekawe to co piszecie, szczerze przyznam że nie wiedziałem o tym
jarko Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 No ja też o tym słyszałem na tvn turbo - jakiś programik co testy różne robią... Tylko nie wiem czy sprawa się tyczy każdego rodzaju opon, czy może z zimówkami jest inaczej
Hugo Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 No ja też o tym słyszałem na tvn turbo - jakiś programik co testy różne robią... Tylko nie wiem czy sprawa się tyczy każdego rodzaju opon, czy może z zimówkami jest inaczej http://www.auto-swiat.pl/poradnik/forum/index.asp?Artykul=13365&Watek=905709&WatekStr=1&DA=170920062312
Flyer Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Lepsze opony powinny byc na przodzie. Rozumiem, ze Ci ktorzy np. maja FWD i zakladaja gorsze na przod opanuja kazdy uslizg/poslizg przedniej osi, a dodatkowo beda lepiej hamowac gorszymi gumami
Cuber Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Opublikowano 5 Maja 2008 Lepsze opony powinny byc na przodzie. Rozumiem, ze Ci ktorzy np. maja FWD i zakladaja gorsze na przod opanuja kazdy uslizg/poslizg przedniej osi, a dodatkowo beda lepiej hamowac gorszymi gumami cytacik "Podczas hamowania przod auta "nurkuje". Kola przednie sa dociskane z wieksza sila. Kola na osi tylnej sa odciazone. W przypadku kiedy opony na osi tylnej sa w gorszym stanie niz na osi przedniej auto moze zakrecis sie wokol wlasnej osi."
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 mniejsza z tym , chyba nikt z Was nie wymienia po 2 opony tylko 4 naraz
sokolnh Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 ja myslałem ze lepsze opony zakłada sie na prawą strone
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 ja myslałem ze lepsze opony zakłada sie na prawą strone Ale to tylko Pablo
jarko Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 No tak, tu cztery nowe oponki i komornika na koncie
sokolnh Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 a sprzedasz H1 i H3 i H7 :gwizdanie: w domu mam narazie tylko h7, na h1, h3 trzeba bedzie troche poczekac
Cuber Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Opublikowano 5 Maja 2008 pamietasz ze ja biore H7 Sokolnh , mozesz załatwić mi Textary klocuszki na przód ? bo sie kontrolka mi zaświeciła...... ;(
Wąski Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 a sprzedasz H1 i H3 i H7 :gwizdanie: w domu mam narazie tylko h7, na h1, h3 trzeba bedzie troche poczekac jaka cena? ja mogę poczekać jak by co :gwizdanie:
jarko Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Sokolnh , mozesz załatwić mi Textary klocuszki na przód ? bo sie kontrolka mi zaświeciła...... ;( Jak się dobrze dymi to się później trzeba zatrzymać
Cuber Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Opublikowano 5 Maja 2008 Jak się dobrze dymi to się później trzeba zatrzymać no w końcu kiedyś trzeba zmienic klocik przednie
Rekomendowane odpowiedzi