fantowski Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 u mnie jutro tak samo będzie ciężko wrócić z Kielc na 19:30... je...ne targi
Transitpower Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Mnie tam obojętne, bo ani jutro ani w niedziele nie dam rady
PABLO Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Ehh, brakuje tych spotów jak z 3-4 lata temu...
PABLO Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 to co? jutro nie ma spota ? Wyślę jutro wszystkim info i zobaczymy w ciągu dnia
radimm Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 jakby sie udalo spotkac, moglby ktos ogarnac dla mnie 2 ramki czarne? bede bardzo wdzieczny
boseron Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 nie polecam nikomu rozbierać silniczek tylnej wycieraczki..... kupiłem drugi silnik na allegro i rozebrałem oba, okazało sie ze mój silniczek jest ok tylko mechanizm strasznie suchy bez smaru zardzewiał wręcz, wewnątrz masakra jakaś, dlatego stawał..... ale cóż po rozebraniu obu tylko ja jestem tak nerwowy zeby oba zniszczyć krew mnie zalewa teraz to juz musze kupić nowy mechanizm, kombinerki w moich rekach równa sie wszystko wyciągnij na siłe..... i poszło wszystko w piz*u
nex Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 trzeba było się umówić, wziął bym, sprawdził i oddał bez twoich nerwów i kosztów fantowski, mam nadzieje że będziesz zadowolony ---------- Post dopisany at 05:28 ---------- Poprzedni post napisany at 05:28 ---------- trzeba było się umówić, wziął bym, sprawdził i oddał bez twoich nerwów i kosztów fantowski, mam nadzieje że będziesz zadowolony
ruks Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 to co? jutro nie ma spota ? Wyślę jutro wszystkim info i zobaczymy w ciągu dnia Ja dzisiaj nie dam rady, do 22 w pracy Ale jakby co to mi bardziej w tygodniu pasuje niż w weekendy
norbi3000 Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 ja też dziś nie dam rady być na spocie, ale w niedziele czemu nie
PABLO Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 A więc co panowie odpuszczamy dzisiaj i robimy na próbę w Niedzielę Bo jeśli mają być dzisiaj 3 osoby to "bez sęsu:decayed:"
FANTOMAS Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Siemka Panowie Co słychac ciekawego na Krakowskich ? Dawno mnie nie było generalnie
PABLO Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Pewnego dnia przychodzi mąż z pracy, a kran w domu cieknie. Żona pyta: - Może byś naprawił kran? Mąż mówi: - A co ja, hydraulik? Na drugi dzień ogródek jest nieskopany. Żona znowu pyta: - Może byś skopał ogródek? - A co ja, ogrodnik? Na trzeci dzień mąż przychodzi, a krany nie ciekną i ogródek jest skopany. Mąż pyta żony: - Kto wszystko zrobił? A żona: - Sąsiad powiedział, że zrobi to wszystko za Ciebie, jeśli upiekę mu jakieś pyszne ciasto, albo się z nim prześpię. - No i co mu upiekłaś? A żona: - A co ja, cukiernik?
KERCZI Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Bliskie spotkanie trzeciego stopnia z Sarenka... ---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ---------- Myslicie ze UBEZPIECZYCIEL bedzie chcial skasować auto?
lennox Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Bliskie spotkanie trzeciego stopnia z Sarenka...---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ---------- Myslicie ze UBEZPIECZYCIEL bedzie chcial skasować auto? A poduchy wypaliło? Jeśli nie to wydaje mi się że nie ma podstaw. Naprawa nie przekroczy raczej 70% wartości pojazdu (i to też zależy od ubezpieczalni), no chyba że ma zrobione milion kilometrów ---------- Post dopisany at 13:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- BTW Ja dziś się pojawiam na spocie. Będzie ktoś w końcu?
FANTOMAS Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Bliskie spotkanie trzeciego stopnia z Sarenka...Myslicie ze UBEZPIECZYCIEL bedzie chcial skasować auto? to Ci zrobiła Q..Q
PABLO Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Ja dziś się pojawiam na spocie. Będzie ktoś w końcu? Jak by nie było spota to podwieź mi te telefony, dobra cena będzie
FANTOMAS Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Ja też chyba wpadnę nie wie ktoś gdzie w pobliżu njuhuta jest jakaś wypożyczalnia przyczep ? te ze statoila są za małe . Była kiedyś wypożyczlania na wysokości solidarności/ujastek ale się gość zawinął. Potrzebuje taką większą towarówkę
Rekomendowane odpowiedzi