Radekst Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11729733,Pisala_fizyke__a_myslala__ze_to____wos__Matura_do.html
Wąski Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 no to mam po-tomka GRATULACJE :oklasky: wybiera sie ktoś http://wyscigigorskie.pl/wydarzenia-1-1-1-634.html sobotę mam wolną więc jakbyś chciał to mogę jechać.. raczej niedziela http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jlLSabonmNc ---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:03 ---------- Pablo jak się wklejało linki
nex Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 pod filmikiem klikasz UDOSTĘPNIJ i tamten link wklejasz na forum
D4NTE Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 no to mam po-tomka GRATULACJE D4NTE to jak kupisz mi te ledy do podsufitówki? Kupię i w niedzielę przywiozę na spota acha na niedziele bym potrzebował ramkę klubową srebrną - 1szt. jarko, PABLO przywiezie któryś?
norbi3000 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 to w tym tygodniu spot jest w niedziele ---------- Post dopisany at 16:21 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ---------- a bym zapomnial, dzięki Ozi za porade z tym ubezpieczeniem, byłem dziś na Handlowym i Sokolnh wszystko zrobił jak trzeba czekam jeszcze tylko na wycene ubezpieczenia innych samochodow, ogolnie polecam zakład :thumbup1:
PABLO Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Pablo jak się wklejało linki Tak jak Nexio - Rexio napisał pod filmikiem na stronce YT masz udostępnij, klikasz, kopiujesz po czym tutaj w drugim rzędzie ikonek (niebieska kula) wklejasz i ok. ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ---------- acha na niedziele bym potrzebował ramkę klubową srebrną - 1szt. jarko, PABLO przywiezie któryś? Srebrną Ja mam te nowe co się rozkładają i łatwo można wymienić tablice, tylko czarne takie jak wszyscy. Będziesz chciał to pokaże Ci na spocie. ---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- to w tym tygodniu spot jest w niedziele Tak w tym tygodniu jest pomysł by zrobić w Niedziele.
D4NTE Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 acha na niedziele bym potrzebował ramkę klubową srebrną - 1szt. jarko, PABLO przywiezie któryś? Srebrną Ja mam te nowe co się rozkładają i łatwo można wymienić tablice, tylko czarne takie jak wszyscy. Będziesz chciał to pokaże Ci na spocie. Srebrną KLIK mam już takie dwie od jarko one są prawie całe czarne a z od przodu tam gdzie napis a4 jest tło srebrne, kolega z pracy zobaczył u mnie i prosił bym mu załatwił do swojej b5:decayed:
PABLO Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Srebrną KLIK mam już takie dwie od jarko one są prawie całe czarne a z od przodu tam gdzie napis a4 jest tło srebrne, kolega z pracy zobaczył u mnie i prosił bym mu załatwił do swojej b5:decayed: Powiedz mu że PABLO zaprasza go na spota, niech przyjedzie to zobaczy i kupi:decayed:
D4NTE Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Srebrną KLIK mam już takie dwie od jarko one są prawie całe czarne a z od przodu tam gdzie napis a4 jest tło srebrne, kolega z pracy zobaczył u mnie i prosił bym mu załatwił do swojej b5:decayed: Powiedz mu że PABLO zaprasza go na spota, niech przyjedzie to zobaczy i kupi:decayed: pewnie by i kupił, ale mi mówił że nie chce mu się specjalnie zza krk przyjeżdzać, najwyżej do jarka podjadę
PABLO Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Ja mam te normalne całe czarne takie mi dał KERCZI W razie czego będę je miał przy sobie.
D4NTE Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Ja mam te normalne całe czarne taki mi dał KERCZI W razie czego będę je miał przy sobie. ok, ja tymczasem spadam do pracy na noc:kwasny:, spokojnego wieczoru życzę
jarko Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 najwyżej do jarka podjadę Numer masz, adres znasz. Srebrne ramki mam tylko ja
PABLO Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Srebrne ramki mam tylko ja Dej mi trochę, dej dej:decayed:
Transitpower Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Nie wiem jak reszta, ale ja zamierzam jutro po pracy przyjechać na spota. Najwyżej postoję sam i pojadę do domu W niedziele to ja będę trzeźwiał po wieczorze kawalerskim mojego sąsiada (o ile dotre do domu)... Z resztą chłopaki mają jutro mecz w VIP-lidze o 22-giej więc na spot też pewnie zawitają, a przynajmniej Cuber (pozdrawiam serdecznie ) z którym przed chwilą rozmawiałem. Tak więc kto chce i może przyjedzie jutro a reszta przyjedzie w niedziele. Zobaczymy w który dzień będzie większa frekwencja
PABLO Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Mogę Ci dać jeszcze naklejki i smyczki Spoko nie ma problemu, opróżnię Ci trochę mieszkanie bo pewnie nie ma jak tam przejść bo tak ciasno od tych gadżetów Jak byś dał radę podjechać w Niedziele to przywieź trochę to wezmę a jak nie to w tygodniu się zgadamy. Malutka co tam:naughty:
PABLO Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Nerw A tam?:> Jaki nerw skoro masz dzisiaj powód by się najeebać ze szczęścia U mnie spoko wpadnij na spota z Krzychem
lennox Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Nie wiem jak reszta, ale ja zamierzam jutro po pracy przyjechać na spota. Najwyżej postoję sam i pojadę do domu W niedziele to ja będę trzeźwiał po wieczorze kawalerskim mojego sąsiada (o ile dotre do domu)... Z resztą chłopaki mają jutro mecz w VIP-lidze o 22-giej więc na spot też pewnie zawitają, a przynajmniej Cuber (pozdrawiam serdecznie ) z którym przed chwilą rozmawiałem. Tak więc kto chce i może przyjedzie jutro a reszta przyjedzie w niedziele. Zobaczymy w który dzień będzie większa frekwencja Się znowu zaczyna temat... W takim razie ja też jutro będę ale dopiero po 20.
PABLO Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 No to powodzenia jutro na spocie i życzę wielkiej frekwencji lennox telefony mam przygotowane dla Ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi