PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki za spota, frekwencja Zapodajcie zdjęciem
fantowski Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 również podziękował dzisiaj było zdjęcia wrzuce z rana jak będę w pracy tymczasem dobrej nocy życzę
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 spocik udany Oby takich więcej, zmiana miejsca dobrze zrobiła a myślę nawet jak byśmy zmienili na okres lata spoty właśnie tutaj i przy okazji byśmy mieli obok zlocik klasyków:kox: W razie załamania pogody mamy obok parking kryty w plazie, co wy na to:evil:
D4NTE Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki Pany za spota, miejscówka dobra na lato bo jaśniej nieco niż w GK
boseron Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 dzięki za spota było super, Kerczi nuta dobra w .uj ze tak powiem po dresiarsku
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ogr fele prosiaki za***iście wyglądają Fajnie że wpadłeś bo wieki Cię nie widziałem.
OGr Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ogr fele prosiaki za***iście wyglądająFajnie że wpadłeś bo wieki Cię nie widziałem. Dzięki, od jakiegoś czasu ich szukałem ;-) Narazie jest koza :/ Będzie lepiej jak gwint wpadnie ;-) No i nie mogę dostać dekielków do nich :-( ---------- Post dopisany at 03:14 ---------- Poprzedni post napisany at 03:14 ---------- Swoją drogą: ale się najebałem hehe ;-) Lecę spać, dobranoc ;-)
ruks Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 spocik udany Oby takich więcej, zmiana miejsca dobrze zrobiła a myślę nawet jak byśmy zmienili na okres lata spoty właśnie tutaj i przy okazji byśmy mieli obok zlocik klasyków:kox: W razie załamania pogody mamy obok parking kryty w plazie, co wy na to:evil: Chociaż wczoraj mnie nie było to jestem za! Myślę że na wolnym powietrzu będzie fajnie
fantowski Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 ale luźny dzień mamy tylko pogoda nie za fajna poniżej zdjęcia...
D4NTE Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 wkleiłeś miniaturki zdjęć daj link do większego formatu
fantowski Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 a jak klikniesz w miniaturę to CI nie powiększa ?
D4NTE Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 a jak klikniesz w miniaturę to CI nie powiększa ? znalazłem przypadkiem taki mało spotykany tunel środkowy z osprzętem KLIK tylko nie wiem czy mi z dekorami spasuje? za 200zł się chyba opłaci? Mój środek
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 all Seba foty chulają wsio po kliknięciu w miniaturkę
D4NTE Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 all Seba foty chulają wsio po kliknięciu w miniaturkę To nie wiem u mnie ani Firefox ani Chrome nie odpalają w dużym formacie tylko mini 150x100:facepalm:
PABLO Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dziwna sprawa:eusathink: U mnie na lapku w pracy na FF normalnie otwiera tak jak pisałem wcześniej, kieruje na stronkę imageshack i tam po kliknięciu w obrazek lub powiększenie w prawym górnym rogu powiększa na cały rozmiar.
Rekomendowane odpowiedzi