Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim :hi:

Ale ta pogoda wkuurwia że masakra :facepalm:

imag0034yy.jpg

Fajny bolid ma młody junior dziadka z forum :kox:

Przyzwyczajać od dziecka do audi :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Miło mnie wczoraj nasi trampkarze zaskoczyli nie liczyłem na taki wynik po meczu z Grecją i po tym co zrobili z Grekami Czesi może faktycznie naszym brakło wtedy pary przez ten dach :wink: w każdym razie szacun za serce do walki bo tego wczoraj im nie brakowało a najbardziej podobali mi się Wasyl , Perquis no i też Boenisch dzięki nim Tytoń nie miał kupy w gaciach jak ruscy ruszali.

Ty sobie chyba jaja robisz!! :thumbdown: pierwsi do zmiany byli, a szczególnie ten Niemiec co po Polsku dobrze mówić nie umie.. drugi zaś to chyba musi zmienić korki na mecz z Czechami bo na ostatnim meczu to ślizgał się jak na lodzie...

tiaaa....nie no pewnie i wpuściłbyś na lewe skrzydło Macierewicza na prawe Jarosława obrońce narodu a środkiem by poszło radio mariana z obrońcami krzyża smoleńskiego proszę cię :facepalm: .....

na kogo ty ich chciałeś zmienić bo raczej nie widzę żeby sławy nam ławki grzały :eusathink: jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma może niektórzy poprawnie po polsku nie mówią ale widać było że im się chciało biegać a nie czekali aż się koło nich piłka znajdzie a to że ktoś się poślizgnął to raczej wina kiepskiej murawy bo jakby podłoże było OK to w takich korkach powinien stawać jak wryty

Opublikowano

Ja nie wiem, jak grają c**jowo to psy na nich wieszaja, jak grają dobrze (bo w moim mniemaniu tak było i dawno nie widziałem takiego zaangażowania i "gryzienia trawy" naszych zawodników, brakło troche szcześcia i tyle) ,to tak samo krytyka bo ktos sie poslizgnął :facepalm:, panowie takiego meczu jak z ruskimi to szczerze dawno nie widziałem w wykonaniu naszych o ile w ogóle taki był za mojej swiadomej kadencji na tym swiecie. BRAWO BRAWO Prawie zjadłem palce bo paznokci brakło :wink::grin: , tyle w temacie i przestancie juz dywagowac, teraz czechy i cwiercfinały :naughty:

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------

a i jak by komorowski nie miał osranych gaci to by było 2-1 :grin:

Opublikowano

Czuje że w sb z Czechami wpierdolę palce bo paznokci już nie mam:facepalm: :grin:

Opublikowano

bo my mamy taką naturę że chociaż jest dobrze to i tak jest źle :wink:

Opublikowano

wp***dol lajkonika :wink: ja juz mam zapas bo ledwo na klawiaturze pisze :decayed::grin:

---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ----------

bo my mamy taką naturę że chociaż jest dobrze to i tak jest źle :wink:

no wiem i dlatego w tym kraju jest tak jak jest :facepalm:

Opublikowano
Czuje że w sb z Czechami wpierdolę palce bo paznokci już nie mam:facepalm: :grin:

to spróbuj u nóg

---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ----------

To może wam podrzucę kredki córy bo mi się ich strugać nie chce odbiorę po meczu :decayed:

Opublikowano

to spróbuj u nóg

---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ----------

To może wam podrzucę kredki córy bo mi się ich strugać nie chce odbiorę po meczu :decayed:

hehehe ale ja tylko woskowe preferuje :grin:

btw wysłałem ci pv

Opublikowano

W PL zawsze wszyscy narzekali i będę narzekać dlatego wiecznie źle.

---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

to spróbuj u nóg

Na ćwierćfinał sobie zostawiłem:decayed:

Opublikowano
W PL zawsze wszyscy narzekali i będę narzekać dlatego wiecznie źle.

---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

to spróbuj u nóg

Na ćwierćfinał sobie zostawiłem:decayed:

to jedną mozesz obgryźć bo jak bedzie cwiercfinał to zapewne tylko jeden z naszymi :grin:, a jak nie to moze odrosną na dłoniach w między czasie, zawsze kredki masz w obiegu

Opublikowano

:polew:

Wy tam lepiej piszcie co z dzisiejszym spotem czy robimy na parkingu pod decathlonem ale przy tej pogodzie to pewnie byśmy byli na krytym pod plazą czy się normalnie zjeżdżamy standardowo do galerii :eusathink:

Opublikowano

:siema:

:polew:

Wy tam lepiej piszcie co z dzisiejszym spotem czy robimy na parkingu pod decathlonem ale przy tej pogodzie to pewnie byśmy byli na krytym pod plazą czy się normalnie zjeżdżamy standardowo do galerii :eusathink:

no właśnie, co i jak... ? :decayed:

Opublikowano

:bry:

W galerii?

Opublikowano

:siema:

mnie dziś nie ma, auto odstawiłem do lakiernika, jest nowy zderzak, lotka na klapę i dokładki idą w kolor. Jutro wieczorem odbieram:kox::naughty:

Opublikowano
Ja nie wiem, jak grają c**jowo to psy na nich wieszaja, jak grają dobrze (bo w moim mniemaniu tak było i dawno nie widziałem takiego zaangażowania i "gryzienia trawy" naszych zawodników, brakło troche szcześcia i tyle) ,to tak samo krytyka bo ktos sie poslizgnął :facepalm:, panowie takiego meczu jak z ruskimi to szczerze dawno nie widziałem w wykonaniu naszych o ile w ogóle taki był za mojej swiadomej kadencji na tym swiecie. BRAWO BRAWO Prawie zjadłem palce bo paznokci brakło :wink::grin: , tyle w temacie i przestancie juz dywagowac, teraz czechy i cwiercfinały :naughty:

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------

a i jak by komorowski nie miał osranych gaci to by było 2-1 :grin:

:oklasky:

Opublikowano

W galerii?

Podjedźmy pod decathlon a jak będzie padało to parking kryty w plazie a później klasyki:naughty:

Opublikowano

łokej :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:18 ----------

ciekawa impreza może byc

DUB IT Kielce Festiwal ! | klasyczny.com

---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ----------

fajne :whistling:

Piękne samoloty VIP-ów na Lotnisku Chopina [ZDJĘCIA]

Opublikowano
  • Autor

Ja dziś mogę podjechać na spocik ale po co zminiac miejscówkę ?

Opublikowano

W galerii?

Podjedźmy pod decathlon a jak będzie padało to parking kryty w plazie a później klasyki:naughty:

Nie chce mi się jeździć w te i spowrotem. Dziś Galeria a next time jak będzie ładnie to możemy jechać nawet na molo w sopocie :naughty:

---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ----------

Pablo zostałeś przegłosowany :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.