Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kto mi pomoże przełożyć fotele i pociągnąć wiązke do grzania..... zna sie ktoś na tym ? :kwasny:

---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:44 ----------

wczoraj nabyłem kubełkowe foteliki s-line materiałowe z grzaniem :banan: stan idealny.

---------- Post dopisany at 17:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

i potrzebuje dwa klucze torx8 i torx55 ma ktoś ? Lenox bo wiem ze Ty wszystko masz :wink: comminga juz nie chce :decayed:

Opublikowano
Kto mi pomoże przełożyć fotele i pociągnąć wiązke do grzania..... zna sie ktoś na tym ? :kwasny:

i potrzebuje dwa klucze torx8 i torx55 ma ktoś ? Lenox bo wiem ze Ty wszystko masz :wink: comminga juz nie chce :decayed:

Ja mogę Ci pomóc, bo sam to będę musiał kiedyś zrobić :whistling:

Fotele to w 15 min wytargamy bo to pikuś - 9 śrubek i frugo :decayed:

Gorzej z wiązką bo ostatnio chciałem odkręcić tunel środkowy i 2h nie moje a gó..no z tego wyszło.:kwasny:

Jak będzie jeszcze ktoś (kto się zna) to możemy zrobić wielkie rezanko 2 furaczy naraz, szpeje do odkręcenia mam :decayed:

---------- Post dopisany at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:09 ----------

Pany potrzebuje CB-radio kupić?

Coś polecacie? Ktoś się cokolwiek zna? Ktoś używa jakiś w miarę nie starych szpejów?

Opublikowano

Lenox to super zrobimy dwa naraz tylko z tego co wiem to tunela nie trzeba ruszać pod podłogą sie puści bokiem, ja tylko musze klimatronik kupić tylko nie wiem jakie numery ma od B7 i czekam az mi ktoś podpowie.....

wiem ze Miodzio jak wróci z wakacji to Nam pomoze :wink: On juz to przerabiał u siebie wiec ma pojęcie.... dobra spadam do pracy na drugą nocke z rzędu :kwasny:

Opublikowano

lennox ja używam od bodajże 2 lat president harry 2. Malutkie radyjko, za***isty zasięg i malutka gruszka do gadania.

Opublikowano
Pany potrzebuje CB-radio kupić?

Coś polecacie? Ktoś się cokolwiek zna? Ktoś używa jakiś w miarę nie starych szpejów?

Polecam Ci Presidenta Johnny II Asc, mam dwa takie radia w obydwu autkach, rewelacja :wink:

Do tego Antenka President Missouri lub Sirio AS100 (sirio zmieniłem na missouri 72cm, gdyż jest niższa a zasięg podobny), ewentualnie jak nie chcesz długiej to Presiden Georgia ok 32cm ale stracisz na zasięgu, choć na miasto nie jest zła :wink:

Opublikowano

Presidentów II już nowych nie ma nigdzie :kwasny:

A III to podobno chiński szmelc :shock3:

Antenkę to raczej Sirio Omega 27 MAG lub coś podobnego na magnesie do 1m

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

Lenox to super zrobimy dwa naraz tylko z tego co wiem to tunela nie trzeba ruszać pod podłogą sie puści bokiem, ja tylko musze klimatronik kupić tylko nie wiem jakie numery ma od B7 i czekam az mi ktoś podpowie.....

wiem ze Miodzio jak wróci z wakacji to Nam pomoze :wink: On juz to przerabiał u siebie wiec ma pojęcie.... dobra spadam do pracy na drugą nocke z rzędu :kwasny:

To co czekamy na miodka?:naughty:

Opublikowano

Jeśli chodzi o anteny to bierz śmiało presidenta missouri, nie jest długa a ma dobry zasięg, dużo ich sprzedawalem za czasów media markt i wszyscy byli zadowoleni.

Co do radia to temat rzeka ale presidenty mają dobre opinię jest dużo różnych modeli różniących się różnymi parametrami to już zależy kto ma jakie wymagania, jeden będzie patrzył czy ma redukcję automatyczną szumów (asc) a drugi woli manualnie redukować. Jak ktoś nie chce dużo ulic za presidenta to kupi kopie Uniden tylko na nim nie pojezdzisz za granicą bo nie spełnia normy eu.

Opublikowano

Jak chcesz nowe, a podobnie działające jak PII to albo m-tech legend II - działają podajże na licencji presidenta, ewentualnie uniden 520xl ma bebechy od presidenta ale ten jest zabroniony w pl. Miałem nowego Unidena 520xl ale wolałem kupić używanego presidenta II z Asc (automatyczne blokowanie szumów- dobry bajer na miasto) i nie żałuje wyboru. Później kupiłem drugiego:decayed:

Opublikowano
Jak chcesz nowe, a podobnie działające jak PII to albo m-tech legend II - działają podajże na licencji presidenta, ewentualnie uniden 520xl ma bebechy od presidenta ale ten jest zabroniony w pl. Miałem nowego Unidena 520xl ale wolałem kupić używanego presidenta II z Asc (automatyczne blokowanie szumów- dobry bajer na miasto) i nie żałuje wyboru. Później kupiłem drugiego:decayed:

A co powiecie na Stabo XM 3003?

Radio CB Stabo 3003 AM/FM ASC ANL produkt UNIDEN'a (2498287168) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To też bebechy Presidenta właśnie z linii II, nawet na jego licencji i gwarancji.

Nad Unidenem też myślałem ale nie chce go bo właśnie jest zabroniony.

Opublikowano

A co powiecie na Stabo XM 3003?

Radio CB Stabo 3003 AM/FM ASC ANL produkt UNIDEN'a (2498287168) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To też bebechy Presidenta właśnie z linii II, nawet na jego licencji i gwarancji.

Nad Unidenem też myślałem ale nie chce go bo właśnie jest zabroniony.

Jak na nie patrzę to funkcję i wygląd jak PII :wink:

Cenowo podobnie jak za Używanego presidenta i masz nowe. Poczytaj na co kupić.pl albo coś w tym stylu

Opublikowano

Radio jest mniej istotne, kup antene misouri, jest mega optymalna. Radio choc mniej istotne kupilbym najprostsze Presidenta i jesli wyjezdzasz za granice to takie ktore dziala tez na FM. Wszelakie na licencji/podzespolach i innych glupiotach beda Cie wkurzaly. Mialem radio podobno wypas na licencji presidenta i jak stalem auto w auto to nic nie slyszalem co mowia...musialem odjechac jakies 5m i bylo OK.

Opublikowano

no i nie wierz nigdy PABLO :decayed:, że na antenie która ma około 1m chodź by jakiej była firmy będzie lepsza od jakiejkolwiek tej najdłuższej 2x takiej - chodzi o zasięg. Zawsze na najdłuższej antenie będzie lepszy zasięg. PABLO mnie dawno temu wrobił i musiałem kupować 2 anteny

Opublikowano

Minus tych stabo jest taki że jest mało popularne, niewiele opinii na jego temat jest:kwasny:

Stabo XM 3003 ASC + Wilson Little Wil opinie użytkowników - Cokupic.pl

Tak jak mówi KERCZI lepiej kupić sprawdzony sprzęt :wink: a antenka missouri wymiata, pokaże Ci na spocie

Opublikowano

siema:wink:

Opublikowano
no i nie wierz nigdy PABLO :decayed:, że na antenie która ma około 1m chodź by jakiej była firmy będzie lepsza od jakiejkolwiek tej najdłuższej 2x takiej - chodzi o zasięg. Zawsze na najdłuższej antenie będzie lepszy zasięg. PABLO mnie dawno temu wrobił i musiałem kupować 2 anteny

Przynajmniej masz anteny na trasę i na miasto :wink::polew:

Opublikowano

dobry zapierdalacz :decayed: