PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Czyli dzisiaj grill klubowy. Ją będę tak chwilę po 18 Gdzie co? Chyba że po za forum się ustawialiście bo nie było żadnych tutaj konkretów a chętnie bym coś pogrillował. Wczoraj na spocie mówiłem że moglibyśmy zrobić tak jak rok temu koło Transita, miejscówka lajtowa.
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 No jak poza? Przecież dwie-trzy strony temu było o grillu dzisiejsZym, pół forum ma przeca byc...
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kogo ty wkręcasz:facepalm: Jeśli byłby grill to wczoraj na spocie byśmy o tym dyskutowali a tak to zero konkretów Jeśli tak podaj listę miejsce i dokładną godzinę.
FANTOMAS Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 dzienx za spota david dzieki za lapa już wytrzeźwiał
FANTOMAS Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 to ja też wpadnę skoro antonówka się wybiera może jakieś nowe kroki pokaże
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ustawiacie się gdzieś wcześniej na stacji czy pod tesco jak ostatnio? Kuźwa ja przed 19:00 do domu śmigam więc nie wiem na którą bym do was podjechał, no nic jak coś to będę dzwonić.
FANTOMAS Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ale tam kiepsko z zasięgiem jest więc może być problem jak coś to wbija jak w dym grucha weźmiesz bumboxa jak ostatnio pokażemy co tygrysy lubią najbardziej
DonMatteo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 szukam myjni która czyści tapicerkę skórzaną w audi.. wszedłem w opcje szukaj ale oprócz chusteczek dla dzieci i metod Pana Adama Słodowego a'la jak kleić glazurę nie znalazłem żadnych profesjonalnych opinii czy adresów... firmy szukam na terenie Grodu Kraka:wink:
gruszka Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 VW Golf Mk4 R32 Turbo (564hp) on Vimeo
david_n Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 dzienx za spota david dzieki za lapa już wytrzeźwiał duzo szkod narobilem Karol?
fantowski Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Panowie z opóźnieniem... ale dzięki za spota dzisiaj małe rezanko - spryski
Wąski Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 dla chętnych doba 190 zł warunki mega mozna na godziny wynajmiować,każde wejscie osobne więc dyskrecja zapewniona,mogę rabat załatwić Soray ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ---------- dobrze że mi się udało kolega niestety siedzi na lotnisku "Beduini zablokowali drogę, utknęliśmy na lotnisku". MSZ: "Nie jesteśmy pewni czy konsul będzie w stanie dojechać"
Rekomendowane odpowiedzi