jarko Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Bo mogę przerobić to tak jak powinno być, tyle że mi się nie chce... Ja tym bardziej nie wiem o co mu chodzi :gupek2:
Tytus Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 no nic napisałem posta, zobaczymy co odpisze :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 logów nie potraficie zrobić czy co? :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Ale spamu, po prostu masakra, ciekawe czemu tak się nagle ruszyło A już wiem
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Ale spamu, po prostu masakra, ciekawe czemu tak się nagle ruszyło A już wiem sie masz brachu :naughty:
Tytus Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 logów nie potraficie zrobić czy co? :gwizdanie: ... no nie przesadzaj :gwizdanie: włączyłem logowanie i gadałem z Jarkiem stąd tyle wyszło :polew:
jarko Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 logów nie potraficie zrobić czy co? :gwizdanie: Pewnie Nam pokażesz jak to się robi Ale spamu, po prostu masakra, ciekawe czemu tak się nagle ruszyło A już wiem Co wiesz :?:
Gość trueogre Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Czemu nagle tyle stron się narobiło
sokolnh Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Czemu :?: bo wstawilem spowrotem avatarek i wam hormony buzują
jarko Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Czemu :?: bo wstawilem spowrotem avatarek i wam hormony buzują
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Czemu :?: bo wstawilem spowrotem avatarek i wam hormony buzują oooo i gumowa wywłoka z huty się pojawiła
sokolnh Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Czemu :?: bo wstawilem spowrotem avatarek i wam hormony buzują oooo i gumowa wywłoka z huty się pojawiła gdzieeeeeśśśś byłaaaaa
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Czemu :?: bo wstawilem spowrotem avatarek i wam hormony buzują oooo i gumowa wywłoka z huty się pojawiła gdzieeeeeśśśś byłaaaaa błeeeeeeeeeeeeeeee
sokolnh Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Czemu :?: bo wstawilem spowrotem avatarek i wam hormony buzują oooo i gumowa wywłoka z huty się pojawiła gdzieeeeeśśśś byłaaaaa błeeeeeeeeeeeeeeee czegoooo
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Czemu :?: bo wstawilem spowrotem avatarek i wam hormony buzują oooo i gumowa wywłoka z huty się pojawiła gdzieeeeeśśśś byłaaaaa błeeeeeeeeeeeeeeee czegoooo -Marek zrób coś!!! -Ale co? :decayed:
sokolnh Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Czemu :?: bo wstawilem spowrotem avatarek i wam hormony buzują oooo i gumowa wywłoka z huty się pojawiła gdzieeeeeśśśś byłaaaaa błeeeeeeeeeeeeeeee czegoooo -Marek zrób coś!!! -Ale co? :decayed: aaa to już on musi zakonczyc jakos ta audica na banerze lepiej wygladala niz to logo nad stroną powinien byc jakis ładny baner i wkomponowane w niego to logo
Cuber Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Opublikowano 12 Maja 2008 Witam Koledzy czy znacie kogoś z Krakowa co może mi odblokować radio Concert II. Dzięki Panowie chyba przeoczyliscie temat, kolega prosi o pomoc a tu zero oddzewu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi