michail55 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 najlepsze jest to ze pozniej wsiedli i pojechali dwoma autami jakby nigdy nic a byla to 8 rano
MalutkaBrunetka Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Brunetka kupię Ci taki pierścionek Ty możesz Pablusiu
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 najlepsze jest to ze pozniej wsiedli i pojechali dwoma autami jakby nigdy nic a byla to 8 rano j**ani
electrofinger Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Elloł. Na razie nie będę na zlotach, bo mnie nie ma. Z resztą i tak pewnie nikt nie zauważył, co oczywiście rozumiem. Wklepane za pomocą starego laptoka i wysłane poprzez modem w komórce.
boseron Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Elloł. Na razie nie będę na zlotach, bo mnie nie ma. Z resztą i tak pewnie nikt nie zauważył, co oczywiście rozumiem.Wklepane za pomocą starego laptoka i wysłane poprzez modem w komórce. jak to nie ! zauważyliśmy ze jakoś po grilu w domkach zniknąłeś , juz obstawialiśmy ze kiełbasa była nieświeża albo zbierasz siły po grilowaniu, ale bez Ciebie nie byłoby takich pyszności do jedzonka
electrofinger Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Elloł. Na razie nie będę na zlotach, bo mnie nie ma. Z resztą i tak pewnie nikt nie zauważył, co oczywiście rozumiem.Wklepane za pomocą starego laptoka i wysłane poprzez modem w komórce. jak to nie ! zauważyliśmy ze jakoś po grilu w domkach zniknąłeś , juz obstawialiśmy ze kiełbasa była nieświeża albo zbierasz siły po grilowaniu, ale bez Ciebie nie byłoby takich pyszności do jedzonka Skoro nie spaliłem to OK. HAHA - wy zniknęliście szybciej niż .... i tu brak mi porównania bo nie mam polskiej telewizji ani radia. Ale zawsze mogę powiedzieć: szybciej niż wypłata
PABLO Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 electrofinger, najtańszy modem mam za 75zł Huawei E173 bez simlocka w edycji rosyjskiej
Cuber Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam Wszystkim po moim urlopiku Jakieś newsy ? coś się dzialo ciekawego ?
boseron Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 cześć Gregory jak tam zrelaksowany jak Chorwacja straszy cenami czy nie jest tak tragicznie, pożary widziałeś ? gdzie byłeś dokładnie jaki rejon ? ---------- Post dopisany 12-08-2012 at 01:26 ---------- Poprzedni post napisany 11-08-2012 at 19:16 ---------- o f*ck takiej ciszy to tu dawno nie było
gucio07 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 wszyscy zamilkli bo zielony wrócił i wszyscy się boją o kropki:decayed:
boseron Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 przynajmniej mamy satysfakcje przegranej z mistrzami olimpijskimi
Rekomendowane odpowiedzi