Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wąski ty masz moze mozliwosci sprawdzenia vinu w bmw??

ablo wogule ktos ma taka mozliwosc oczywiscie za dobra flache he

myśle że tak

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to wiecej na priv

tak pablo e46 coupe mam za dobra cene tylko musze posprawdac

Opublikowano

Strasznie potaniały widzę że te cupejki, chodzą od kilkunastu tysięcy już ale też są po 40k jak ta :arrow2:Oferta - BMW 330 - BMW 330CI '03 M SPORT SMG 6 biegów 90000km pełny M pakiet, elektryczne sportsitze alkantara, stan idealny tel 500456769

Szukałbym na Twoim miejscu 330d robisz program i robisz kogo chcesz a pali mniej niż 325i

Opublikowano

cos ty nie dam tyle i jeszcze smg to zabojstow he

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ----------

jeest tylko tyle ktore mnie interesuja

E46 (1998-2004) - motoAllegro

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ----------

jeest tylko tyle ktore mnie interesuja

E46 (1998-2004) - motoAllegro

Opublikowano

dzieki waski :hi:

Opublikowano

Zapewne wyszli o własnych siłach bo klatki nie ruszyło nawet :naughty:

:hi:

Opublikowano

jest tu ktoś kto jest dobry w pozycjonowaniu stron i chce zarobić to na PW

Opublikowano

zrobić czy zarobić bo to istotne :decayed:

Opublikowano

misqkrk z nim możesz porozmawiać.

Opublikowano

michail55 tak jak PABLO pisze e46 3.0 + program i jazda :decayed:

Opublikowano

Ją mam firmę, sa bardzo dobrzy i drodzy. Ale płaci się tylko za efekt

Opublikowano

Kerczi ładna ta B7 w s-line którą wstawiłeś i po pieniądzach, czasami to sie zastanawiam człowiek reza wkłada pieniądze a moze lepiej byłoby sprzedac swoje i kupić na gotowo praktycznie jak widac po tych samych pieniądzach.... hm :kwasny:

Opublikowano

a ja myślałem że to stan techniczny się liczy jak wiesz co masz i wtedy rezanie cieszy :naughty:, a tak natnij się na złoma i ciesz się że ma wyposażenie :naughty:.

Kuzyn kupił sobie jako 2 auto do pracy Fiata Stilo 2005. W tym momencie po pół roku jazdy auto się wysrało i dokłada 7tyś. Kupił już silnik + dwuamas/sprzęgło. Auto stan wizualny idealne, nie bite, ale co się okazało turbo po regeneracji i silnik ktoś zajechał i złożył na sztuke

Opublikowano

dopiero teraz zauważyłem ze to B6 :facepalm:, nawet dzwoniłem do chłopa szkoda ze silnik 2,5 TDI , chłop twierdzi ze kupił ją od pracoiwnika Audi w Ingolstad i chłop sam sobie ją w fabryce przerabiał...... i ze jest lux zrobiona ,

---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ----------

ze przód pasoował p&p a w tyle tylko błotniki docinali zeby ufromować na nowe lampy miejsce

---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ----------

Pany moze zrobimy spota jutro wolne, bo w czwartek pracuje na noc :decayed: i nie dam rady znowu

Opublikowano

no wlasnie Boseron miałem Ci powiedziec....

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------

ale WIESIEK:

AUDI A4 AVANT LED DVD ORYGIN. PRZEBIEG 120 TYŚ. (2535597046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Wszystko co było w TESCO to wsadził w to auto, szkoda A4

Opublikowano
Ją mam firmę, sa bardzo dobrzy i drodzy. Ale płaci się tylko za efekt

to było odpowiedź na moje pytanie ?

oczywiście że płacę za efekt nie interesuje mnie temat "się Panu pojawi w top 10 za miesiąc a teraz się pincet należy" :wink:

Karol masz jakieś cyfry ile biorą i jak liczą od czego ? bo w necie jest tego trochę ale wolałbym coś z polecenia

Opublikowano

Tomcio cyfry sa uzależnione od dołów kluczowych/ ilości wyników/ konkurencji itd. Wyslij mi jakie słowa/ wyrażenia Cię interesują. Nazwe strony, a odeśle Ci ofertę cenowa.