OGr Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Panowie, ma ktoś oponki zimowe w 17" na handel ?
michail55 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 takim mechera powinni zabronic fachu!! jedz na mokra 2a do janusza krasickiego JANCAR
satikrk Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Wasze zdrowie a mowia ze Getlemeni przed 12 nie pija
radimm Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 takim mechera powinni zabronic fachu!! jedz na mokra 2a do janusza krasickiego JANCAR mokrą 2a też polecam, ja aukrat pare razy byłem u Wojtka Włodka, za każdym razem w fajnych pieniądzach zrobił porządnie robote
Wąski Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Fantowski dzięki za oglądanie wozów Boseron walcz jak lew i nie daj się Gruszka dzięki za pomoc Kerczi pamiętaj o mnie Cuber nie rozmawiaj tyle przez tel. Wszyscy miłego dnia ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ---------- Stan zdrowia i powrót Roberta Kubicy do F1: Pierwszy dzień rajdu Kubicy - LIVE [zdjęcia, filmy, wypowiedzi] :kox:
Cuber Opublikowano 8 Września 2012 Autor Opublikowano 8 Września 2012 Siemka Krakusy ps. Waski sam mnie zagadywałes przez tf
PABLO Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Stan zdrowia i powrót Roberta Kubicy do F1: Pierwszy dzień rajdu Kubicy - LIVE [zdjęcia, filmy, wypowiedzi] :kox: Może jeszcze się doczekamy jego powrotu do F1, niech będzie nawet ten 2014 rok wszystkim
Wąski Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Najlepsze ujęcia z Google Street View - Galeria - Tech - WP.PL
Wąski Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 dzieki Waski miłości moja i jak wam się podoba Kubica ?
slowikos Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Witam. Mam takie nie typowe pytanie do kolegów. Wiecie moze kiedy i gdzie w Krakowie odbywaja sie jakies wyscigi " nie legalne"? Bo mam RS-a i chciałbym moze sie z czyms podobnym spróbowac a nie jestem z Krakowa. Bede wdzieczny na informacje. Pozdrawiam.
FANTOMAS Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Siemka Krakusy dzisiaj testowalem na A6 kenoteka co mi poleciłeś robi robotę bez dwóch zdań wart zakupu dzieki Waski miłości moja i jak wam się podoba Kubica ? mnie się generalnie chłopcy nie podobają chyba nos ma trochę za duży ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Witam. Mam takie nie typowe pytanie do kolegów. Wiecie moze kiedy i gdzie w Krakowie odbywaja sie jakies wyscigi " nie legalne"? Bo mam RS-a i chciałbym moze sie z czyms podobnym spróbowac a nie jestem z Krakowa. Bede wdzieczny na informacje. Pozdrawiam. Spytaj Boserona on może Ci załatwi ustawkę z mocną Vectrą goście mają nawet kamerki że potem sobie można oglądnąć kto komu jak odchodził
Wąski Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Siemka Krakusy dzisiaj testowalem na A6 kenoteka co mi poleciłeś robi robotę bez dwóch zdań wart zakupu dzieki Waski miłości moja i jak wam się podoba Kubica ? mnie się generalnie chłopcy nie podobają chyba nos ma trochę za duży ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Witam. Mam takie nie typowe pytanie do kolegów. Wiecie moze kiedy i gdzie w Krakowie odbywaja sie jakies wyscigi " nie legalne"? Bo mam RS-a i chciałbym moze sie z czyms podobnym spróbowac a nie jestem z Krakowa. Bede wdzieczny na informacje. Pozdrawiam. Spytaj Boserona on może Ci załatwi ustawkę z mocną Vectrą goście mają nawet kamerki że potem sobie można oglądnąć kto komu jak odchodził jak mi ostatnio załatwił ustawkę to musiałem turbo zmieniać
radimm Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Spytaj Boserona on może Ci załatwi ustawkę z mocną Vectrą goście mają nawet kamerki że potem sobie można oglądnąć kto komu jak odchodził :polew::polew:
PABLO Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Dobry Wieczer Siema wariacie:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi