Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Angole na nas dobrze sobie pojechali "Polacy to dziwny naród jak było Euro , lato i 30 stopni i grali z Grekami to zamknęli dach a jak jest jesień zimno i pada deszcz to go otwierają :facepalm:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
293713_429601960431738_426136887_n.jpg
Opublikowano

bo to dziwny kraj hehe ;-)

Opublikowano

576919_3394689086491_1068856053_n.jpg

:polew:

Opublikowano

Kerczi jakbym nie miał dziś swojego A4 to brałbym tą A6 od kopa :kwasny: szkoda tylko ze nie manual ale mogło by być z tym silnikiem nie ma az tak dużego znaczenia

Opublikowano

A to nie w tm 3.0 był jakiś wadliwy element rozrządu który w aso stoi coś pod 10k ? Kolega w Allroadzie z taką samą mocą ma ten problem.

Opublikowano
420554_10151080516601976_793535683_n.jpg
Opublikowano
:polew::polew::polew:
Opublikowano

Nie znam elementu w ASO rozrzadu za 10K - chyba ze kompletny łańcuch za 4800zł to coś pod 10K :)

Opublikowano

a to może o łańcuch chodziło ;-) mniejsza o to ;-)

Opublikowano
A to nie w tm 3.0 był jakiś wadliwy element rozrządu który w aso stoi coś pod 10k ? Kolega w Allroadzie z taką samą mocą ma ten problem.

dokladnie i jakos po 2007 juz wyeliminowali ten problem i wyszedl lift 3.0 tdi ale w wiekszosci przed liftow zostal ten element wymieniony w aso na gwarancjach

Opublikowano
Jak ktoś nie ma ELSY a chciałby coś spaprać w swojej to ElsaWeb - VAG Audi Škoda Seat Volkswagen Online Repair Manuals

:wink:

---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:32 ----------

Panowie pytanie gdzie można "w zaufaniu" zostawić autko do ustawienia zbieżności w Audi A4 B6? Wiem że tam trzeba dobrze to zrobić więc szczególnie ponoć tył. Możecie mnie nakierować na jakiś warsztat?

podawałem kilka stron wcześniej nr na Radzikowskiego :kwasny:

Opublikowano

Panowie gdzie zrobię przegląd rejestracyjny w miłej i niezbyt dociekliwej atmosferze? :decayed:

Auto 100% sprawne tzn hamulce silnik zawieszenie etc tylko ma małą dziurkę na progu :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Ja jeżdżę zawsze do Bełtowskiego :) na przeglądy :wink:

Opublikowano
Ja jeżdżę zawsze do Bełtowskiego :) na przeglądy :wink:

sprawdzałem tylko nie wszystko jest szukają

:wink:

Opublikowano
  • Autor

OK :)

Panowie macie jakieś doświadczenia z marką MINI ? Chodzi o Mini coopera z okresu 04-06 :)

Opublikowano

Panowie macie jakieś doświadczenia z marką MINI ? Chodzi o Mini coopera z okresu 04-06 :)

taaak, ja miałem, kiedyś załpaliśmy się od świateł do świateł , ale ciężko było go dogonić :grin:

Opublikowano

CO CHCESZ wiedziec

Opublikowano

Miałem S w 2005 roku ale od nowosci do 12 tys km.Auto super fajne,mnie się nic nie zepsuło ale to chyba nie dziwne :P

Bardzo lubiłem to auto wtedy,gokart do miasta.

Natomiast mój przyjaciel miał S i ciągle mu się coś psuło ale auto miało dzwona z przodu kiedyś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.