Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie gdzie zrobię przegląd rejestracyjny w miłej i niezbyt dociekliwej atmosferze? :decayed:

Auto 100% sprawne tzn hamulce silnik zawieszenie etc tylko ma małą dziurkę na progu :kwasny:

przyjedź do mnie jak mała ta dziurka to zakleję no chyba że duża to będzie LECZENIE KANAŁOWE to wtedy do TePsy :naughty:

OK :)

Panowie macie jakieś doświadczenia z marką MINI ? Chodzi o Mini coopera z okresu 04-06 :)

ja coś grzebałem koledze kupił swojej lasce tą wersję chili na kompresorze zadupczało to fajnie ale wdupczało też fajnie średnio 12l a co chcesz wiedzieć konkretnie bo rodzinny osinobus to to nie jest młodego musiałbyś do tyłu nogą wpychać bagażnik na jedną siatkę z biedronki

---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ----------

Konwersja zależy od programu jedne wyglądają lepiej, drugie gorzej. Nie kieruj się sstricte 3d bo to bajer na pierwszy miesiąc potem okulary będą się kurczyć w szafie. Jak chcesz to mozesz podskoczyc do mnie zobaczyć jak to smiga. Mam co prawdę módel wcześniej ale ma konwersję 3d

Zapomniałem że u ciebie było to 3D ale coś pamiętam że miałeś wtedy zdrętwiałe palce i nie szła Ci coś prezentacja :decayed:

a ile ty masz cali i ile jest do tvała od tego miejsca co siedzieliśmy ? bo ja mam w tej chwili 40" i oglądam to tak z około 4,5m i nie wiem czy to 55" to nie będzie tak że będę się żoną wymieniał info co się dzieje na ekranie po prawej a ona co jest po lewej

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

‎- Idziesz dziś na mecz Polska - Anglia?

- Nie, pójdę jutro.

Opublikowano

pierwsze Mini S na kompresorze wsysyało paliwo naprawdę nieźle jak na gabaryty.11 w miescie to minimum,15 zaden problem..

Opublikowano
  • Autor

Panowie chodzi mi poprostu o MINI Cooper lub ONE o jego wady w sensie jak elektryka w nim , ogólnie jak te silniki sie sprawują 1,6 benzynowe , czy awaryjne itd itp .

Opublikowano

Zagadaj do :arrow2:http://a4-klub.pl/members/jedrekx-6409/

Latał tym chwile z tego co kojarzę.

Opublikowano
Panowie chodzi mi poprostu o MINI Cooper lub ONE o jego wady w sensie jak elektryka w nim , ogólnie jak te silniki sie sprawują 1,6 benzynowe , czy awaryjne itd itp .

Brynia ma jak coś :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

Zadbane raczej nie sprawia zadnych problemow z tego co wiem.

Opublikowano
Panowie gdzie zrobię przegląd rejestracyjny w miłej i niezbyt dociekliwej atmosferze? :decayed:

Auto 100% sprawne tzn hamulce silnik zawieszenie etc tylko ma małą dziurkę na progu :kwasny:

Śmigaj na Węgrzce ;-)

Opublikowano

Czytałem dzisaij - musiał mieć niezłe problemy skoro to zrobił :/

Opublikowano
Opublikowano

fajna zajawka :slina:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Jak tam panowie działamy coś dzisiaj ze spotem:naughty:

Ładna pogoda jest to można na kiełbaski wybić później lub podjechać na klasyki bo pewnie duża frekwencja będzie w taką pogodę.

Opublikowano
  • Autor

Mnie oczywiscie nie bedzie z wiadomych powodów :) Ale dzisiaj ostatnia kolejka ligi wiec za tydzień pewnie się pojawie :)

Opublikowano

Ją będę dzisiaj a potem jadę na klasyki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.