Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry dzień :hi:

Pany zobaczcie co dziś pięknego spotkałem na nowohuckiej rano...... oczywiście zaprosiłem kolege na spota :wink:

http://images40.fotosik.pl/1839/1b209839963b309d.jpg

Ładna sztuka:slina: widziałem kolegę kilka razy na mieście

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dzieki Panowie za szybkie odpowiedzi :hi:

5zł:decayed:

Ty mi lepiej zalatw ramke czarna na przod :grin:

Opublikowano

fantowski dalej chcesz sprzedać swojego 1,9tdi bo nowy kolega właśnie się zarejestrował od nas z Krk i szuka takiej :wink4:

Opublikowano

5zł + vat 23% , Pablo nie okradaj naszego biednego państwa

Opublikowano
fantowski dalej chcesz sprzedać swojego 1,9tdi bo nowy kolega właśnie się zarejestrował od nas z Krk i szuka takiej :wink4:

Dzięki za zainteresowanie, pewnie chodzi o mnie. Faktycznie poszukuję B6 1.9tdi, ale koniecznie w avancie i quattro. Panowie, dramat żeby coś sensownego znaleźć, ale mam narazie swoje B4 i nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia (tak sobie to tłumaczę). Pozostaje mi cierpliwie (choć tak naprawdę już przebieram nóżkami) wertować oferty, a nóż się jakaś ładna sztuka trafi...

Opublikowano
5zł + vat 23% , Pablo nie okradaj naszego biednego państwa

:naughty:

---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:19 ----------

Dzięki za zainteresowanie, pewnie chodzi o mnie. Faktycznie poszukuję B6 1.9tdi, ale koniecznie w avancie i quattro. Panowie, dramat żeby coś sensownego znaleźć, ale mam narazie swoje B4 i nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia (tak sobie to tłumaczę). Pozostaje mi cierpliwie (choć tak naprawdę już przebieram nóżkami) wertować oferty, a nóż się jakaś ładna sztuka trafi...

Spoko :wink4: przyjedź we Czwartek na spota to obczaisz furmanki :wink:

Opublikowano

Dzięki za zainteresowanie, pewnie chodzi o mnie. Faktycznie poszukuję B6 1.9tdi, ale koniecznie w avancie i quattro.

:quattro:

Panowie, dramat żeby coś sensownego znaleźć, ale mam narazie swoje B4 i nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia (tak sobie to tłumaczę). Pozostaje mi cierpliwie (choć tak naprawdę już przebieram nóżkami) wertować oferty, a nóż się jakaś ładna sztuka trafi...

Spokojnie do znalezienia, chociaż rzeczywiście w różnym stanie bywają. Dobrze że nie szukasz 1,8T 193KM :grin:

Opublikowano

Jak to mówią - AUDI bez QUATTRO to jak kobieta bez piersi :naughty:

Opublikowano

Pablo moja nie ma quattro

Opublikowano
  • Autor

Patrząc że w Czwartki juz ligi nie ma to zapewne wreszcie się pojawię na spociku :)

Opublikowano

:grin:

Opublikowano
  • Autor
:polew::polew::polew:
Opublikowano

Spoko :wink4: przyjedź we Czwartek na spota to obczaisz furmanki :wink:

Dzięki, na pewno w któryś czwartek skorzystam, chyba, że nie wpuszczacie 20 letniego strucla audi 80 B4 :wink:

Dzięki za zainteresowanie, pewnie chodzi o mnie. Faktycznie poszukuję B6 1.9tdi, ale koniecznie w avancie i quattro.

:quattro:

Panowie, dramat żeby coś sensownego znaleźć, ale mam narazie swoje B4 i nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia (tak sobie to tłumaczę). Pozostaje mi cierpliwie (choć tak naprawdę już przebieram nóżkami) wertować oferty, a nóż się jakaś ładna sztuka trafi...

Spokojnie do znalezienia, chociaż rzeczywiście w różnym stanie bywają. Dobrze że nie szukasz 1,8T 193KM :grin:

True, true, tutaj opisałem jedną z moich przygód:

http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/trefne-ogloszenia-uwaga-a4-1319/index20.html#post3087061

No cóż Kolego, jakbyś czytał w moich myślach. Od dawna, odkąd dowiedziałem się tak naprawdę do czego służą piersi, marzyło mi się quattro :naughty:

Opublikowano
Pablo moja nie ma quattro

Wiem że nie masz, napisałem mu to na początku że bez q.

Opublikowano

jaki tu spokój.... :whistling:

mam szkocki paszport :naughty:

Opublikowano

czy polsatu? dobrze doczytałeś :wink:

Opublikowano

Radekst ja w mojej '98 mam te lampki a to jeszcze przedliftówka (tzw. wersja przejściowa)

Opublikowano

czy polsatu? dobrze doczytałeś :wink:

pijany nie jestem więc wiem co mówie:kox:

BLEND_PAS1.jpg

Opublikowano

taki paszport to bym przytulił po pracy :wink:

Cuber zacznij sie orientowac co i jak bo liga ruszy a my w lesie ......

Opublikowano

Boseron Forza Horizon cała PL + Dubbing, dzisiaj się pojawiła. Mistrzostwo!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.