Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wiem ale zawsze jakoś wypada w czwartki że nie daję rady się wyrwać. Może tym razem się uda ;-)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzień dobry , przedszkole załatwione i troche czasu dla siebie :wink: miłego dnia wszystkim życze

Opublikowano
  • Autor
miłego dnia wszystkim życze

Wzajemnie :)

Boderonek idziesz w Piatek do Fantazy Parku na zakończenie VIPligi ?

Opublikowano

szkoda że nie pokazał jak ją sprawdzał ciśnieniowo ;-)

Opublikowano

Pany myślę czy nie kupię to, przyda się akurat przed sprzedażą :arrow2:Samochód: Kompleksowe Pranie Tapicerki i Ozonowanie Wnętrza

To jest ciekawe ale brak info o odgrzybianiu :arrow2:Samochód: Sprawdzanie Szczelności Klimatyzacji, Napełnianie Czynnika i Więcej

Zna ktoś dobrego tapicera bo mam fotel w boku wytarty i się cholerna dziura zrobiła, pasuje to załatać.

Na os. Górali ponoć jakiś jest:eusathink:

Opublikowano

Dobry dzień :hi:

Opublikowano
:hi: Pancie
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Pablo ulica Rączna jest tapicer ale dokładnego adresu nie znam byłem raz u niego miał mi naprawiać skóry w B6 jeszcze, bo popękała bokami ale zdążyłem sprzedać samochód przed robotą więc nie wiem jak robi. jedziesz Rączną i któryś dom po lewej stronie.

Opublikowano
Pablo ulica Rączna jest tapicer ale dokładnego adresu nie znam byłem raz u niego miał mi naprawiać skóry w B6 jeszcze, bo popękała bokami ale zdążyłem sprzedać samochód przed robotą więc nie wiem jak robi. jedziesz Rączną i któryś dom po lewej stronie.

Ok dzięki :wink:

Opublikowano
Zna ktoś dobrego tapicera bo mam fotel w boku wytarty i się cholerna dziura zrobiła, pasuje to załatać.

Na os. Górali ponoć jakiś jest:eusathink:

Pablo, ja znam bardzo dobrego gościa, robił mi jeszcze we wczesniejszym samochodzie tylna kanape, zrobil przepieknie, ze nie bylo w ogole widac i trzymalo sie to. Ma duze kolejki, ale jak nie duzo do roboty, to pewnie znajdzie czas. Wchodzac do jego warsztatu widzialem cale komplety siedzen robionych na nowo w skorze. Numeru nie mam juz, ani adresu, a jest on mniej wiecej tutaj 49.999005,20.108569 (spolrzedne do google maps) :wink:

Jadąc od krk wyjezdzajac pod stroma gore po prawej stronie bedzie szyld na bramie, o ile chce ci sie tam podjechac oczywiscie :wink:

Opublikowano

no ja też muszę coś zrobić z przetarciem na lędźwiu kierowcy, bo teraz mam koszulki z napisełm tuning, które zdradzają cały sekret pojazdu :grin::doh:

Opublikowano

hahaha "tuning" :grin:

to dobrze, ze jak siedzisz w samochodzie to tego nie widac :decayed::wink:

Mnie sie tam podoba cos takiego:

mata-koralik-na-fotele-zwykla.jpg

Przy okazji komfortowa jazda :polew::polew::polew::decayed:

Opublikowano
hahaha "tuning" :grin:

to dobrze, ze jak siedzisz w samochodzie to tego nie widac :decayed::wink:

trzeba bylo kupic cos takiego:

http://nokautimg2.pl/p-51-43-5143bac39df7c77a857105ba63c63897500x500/mata-koralik-na-fotele-zwykla.jpg

kurde na fotelu pasażera też jest koszulka żeby jakoś symetrycznie wyglądało, a przeważnie jeżdże sam, więc jest agro :grin:, gdy zatrzymuje się na światłach kierowcy z aut z prawej widzą napis i odpuszczają wyzwanie :grin:

Opublikowano

Mnie sie tam podoba cos takiego:

http://nokautimg2.pl/p-51-43-5143bac39df7c77a857105ba63c63897500x500/mata-koralik-na-fotele-zwykla.jpg

Łoo qurwa :kox::polew:

---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:37 ----------

60681_288629754580824_996655811_n.jpg

:jerk:

Opublikowano

ja bym nawet nie probowal sie przystawic, bo od razu widac ze jak jest "tuning" to nie mam co sobie wstydu robic :decayed:

no, no Palblo, nie jezdzileś nigdy na takim ??? hahahhahah:decayed::polew::polew::polew:

Opublikowano

Nie miałem jeszcze okazji :kox::kox::kox:

Opublikowano

jeszcze wszystko przed Toba :P:grin:

fu#k... zawsze powtarzalem ze moje 130 kucykow mi wystarczy... a teraz co? plany o brd i wirusie...:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.