KERCZI Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Szkoda tylko że nie ma ani 1% z s-line :-) swoją droga ktoś dziwnie go wyposażył :-) Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Wszyscy tacy zapracowani czy już weekendujecie:question: ---------- Post dopisany 27-10-2012 at 02:09 ---------- Poprzedni post napisany 26-10-2012 at 17:22 ---------- Pozdro z imprezy u Boserona:decayed: ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 02:09 ---------- Wstawać nieroby
ruks Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 :hi:ja już dawno wstałem i w robocie Najnowszy model wskaźnika
boseron Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Panowie dziękuje za wczorajsza zabawę było jak zwykle nice przyszłościowo trzeba w jeszcze większym gronie takie spotkania organizować...... Fifa13 i wszystko jasne , Pablo dobry ten Horizon i to bardzo , kupiłem RS4 i dopiero jest fun a grafika powala p.s. Cuber mojej Córce powiedziałem ze pilnowałeś jej lalek i miśków ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Lenox Ty wiesz co ---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- Fanti szacun że dojechałeś.
PABLO Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Panowie dziękuje za wczorajsza zabawę było jak zwykle nice przyszłościowo trzeba w jeszcze większym gronie takie spotkania organizować...... Fifa13 i wszystko jasne , Pablo dobry ten Horizon i to bardzo , kupiłem RS4 i dopiero jest fun a grafika powala p.s. Cuber mojej Córce powiedziałem ze pilnowałeś jej lalek i miśków ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Lenox Ty wiesz co ---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- Fanti szacun że dojechałeś. Nic nie piłem a czułem się przy was jak najebany Dobry klimacik był, pozdrów sąsiada i jak pomyślę o kawale który nam przez 30 minut opowiadał to
fantowski Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Panowie dziękuje za wczorajsza zabawę było jak zwykle nice przyszłościowo trzeba w jeszcze większym gronie takie spotkania organizować...... Fifa13 i wszystko jasne , Pablo dobry ten Horizon i to bardzo , kupiłem RS4 i dopiero jest fun a grafika powala p.s. Cuber mojej Córce powiedziałem ze pilnowałeś jej lalek i miśków ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Lenox Ty wiesz co ---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- Fanti szacun że dojechałeś. ja również dziękuję Ci za gościnę i przyjęcie mojej osoby:wink: szkoda tylko, że nie dałem rady przybyć wcześniej no ale życie... poznajecie tego Pana w środku?: Boseron a sasiad to w ogóle nie wiem co brał, ale to musiał być niezły towar poza tym szkoda, że niektórzy pojechali wcześniej bo fifka w późniejszych godzinach już ładnie chodziła w moich rączkach Boseron potwierdzi tymczasem... WASZE zdrowie
Cuber Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 Fantowski , jakoś mi migłes wczoraj przy wyjsciu hahahahah ps. Pablo B8 jest niższe niż Twoje wiec next time uwazaj na hopki
fantowski Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Fantowski , jakoś mi migłes wczoraj przy wyjsciu hahahahahps. Pablo B8 jest niższe niż Twoje wiec next time uwazaj na hopki heh a pamiętasz jak mówiłem, że trzeba Ci pejsy zgolić ??
Cuber Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 hmmm no raczej nie bardzo
fantowski Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 hmmm no raczej nie bardzo no tak... w końcu lalek pilnowałeś i byłeś nimi zajęty
boseron Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Fanti pod koniec mnie ogrywał rozkręcił sie Chopok..... ciupaliśmy do 5 rano jest i żołądek na zdjęciu ale klimat z tym Afganistanem i Irakiem był dobry, gość łyknął wszystko, dziś do mnie puka i mówi że dobrą ekipe miałem wczoraj sami Twardziele wojenni ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- zaczynam Forze Horizon ciupać bo moja jak zwykle poszła spać z kurami
fantowski Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Fanti pod koniec mnie ogrywał rozkręcił sie Chopok..... ciupaliśmy do 5 rano jest i żołądek na zdjęciu ale klimat z tym Afganistanem i Irakiem był dobry, gość łyknął wszystko, dziś do mnie puka i mówi że dobrą ekipe miałem wczoraj sami Twardziele wojenni ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- zaczynam Forze Horizon ciupać bo moja jak zwykle poszła spać z kurami łykał jak młody Pelikan.. ale tak z drugiej strony to przykre.. szkoda chłopa ... Ty lepiej fife potrenuj:decayed:
PABLO Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Pablo B8 jest niższe niż Twoje wiec next time uwazaj na hopki Ja już od dwóch tygodni się przyzwyczaiłem do mojego allroad'a i fakt pierwsze metry B8 były zbyt szybkie na hopkach ale później błyskawicznie wyczułem auto i bajka jak tym się jeździ. Jenak odpuszczam B7, zbieram na B8
fantowski Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Pablo B8 jest niższe niż Twoje wiec next time uwazaj na hopki Ja już od dwóch tygodniu się przyzwyczaiłem do mojego allroad'a i fakt pierwsze metry B8 były zbyt szybkie na hopkach ale później błyskawicznie wyczułem auto i bajka jak tym się jeździ. Jenak odpuszczam B7, zbieram na B8 to powodzenia
PABLO Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 to powodzenia Cholera wie co będzie
OGr Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 no i wleciał setup zimowy ;-) Kurde nawet na koleiny nie muszę patrzeć aby nie zawadzić hehe
Cuber Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 Ja tam mam setup letni i jak narazie nie zmieniam Patrzac na to ze pod koniec tygodnia ma byc + 10 i byc cieplej wiec jak narazie odpuszczam
Rekomendowane odpowiedzi