david_n Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Czesc Wariaty, pozdrawiam z kopernika z chirurgii, zachcialo mi sie szalec, to mam teraz miesiac lezenia. Pokiereszowana stopa, poskrecana srubami... uwazajcie na siebie!!
fantowski Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Czesc Wariaty, pozdrawiam z kopernika z chirurgii, zachcialo mi sie szalec, to mam teraz miesiac lezenia. Pokiereszowana stopa, poskrecana srubami... uwazajcie na siebie!! Siemanko, co żeś to nawyrabiał ? miesiąc leżenia w szpitalu czy w domu? bo nie kumam czy Ci dopiero co zabieg zrobili czy już tam dogorywasz duuuuuużo zdrówka życzę!
david_n Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 jestem od soboty w szpitlu, w niedziele mialem zabieg no i w sumie nie wiem ile jeszcze ale pare niezlych dni napewno w szpitalu
radimm Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Siemanko siema, kupiłeś? odebrałeś? Fantowski jeszcze nie odebrałem. Co robisz w piątek? Może w piątek to odbiorę i pomalujemy? Bo ja mam cały dzień wolny?
Cuber Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 jestem od soboty w szpitlu, w niedziele mialem zabieg no i w sumie nie wiem ile jeszcze ale pare niezlych dni napewno w szpitalu a coś to zrobił ?
PABLO Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Dawid ale żeś nawojował Wracaj szybko do zdrowia:exclamation: Niecodzienny widok:decayed:
Wąski Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Wąski byłem wczoraj na 007 i nie był taki zły \a kto mówił że zły ---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- jestem od soboty w szpitlu, w niedziele mialem zabieg no i w sumie nie wiem ile jeszcze ale pare niezlych dni napewno w szpitalu bo pic to trzeba umieć dużo zdrowia jak cos potrzebujesz to pisz odwiedzimy kolegę
FANTOMAS Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 jestem od soboty w szpitlu, w niedziele mialem zabieg no i w sumie nie wiem ile jeszcze ale pare niezlych dni napewno w szpitalu a coś to zrobił ? nie wiesz ?! wódeczka z redbulem a potem skok ze stratosfrery i 121 ... 122 ....123 kur..a nie ma czaszy
OGr Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Panowie, firma w której pracuje wyprzedaje dużo rzeczy z magazynu. Są np. takie wycieraczki: Wycieraczka AERO PREMIUM 530mm w Variant S.A. za około 10 zł / szt. Gdybyście chcieli jakieś rzeczy to mogę zamówić.
boseron Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 takie wycieraczki ale 550mm do mojej A4 są ? co jeszcze masz? Dawid nawywijałeś...... eh...... wracaj do zdrówka
slaveek Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 W moim przypadku audi, też daje radę
Radekst Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Panowie, firma w której pracuje wyprzedaje dużo rzeczy z magazynu. Są np. takie wycieraczki: Wycieraczka AERO PREMIUM 530mm w Variant S.A. za około 10 zł / szt. Gdybyście chcieli jakieś rzeczy to mogę zamówić. Siema, zalatwilbys do B5 Sedan takie 'banany'? niestety rozmiaru nie znam
PABLO Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Siema, zalatwilbys do B5 Sedan takie 'banany'? niestety rozmiaru nie znam 560mm z tego co kojarzę, mam banany i za***iście się spisują.
Radekst Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 no to na te 560mm bylbym chetny, jesli sa i jesli to ten rozmiar ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ---------- poszukalem w necie i jedni pisza ze 530mm sa odpowiednie, jedni 550mm, takze zdalbym sie na Ciebie Ogr, jakby cos to moge jutro zmierzyc swoje stare
Cuber Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 Panowie robimy spota zastępczego za Czwartek ?
Wąski Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Panowie robimy spota zastępczego za Czwartek ? co proponujesz ?
fantowski Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 zróbmy w sobotę spota gdzieś na mieście Cuber postaram sie byc na czas tak zeby cos wypic z Toba póki znowu lalek nie będziesz pilnować
FANTOMAS Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Panowie robimy spota zastępczego za Czwartek ? co proponujesz ? czwartek rano - Grębałów
Rekomendowane odpowiedzi