PABLO Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Wąski przyjedź na spota jak dasz radę bo Cię od lata nie widziałem
fantowski Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 a ja jednak nie będę na spocie bo nie mam czym jechać MPK kolega ... Na zubrach też będę jak jedziesz i z kim jedziesz?
Wąski Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Wąski przyjedź na spota jak dasz radę bo Cię od lata nie widziałem przesłać Ci foto
boseron Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Fanta gdzie Ty mieszkasz to Cie zabiore, co zrobiłeś z samochodem ?
fantowski Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Fanta gdzie Ty mieszkasz to Cie zabiore, co zrobiłeś z samochodem ? dzięki za propozycje, ale radimm ma po drodze także jak coś to z nim zabiorę się, lecz jeszcze nie wiem czy pojadę..
slaveek Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja też się chyba dziś wybiorę. Macie może jakieś sprawdzone softy na VAG K+CAN Commander ? Jeśli tak to weźcie na lapie albo pendrive.
electrofinger Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Aloo Ja też dziś obecny i o dziwo będę przed 20:00 A ja dla odmiany dzisiaj... nie będę
ruks Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Wallpaper Wednesday: Cyrus Wagner’s B6 A4 | Canibeat Nie dość że brzydkie to jeszcze ma zrąbaną geometrię :tongue4: ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- wybiera się ktoś na rajd Żubrów w tym roku Ja planuję jechać rzucić okiem na fury
Wąski Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Pablo lecisz mi 100 zł za to że chciałeś mnie zobaczyć duży kryzys w naszym państwie bo nawet o 10 km wlepiają mandaty ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- na dobranoc
fantowski Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Wallpaper Wednesday: Cyrus Wagner’s B6 A4 | Canibeat Nie dość że brzydkie to jeszcze ma zrąbaną geometrię :tongue4: ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- wybiera się ktoś na rajd Żubrów w tym roku Ja planuję jechać rzucić okiem na fury nie to ładne co ładne ale co się komu podoba ruks a Ty z Krakowa jedziesz na żubry ? przejechałbym się bo mam sobotę wolną Pablo lecisz mi 100 zł za to że chciałeś mnie zobaczyć duży kryzys w naszym państwie bo nawet o 10 km wlepiają mandaty ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- na dobranoc Panowie dzięki za spota, radimm dzięki wielkie za podwózkę
Transitpower Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Dzięki za spota Panowie Miło było Was widzieć
OGr Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 ja niestety nie dałem rady dzisiaj :/ mała chora :/
Wąski Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 ja niestety nie dałem rady dzisiaj :/ mała chora :/ widzisz a ja byłem
gruszka Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Pablo lecisz mi 100 zł za to że chciałeś mnie zobaczyć duży kryzys w naszym państwie bo nawet o 10 km wlepiają mandaty ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- na dobranoc no dzwięk miazga
fantowski Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 :hi:dzień doberek Boseron, Wojtek ponoć listwy sprzedał...
radimm Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Siemano! Ale za oknem pachnie weekendem miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi