satikrk Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Boseron Pablo dobrze mówi. W Play za 79zl masz no limit. Wez telefon na którym zarobisz jak najwięcej, tel sprzedasz jako nowy i za to kupisz s2 skoro nie chcesz dokladac Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ale jest jedno ale sprawdziłem to i : w play za 79 zł/miesiąc masz no limits ale bez pakietu danych na internet , dopiero w ofercie z telefonem masz 2 gb w abonamencie 129zł/miesiąć, w innych przypadkach nie ma pakietu danych, można jeszcze za 99 zł z pakietem 2GB ale bez telefonu takze nie jest tak kolorowo, a jak brac smartfona to chyba bez pakietu danych to bez sensu jest...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 boseron, KERCZI dobrze mówi że ja dobrze mówię więc tego się trzymaj Jeszcze parę godzin pracy i wolne prawie 4 dni ---------- Post dopisany at 12:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ---------- Jeśli masz większość znajomych w play to pier^ol abonament, ja się już wyleczyłem z abonamentów i mam play Fresh na kartę, pakiet no limits do play, smsy do wszystkich i 1GB neta który mi w zupełności wystarcza i to wszystko za 35zł miesięcznie więc mam wyj^bane na abonamenty po 150zł które kiedyś płaciłem przez długie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin26110 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 boseron, KERCZI dobrze mówi że ja dobrze mówię więc tego się trzymaj Jeszcze parę godzin pracy i wolne prawie 4 dni ---------- Post dopisany at 12:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ---------- Jeśli masz większość znajomych w play to pier^ol abonament, ja się już wyleczyłem z abonamentów i mam play Fresh na kartę, pakiet no limits do play, smsy do wszystkich i 1GB neta który mi w zupełności wystarcza i to wszystko za 35zł miesięcznie więc mam wyj^bane na abonamenty po 150zł które kiedyś płaciłem przez długie lata Pablo racja! ja miałem w play fresh i no limits w play gadanie i smsy i przeszłem na MIX porażka na każdej linii Koledzy pytanie : Ile wam sie mniej więcej nagrzewają auta ( diesle ) w temperatury teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 3-4km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 3-4km Ile??? Do 90 stopni?? Ja mam 11km do pracy i dziś nie miałem 90 stopni jak zajechałem do pracy tylko coś koło 85 więc chyba termostat się znów kończy a przecież benzyna o wiele szybciej się nagrzewa niż diesel więc w te 3-4km nie uwierzę jeśli miałeś na myśli że do 90 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ja mam 10 km do pracy i przed samą pracą mam 89 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 3-4km Chyba BMW 320d U mnie z włączonym piecem i ogrzewaniem na 18*C po 3-4 km, bez pieca, hmm............................... ze 12-15km, bez pieca i bez ogrzewania ~5-6 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 3-4km Ile??? Do 90 stopni?? Ja mam 11km do pracy i dziś nie miałem 90 stopni jak zajechałem do pracy tylko coś koło 85 więc chyba termostat się znów kończy a przecież benzyna o wiele szybciej się nagrzewa niż diesel więc w te 3-4km nie uwierzę jeśli miałeś na myśli że do 90 stopni chyba jak go pałuje ja mam do szkoly 6km i nigdy przy normalnej jezdzie (do 2kprm) sie nie zdąży nagrzac do 90 stopni takze jakies bajki chyba z tym ze w ciagu 3km nagrzewa sie do pionowej krechy - a to nazywamy nagrzaniem sie silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 :hi:mi do 2 Km i wskazówka stoi 90 stopni nie ważne czy lato czy zima 3-4km Ile??? Do 90 stopni?? Ja mam 11km do pracy i dziś nie miałem 90 stopni jak zajechałem do pracy tylko coś koło 85 więc chyba termostat się znów kończy a przecież benzyna o wiele szybciej się nagrzewa niż diesel więc w te 3-4km nie uwierzę jeśli miałeś na myśli że do 90 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 :hi:mi do 2 Km i wskazówka stoi 90 stopni nie ważne czy lato czy zima Chyba Ci coś innego stoi a nie wskazówka Zjawiłbyś się na spocie bo wieki Cię człowiek nie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 pablo jade około 50 kilometrów a temp mam ledwo ledwo drgnie silnik po wymianie czarny stary na złom cały oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 puchacz tak czytam Krakowskie (pytałeś się mnie na pw czy czytam ) Ale co oddałeś na złom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 stary silnik a ten pali ile chce nikt nie może ustawić obrotów co z tym robić pali około 18 na sto ale bogatemu wszystko wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszD Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Na moją logikę jak jest mroźno to auto garażowane złapie szybciej temperaturę niż to które kostnieje całą noc pod chmurką U mnie chyba zanosi się na wymianę termostatu, jak jest zimno to temperatury nie chce złapać nawet po 20 min jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ja garażuję, ale różnica to kilka stopni. PABLO, ja po minucie jazdy już mam ciepłe powietrze jak przystawię rękę do nadmuchu , temp mam na 18 stopni zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 pablo jestem na spocie pablo a to co nie świeci tobie w adi to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 :hi:mi do 2 Km i wskazówka stoi 90 stopni nie ważne czy lato czy zima Chyba Ci coś innego stoi a nie wskazówka Zjawiłbyś się na spocie bo wieki Cię człowiek nie widział Zjawie się postaram sie być w ten czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi