fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 co to może być za marka/model felgi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Fantowski edition Cholera wie:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie wiem ale zawais musi mieć idelany skoro na tak cienkiej gumie dzieciaki chrapią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 jest zajeb.sta! :slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ty nie szukaj felg tylko kupca na bolida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ty nie szukaj felg tylko kupca na bolida kupca szukam już jakiś czas... auto wystawione ale cisza:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 bo takiego golasa cięzko sprzedać widziałeś jak mój dopasiony na fulla sie szybko sprzedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 bo takiego golasa cięzko sprzedać widziałeś jak mój dopasiony na fulla sie szybko sprzedał kuzynowi... tylko szkoda, że po sprzedaży/zakupie kuzyn już z Tobą rozmawiać nie chce:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie jest tak źle powiedziałbym nawet że jest bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witajcie. Panowie czy wiecie może od kiedy w A4 wychodziły ledowe RNS-E?? Mam możliwość kupić navi z 2010 roku, ale sprzedający nie wie czy jest ono ledowe czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzastek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Tak się jeździ - bezwypadkowym , po niepalącej kobiecie , garażowanym :grin: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=__nioTv19bQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 To nie ledowy Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie wychodziły od 2011r dopiero:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie wychodziły od 2011r dopiero:eusathink: Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/20692_150876668392635_1891126634_n.jpgco to może być za marka/model felgi??? ?|? Rotiform Wheels ?|? Roti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pablo nie siej głupot. Do a4 nie wychodziły ledowe Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 KERCZI a gdzie ja powiedziałem że do A4, ogólnie mówiłem że chyba te ledowe od 2011r wychodziły ale na 100% pewny nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam panowie UWAGA na zakopiance między libertowem a mogilanami jest ograniczenie do 50km/h często teraz tam stoi samochód nie oznakowany z fotoradarem. Powiedział mi o tym kumpel a wczoraj sam się o tym przekonałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 tzn. przyszła fota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 mnie cyknęły w niedziela 2 żółte fotoradary w drodze do zakopca . Na szczęście mam na kogo przegonić pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi