gregfr Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 brałem udział w takim samym wypadku tylko jedna osoba zginęła Ciężarówka taranuje samochód. Prokuratura ma nagranie z karambolu - TVN24 ja pier..... jakby nie hamowal to by uciekl... ulamki sekund...
fantowski Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 brałem udział w takim samym wypadku tylko jedna osoba zginęła Ciężarówka taranuje samochód. Prokuratura ma nagranie z karambolu - TVN24 widziałem to.. fajna walka będzie:naughty: Szpilka-Zimnoch... bijatyka na konferencji prasowej - YouTube
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 hahahah to ja juz jestem z nim umowiony za to będziesz miał nowy oryginalny czujnik następnym razem pytaj wcześniej
gregfr Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 za to będziesz miał nowy oryginalny czujnik następnym razem pytaj wcześniej Mam nadzieje, ze nastepnego razu nie bedzie, ale dzieki wielkie za pomoc i zapamietam
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ---------- Ciężarówka taranuje samochód. Prokuratura ma nagranie z karambolu - TVN24 3 osoby na miejscu Filmik masakra..
gruszka Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 brałem udział w takim samym wypadku tylko jedna osoba zginęła Ciężarówka taranuje samochód. Prokuratura ma nagranie z karambolu - TVN24 1:28 policyjny EVO X
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 I właśnie taką pracę masz mi załatwić... Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nagrany film wypadku macie w tym linku co wyżej wrzuciłem.
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nagrany film wypadku macie w tym linku co wyżej wrzuciłem. a ja kilka postów wyżej mamy specjalistę od telewizorów
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Lookałem to za pierwszym razem tylko info było i nie ten filmik, może z aktualizowali Mniejsza o to, przejebane jednym słowem.
FANTOMAS Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Widzieliście ten wypadek masakra tu macie link jakby ktoś nie widział Tir staranował iveco. Kierowca ciężarówki zostaje w areszcie - TVN24
DonMatteo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Powitać może ktoś na spota przywieźć plytke dvd 2 navi do rns-e, mam od hammera już drugą i nie chce załapać, nawet po czyszczeniu lasera.. jedynka działa ale nie ma Polski, dwójka przeskakuje i nie chce załapać...
nex Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja dziś prawie najechałem babcie która patrzyła się w ziemie i wtargnęła mi w auto, mały włos. Zatrzymała się na drodze i nie wiedziała co się dzieje
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 nie wiem czy było juz ale zapowiada sie ciekawie
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na tej samej stronie to jest:decayed: Fanti wrzucał. Będzie dobra walka:decayed:
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 No to Pablo u mnie tego nie ma na tej stronie
DonMatteo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 polecam od 39 sek, dobry tekst od 44 sekundy cięta wielicka riposta, już teraz nie ma przelewek-bez kitu-to już jest zaklepane :polew:
Rekomendowane odpowiedzi