Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

felav.jpg

mam takie do sprzedania z oponami wiecej w giełdzie małopolskiej. :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie poniżej fotki Touarega o ktorym rozmawialismy. Auto bez najmniejszej przygody,ksiazka serwisowa 3.0TDI 240KM Auto FULL opcja, łącznie z PNEUMATYKĄ, WEBASTO I SOLARDACHAMI itd.

nUatQz4tld6BQ8lI4h9SioDsA7Lf6H0fDfN0e6StqHQ?size=1024x768&size_mode=2

uhRyANCFCMKQrGNbP82hKpUjHpW23CWlla8zAs14hII?size=1024x768&size_mode=2

u-BDgK4ygDu_zrGXmLXQ8WApcWK1qBDB_6AxABtnqOk?size=1024x768&size_mode=2

gHd_3NYBA29MrNHd3JU7rOdpdu7SQnQJ2FFbdYIVN1M?size=1024x768&size_mode=2

fsr4AljMF_GfMW_MndQmlE_g36GUX8HiLQ_TJhHa-SA?size=1024x768&size_mode=2

unyYbNxNE-vE65ZM-WbWxlb7WJvKz6CVyCQNdapChaM?size=1024x768&size_mode=2

4-oFEvVQ1tuZ9k3s6DjEiq8Hq_-6jpOf76tJVNTIIm8?size=1024x768&size_mode=2

ykBAto86YXJ-sSf1Cn0cjbH7vEn0vSuKaCOmhguO-xg?size=1024x768&size_mode=2

Opublikowano

Jak by ktoś szukał to koleżanka ma na sprzedaż Maździochę.

Oferta - Mazda CX-7 - FELGI 22 CALE (WARTOSC OK 15.000ZL Z OPONAMI) ORGINALNE FELGI 18 Z NOWYMI ZIMOWKAMI, ODPALANIE Z KLUCZYKA FAJNE W ZIMIE JAK I W GORACE

---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

6d495356f77abefe9abbfc511ba971ae.jpg

:grin:

---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ----------

KERCZI popraw zdjęcia bo nie banglają.

---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:37 ----------

7b9ec0d91f46.gif

Opublikowano

teraz lepiej??

ROK: 2009/12

PIERWSZA REJ. 2010

PRZEBIEG: 140000

TOTALNIE BEZYPADEK

Kazdy element ORI malowany

Serwisowany w ASO na biezaco (ksiazka serwisowa)

Auto bez nakladów finansowych

3.0 TDI 240KM

TOTALNIE full wyposazony - kosztował ponad 300 000zł

wszystko włącznie z pneumatyka, webasto, solardach, 4strefowa klima, pamieci foteli itd.

CENA: 115 000 zł

TEL: 602 760 360

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Opublikowano

Dzieki Pablo za nr. ;) dalo rade.

Kerczi, PW.

Opublikowano

Manetka do FIS wymieniona ale kontrolka od ESP zgasła tylko na chwile a potem się z powrotem zaświeciła bez vaga ani rusz ?

Jeszcze muszę odblokować pełnego FIS :facepalm:

Opublikowano

Panowie, wiecie może gdzie można kupić tanio opony 225/45/R17? Mogą być bieżnikowane. W zasadzie chodzi, żeby tylko dojeździć do końca zimy, bo muszę kupić 2 szt. Kierownica coś mi zaczęła delikatnie drgać przy małych prędkościach, podjechałem do Fijałkowskiego na os. Słonecznym, żeby wyważył, czy coś. Jak tylko usłyszał co się dzieje to powiedział, że strzelona siatka w oponie... Więc niestety muszę znowu wydać na opony:kwasny:

Opublikowano
Panowie, wiecie może gdzie można kupić tanio opony 225/45/R17? Mogą być bieżnikowane. W zasadzie chodzi, żeby tylko dojeździć do końca zimy, bo muszę kupić 2 szt. Kierownica coś mi zaczęła delikatnie drgać przy małych prędkościach, podjechałem do Fijałkowskiego na os. Słonecznym, żeby wyważył, czy coś. Jak tylko usłyszał co się dzieje to powiedział, że strzelona siatka w oponie... Więc niestety muszę znowu wydać na opony:kwasny:

Też do nich jeżdżę, gość się zna na rzeczy.

Ja kminię czy kupić nówki opony letnie 205/55/R16 Bridgestone Potenza nówki z listopada 2012r, mąż kuzynki kupił nówkę z salonu A3 i od razu opony zdjął i założył zimówki a letnie trzyma na sprzedaż bo na lato 18" będzie zakładać.

1000zł jak dla mnie.

Bridgestone Potenza S001 205/55 R16 91 W RUN ON FLAT FR. Opony Bridgestone . Oponeo.pl

Opublikowano

Dzieki za spota:) niestety musialem sie awaryjnie ulotnic wczesniej niz zakladalem... Nastepnym razem bedzie lepiej:)

Opublikowano
  • Autor

dzwoń i pytaj => http://a4-klub.pl/malopolskie-85/malopolska-opony-biskupice-229252/

dodaj ze z A4-klubu :)

Opublikowano

panowie radio sprzedam JVC ma 3 miesiące usb zestaw głośnomówiący bluetooth :decayed:

Opublikowano

To dalej jest wątek spotowy czy już jakaś giełda ? Zabłądziłem czy co :eusathink:

---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ----------

Coraz więcej j nowych :kox:

Rynek zbytu Ci rośnie :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:grin::grin::grin:
Opublikowano
dzień dobry wszystkim i cześc Jarko działaczu :decayed:

Przyjdziesz Ty jeszcze po koszulki na zlot :evil:

Opublikowano
Rynek zbytu Ci rośnie :naughty:

:decayed:

Opublikowano

Boseron dostałes PW bo mi sie nie zapisało w wysyłanych i nie wiem :grin:

Opublikowano

dzwoń i pytaj => http://a4-klub.pl/malopolskie-85/malopolska-opony-biskupice-229252/

dodaj ze z A4-klubu :)

Zadzwoniłem Cuber i ceny podali całkiem rozsądne ;) Chyba się skuszę jutro na parę używanych Nokian:decayed:

chyba żebyście radzili: ZIMOWE BIEŻNIKOWANE 225/45R17 MICHELIN KRAKÓW (2986162444) - motoAllegro ? Bo nie wiem w sumie co będzie lepsze...:eusathink:

Opublikowano

Bieżnikowane to żonie do 15-letniej astry kupowałem :grin:

Opublikowano

musiała miec niezły spadek do zostawienia :decayed::grin: musisz ją bardzo kochac:polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.