Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Boseronek "dobry" to pojęcie względne :whistling:

ja wiem sobota rodzina itd... moja jeszcze nie wie ze mnie juto wieczór nie ma z pracy jej zadzwonie że nie wracam :bag: i czekam na reakcje

:polew:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany dzis miałem księdza po kolendzie, myślałęm ze kolęda to znaczy poznawanie swoich Parafian i spędzenie z nimi roche czasu, wszedł wziął koperte i poszedł 5 minut możę :facepalm: schodzimy w dół , a moja Córeczka czekała od 16 tej na Księdza i zapytała dlaczego tak krótko :kwasny:

Opublikowano
nie martw sie Boseron, ten RS jest bity...wiec dalej masz najlepsze...

p.s. zna ktos komis:

F.U.H ANDRZEJ PARYŁAJawornik koło Myślenic

32-400 Myślenice

Polska

Z tego co mi wiadomo on ma parę interesów ma chałupę wyj..... w kosmos koło mojego wujka i warsztat z boku więc jak czasami bywam u rodzinki to coś tam w tym warsztacie działają,ale w jakim stanie ma te auta i z kąd sprowadza to mi nie wiadomo

Opublikowano
nie martw sie Boseron, ten RS jest bity...wiec dalej masz najlepsze...

p.s. zna ktos komis:

F.U.H ANDRZEJ PARYŁAJawornik koło Myślenic

32-400 Myślenice

Polska

Z tego co mi wiadomo on ma parę interesów ma chałupę wyj..... w kosmos koło mojego wujka i warsztat z boku więc jak czasami bywam u rodzinki to coś tam w tym warsztacie działają,ale w jakim stanie ma te auta i z kąd sprowadza to mi nie wiadomo

---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ----------

musiałem jako Miodek forum :decayed:

Opublikowano

ja idę w kimę bo rano do pracy:facepalm:

do jutra:lazy:

Opublikowano

oki moja pomyłka :decayed:

Opublikowano

spoko

też ide zaraz bo na 7 do pracy :kwasny: dwa szybkie i lulu

Opublikowano
  • Autor
Pany dzis miałem księdza po kolendzie, myślałęm ze kolęda to znaczy poznawanie swoich Parafian i spędzenie z nimi roche czasu, wszedł wziął koperte i poszedł 5 minut możę :facepalm: schodzimy w dół , a moja Córeczka czekała od 16 tej na Księdza i zapytała dlaczego tak krótko :kwasny:

trzeba było powiedzieć córce ze to nie był ksiądz :whistling:

Opublikowano

trzeba było powiedzieć córce ze to nie był ksiądz :whistling:

Na czarno to i mogl byc kominiarz :wink:

Opublikowano
  • Autor

w sumie racaj :grin:

Opublikowano
Kerczi to te same co Ty kupowałeś lampki ?

---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ----------

---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ----------

nie widze tam A5

---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ----------

ktoś wie czy gdzies można zobaczyć Szpilke z Mollo dziś i o której walka?

Na polsacie o 3:00 jest walka.

Opublikowano

Cholera chyba nie dotrwam bo też trzeba rano wstać..

Opublikowano

Dobry dzień :hi:

Opublikowano

Siema Panowie!

Za godzine ide na jakis kurs przedmałżenski ponoc do 19ma trwać, już mnie d*pa na samą myśl boli :kwasny: Prawie jak studia zaoczne :decayed:

Opublikowano
Siema Panowie!

Za godzine ide na jakis kurs przedmałżenski ponoc do 19ma trwać, już mnie d*pa na samą myśl boli :kwasny: Prawie jak studia zaoczne :decayed:

Masakra :banghead:

Opublikowano
Siema Panowie!

nooo i jeszcze jutro to samo, super weekend z chłopcami w sukienkach :decayed:

Opublikowano
Siema Panowie!

nooo i jeszcze jutro to samo, super weekend z chłopcami w sukienkach :decayed:

:D

Opublikowano
Siema Panowie!

Widzisz... Mogłeś się mnie zapytać;) Ja byłem też na kursie weekendowym, tylko że w Olsztynie:D ale tym koło Częstochowy:grin:. Prowadzony przez małżeństwo, bo jednak para więcej powie o byciu razem niż ksiądz, a i atmosfera i ludzie inni byli spoko.

Opublikowano

Ależ Wy macie życie z tymi kobitami :kox:

Opublikowano

wczoraj kupiłem żarówki H3 na podmiankę do halogenów - stare działały, ale nie wiedziałem ile już tam siedzą i czy świecą pełną gębą, ależ było moje zdziwienie jak po wyjęciu okazało się że obie są oryginalne od wyjścia auta z fabryki?? Philips germany :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.