Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki za spota

miłego dnia wszystkim

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coraz więcej j nowych :kox:

Coraz lepiej ;-)

:siema:

Opublikowano
Pablo Ja im nie pozwalam nawet odśnieżać przy moim miejscu parkingowym a co dopiero dać im coś sprawdzać :facepalm:

Widzę że nie tylko ja uwielbiam tą firmę :polew:

Opublikowano

Dzięki za spota..

mam nadzieje, że na kolejnym też się pojawię - nie wiem jak to żonie powiem, bo wczoraj jej powiedziałem, że jadę odebrać kaburę do telefonu od kogoś z allegro (dzięki Pablo) :polew::polew: po powrocie pytała co mi tak długo zeszło :polew::polew:. Ale tak to jest być świeżo upieczonym mężem.

Opublikowano
:hi:Dzięki za spota, Panowie;) i za pomoc przy postojówce z przodu... W sumie nie wiem komu, bo jeszcze nie za bardzo znam ludzi po nickach... Na następnego spota nie będę miał spóźnienia pod warunkiem, że żona znowu czegoś nie wymyśli...

Raczej pozycyjnym :tongue4: Chociaż akurat w B6 pełni ono też rolę postojwych :wink:

---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ----------

dzięki za spota :hi:

Dexter - miło było poznać, dzięki za kubeł :decayed:

Tradycja - piękne imię :decayed:

miłego dnia :hi:

Nie ma sprawy! Mam nadzieję, że za tydzień uda się podpiąć do mojego Audi kompa i go sprawdzić;) Widziałem, że przy którymś było coś działane... Tylko jeszcze Was nie kojarzę wszystkich:kwasny:

Ale się nie udało bo nie miałem przy sobie zasilacza do lapka :kwasny:

---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ----------

... Tylko jeszcze Was nie kojarzę wszystkich:kwasny:

2-3 spoty i będziesz kojarzył prawie wszystkich :wink:

No nie wiem, ja nadal nie wszystkich kojarzę :wink: Trzeba wprowadzić plakietki z nick'iem i imieniem :wink:

Opublikowano
Dzięki za spota..

mam nadzieje, że na kolejnym też się pojawię - nie wiem jak to żonie powiem, bo wczoraj jej powiedziałem, że jadę odebrać kaburę do telefonu od kogoś z allegro (dzięki Pablo) :polew::polew: po powrocie pytała co mi tak długo zeszło :polew::polew:. Ale tak to jest być świeżo upieczonym mężem.

Ja też jestem młodym mężem, bo od września 2012... Powiedziałem żonie, że jadę na spota i pojechałem:D Niestety z poślizgiem, bo byłem w domu potrzebny:/ Trzeba żonę przyzwyczaić, że w czwartki wieczorami nie zawsze się będzie na jej wyłączność :decayed:

---------- Post dopisany at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ----------

:hi:Dzięki za spota, Panowie;) i za pomoc przy postojówce z przodu... W sumie nie wiem komu, bo jeszcze nie za bardzo znam ludzi po nickach... Na następnego spota nie będę miał spóźnienia pod warunkiem, że żona znowu czegoś nie wymyśli...

Raczej pozycyjnym :tongue4: Chociaż akurat w B6 pełni ono też rolę postojwych :wink:

---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ----------

dzięki za spota :hi:

Dexter - miło było poznać, dzięki za kubeł :decayed:

Tradycja - piękne imię :decayed:

miłego dnia :hi:

Nie ma sprawy! Mam nadzieję, że za tydzień uda się podpiąć do mojego Audi kompa i go sprawdzić;) Widziałem, że przy którymś było coś działane... Tylko jeszcze Was nie kojarzę wszystkich:kwasny:

Ale się nie udało bo nie miałem przy sobie zasilacza do lapka :kwasny:

---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ----------

... Tylko jeszcze Was nie kojarzę wszystkich:kwasny:

2-3 spoty i będziesz kojarzył prawie wszystkich :wink:

No nie wiem, ja nadal nie wszystkich kojarzę :wink: Trzeba wprowadzić plakietki z nick'iem i imieniem :wink:

:banan:

Jestem 100% ZA!

Opublikowano

widzisz Dexter ja jestem mężem od końca października 2012, a niestety ten tydzień był trochę pod znakiem wyjść z kolegami i żona się trochę złości, że nie mam czasu oglądać z nią seriali, a na kumpli czas zawsze znajdę :polew::polew:

Opublikowano

to może takie czerwone czapki z daszkiem z wyhaftowanym imieniem? :wink:

Opublikowano

dzień dobry wszystkim i cześc Jarko działaczu :decayed:

za kilka lat to żony Was same będą wypychać na spoty :grin: cos o tym wiem :wink:

Opublikowano
widzisz Dexter ja jestem mężem od końca października 2012, a niestety ten tydzień był trochę pod znakiem wyjść z kolegami i żona się trochę złości, że nie mam czasu oglądać z nią seriali, a na kumpli czas zawsze znajdę :polew::polew:

Moja mnie męczy, żebyśmy skończyli oglądać wreszcie "Prison Break", bo się nie może doczekać co będzie dalej. To oglądaliśmy wczoraj po spocie:polew:

Ale nie dokończyliśmy nawet odcinka... If You know what I mean:naughty:

---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------

dzień dobry wszystkim i cześc Jarko działaczu :decayed:

za kilka lat to żony Was same będą wypychać na spoty :grin: cos o tym wiem :wink:

Bry boseron :hi:Podejrzewam, że moja będzie chciała zobaczyć, jak to wygląda, więc pewnie się kiedyś wybierze :decayed:

Opublikowano

:hi:wszystkim, dzieki za spota , end hew e najs dej :decayed:

Opublikowano
Trzeba żonę przyzwyczaić, że w czwartki wieczorami nie zawsze się będzie na jej wyłączność :decayed:

Otóż to:exclamation:

Więc Łukasz weź przykład z DeXter'a i jej powiedz o tym, jeszcze pokaż jej temat naszych zlotów Ogólnopolskich z Bukowiny Tatrzańskiej to zaraz zmieni zdanie na ten temat :naughty:

Zapoznajcie się z tematem :arrow2:http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xii-ogolnopolski-zlot-vii-urodziny-audi-a4-klub-polska-bukowina-tatrzanska-2013-a-257753/

Opublikowano
:bry: wszystkim.
Opublikowano
end hew e najs dej :decayed:

Nie pier**l tylko się zapisuj na zlot :decayed:

Opublikowano

PABLO - się postaram :)

ps. co do naszego wczorajszego deal'u to faktycznie ta ładowarka podczas włączenia GPS'u w telefonie bardzo kiepsko ładuje, ale dałem ją teściowej, a sobie kupie nową więc ogólnie jest git :hi:

Opublikowano
  • Autor

Siemka :wink:

Opublikowano

Siemka :wink:

Kiedy pijemy? :decayed:

Opublikowano
PABLO - się postaram :)

ps. co do naszego wczorajszego deal'u to faktycznie ta ładowarka podczas włączenia GPS'u w telefonie bardzo kiepsko ładuje, ale dałem ją teściowej, a sobie kupie nową więc ogólnie jest git :hi:

Więc jest tak jak Ci mówiłem, pod S3 musi być ori bo z S+/S2 nie daje już rady, chodzi o napięcie.

Po niedzieli będę miał pod S3 ładowarki.

Panowie Gregfr potrzebuje pomocy, chodzi o numery katalogowe, nie ma dostępu do forum i neta.

Termostat

Oring do termostatu

Klipsy do spryskiwaczy mgiełkowych

B6 1.9 AVF

---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ----------

Dobra już mam:decayed:

Opublikowano

Więc jest tak jak Ci mówiłem, pod S3 musi być ori bo z S+/S2 nie daje już rady, chodzi o napięcie.

Po niedzieli będę miał pod S3 ładowarki.

To się odezwij do mnie jakoś to wezmę 1szt. :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.