Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Program sie zainstalował bez problemu :thumbup1:. Za chwilkę pójdę do auta sprawdzić czy się połączy

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

VCDS Lite 1.0 pełna wersja chodzi aż miło :thumbup1:.

Opublikowano

co Ty za parę dystansów chcesz dać 339zł? :shock3::shock3::shock3: do tego jeszcze musisz dokupić dłuższe śruby. Nie wiem, ale nie szkoda CI kasy?

No szkoda dlatego zwróciłem się do was, choć nie ukrywam że cenie sobie bezpieczeństwo i nie chciał bym byle czego niewiadomego pochodzenia:) chciałbym żeby moje fele były równo z nadkolem ale nie za bardzo znam się na dystansach:) te co wam zaprezentowałem wydały mi się najbardziej odpowiednie ale liczę na propozycję

ja mam te 13mm i 15mm: DYSTANSE 13MM AUDI, VW 57,1 5X112, 5X100 + ŚRUBY (3031799197) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

przelatałem na nich sezon, przy prędkościach 220+ - bić żadnych na kołach, po sezonie żadnych śladów zużycia, więc ja spokojnie mogę je polecić :decayed:

Opublikowano

Radimm co Ty masz pod maską, że latasz 220+??

Opublikowano

potwora z czeluści o którym nie chciałbyś słyszeć :decayed:

Opublikowano

Pytam, gdyż wiem ile lata normalne B5 w 1,9 TDi, choć wśród forumowiczów nic nie jest normalne. Sam zaczynam się zastanawiać nad dodaniem paru koni do mojego TDi

Opublikowano
Bardziej zaciekawiło mnie to ze w trasie po 7 km lajtowej jazdy przy wiekszych mrozach osiągasz 90 stopni :whistling:

Mnie właśnie też :naughty:

Opublikowano

Ja testowo moją B6 poleciałem 210 ostatnio, a jeszcze by się rozbujała spokojnie więcej :wink:

Opublikowano

Ja testowo moją B6 poleciałem 210 ostatnio, a jeszcze by się rozbujała spokojnie więcej :wink:

chyba z górki na pazurki :tongue4::wink:

Opublikowano

Nie gadaj, moja po płaskim katalogowe 207 idzie :tongue4: ale chwile trzeba się rozpędzać.

Opublikowano

chyba z górki na pazurki :tongue4::wink:

na autostradzie w kierunku Tarnowa :decayed: akurat było pod górkę :grin:

Opublikowano

AFN'a na małym koksie :decayed: skrzynia ogranicza, bo krótka jest franca:decayed:

Opublikowano

Ja dziś zawiozłem swoją Panią na basen i do kosmetyczki, a w trakcie jej nieobecności wyregulowałem w swojej niuni biksenony i zafundowałem jej w pełni ledowe oświetlenie wnętrza. Aż dziw, iż kobieta jest w stanie uwierzyć w to, że ledowa żarówka kosztuje jedynie 1,50 zł/szt :grin: Nawet nie chce myśleć co by było gdyby znała prawdę :decayed:

---------- Post dopisany at 15:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ----------

AFN'a na małym koksie :decayed: skrzynia ogranicza, bo krótka jest franca:decayed:

Moją jechałem kiedyś 230 km/h (wskazanie licznika, A4 do Krakowa). Bazowe 163 konie dają radę, ale coraz częściej myśle o dorzuceniu jakichś 30 koni. Trzeba będzie pomyśleć w lecie o odwiedzeniu hamowni.

Opublikowano

Moją jechałem kiedyś 230 km/h (wskazanie licznika, A4 do Krakowa). Bazowe 163 konie dają radę, ale coraz częściej myśle o dorzuceniu jakichś 30 koni. Trzeba będzie pomyśleć w lecie o odwiedzeniu hamowni.

nie wiem jak w B6 ale w B5 to już h*uj nie jazda od 180 do góry, w aucie przeciąg wszystko świszczy i ogolnie można jechać na krótkim dystansie taką prędkością nie wspominając już o tym że oliwa się mocno grzeje (TDI) :decayed:

Opublikowano

nie wiem jak w B6 ale w B5 to już h*uj nie jazda od 180 do góry, w aucie przeciąg wszystko świszczy i ogolnie można jechać na krótkim dystansie taką prędkością nie wspominając już o tym że oliwa się mocno grzeje (TDI) :decayed:

Nie wiem jak 1,9 TDI w B6, ale w 2,5 TDI przy 200 jest jeszcze znośnie. Raz docisnąłem poprzednią A3 do 210 i całe szczęście że nie dostałem bocznego podmuchu, bo nie było by mnie teraz na forum.

Opublikowano

panowie zna się ktoś z MAGIC87???:whistling:

Opublikowano

Spokojnie da się jechać ale nie cisnąłem jakichś dłuższych odcinków z taką prędkością więc nie wiem jak tam chłodzenie, normalnie to jeżdżę w granicach do 160, odcinkami 180, powyżej trzeba długi odcinek bo już słabo przyspiesza i spalanie robi się do kwadratu :grin:

Opublikowano

Ja kiedyś swoją A4 przetestowałem na trasie jak jechałem do Wrocławia to poszła 245km/h na 16" oczywiście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.