Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CHESTER MOLECULAR PASTA MONTAŻOWA PM-1200 (3118489891) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :thumbup1:

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

why ?

a po uj? żeby na nich jeździć w dzień? powiedz z ręką na sercu ile czasu w ciągu roku je załączasz :decayed:. Ja przynajmniej jeżeli ich już nie używam, to chce je wrzucic w kolor :polew:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:drinks: lepiej mi powiedz jakiego smaru użyłeś do przesmarowania nakrętek gwintu bo spotkałem się z różną opinią a Ty przecież wszechwiedzący jesteś :whistling:

nie do przesmarowania samych nakrętek tylko całej długości gwintu żeby w przyszłości nie mieć problemu z kręceniem gwintu

Opublikowano

:drinks: lepiej mi powiedz jakiego smaru użyłeś do przesmarowania nakrętek gwintu bo spotkałem się z różną opinią a Ty przecież wszechwiedzący jesteś :whistling:

nie do przesmarowania samych nakrętek tylko całej długości gwintu żeby w przyszłości nie mieć problemu z kręceniem gwintu

:facepalm: nie łap za słówka.. to chyba jasne

Opublikowano

wiesz co mnie najbardziej wkuwiło w gwincie, przynajmniej w MTS tak jest, do tylnych amorków przekładasz kielichy ze starych bo nie było - i to był +, a przednie miały zamiast kielichów gumowe więc nie zakładałem ze starych. Naciągasz gumowy na amorka pod gwint i wszystko jest ok, tylko że jak pojeździsz to guma wcina się i komponuje w talerz u góry i teraz przy wymianie koła jak windujesz auto do góry, guma naciąga się bo góra na talerzu zacięta nie puszcza i guma wyskakuje z dołu, a przez sprężynę naciągnąć ją to sztuka, jeszcze większa wyrwać ją z górnego talerza. Wkuwiłem się i poobrzynałem z obu stron na górze te gumy (rozdzieliłem) i dopiero nasunąłem na dół w męczarni przez sprężyny, teraz juz nie będzie zacinać :naughty: Może piachu na łączeniu też nie puści

Opublikowano
Opublikowano

było :naughty:

---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ----------

dobra spadam :hi:

Opublikowano
było :naughty:

W d*pie chyba a nie na Krakowskich :decayed:

Opublikowano
:hi: i znowu trzeba opony zmieniać?? :polew: wariacja
Opublikowano
ja myśle o wrzuceniu hida na halogen

a nie miałeś :whistling:

ups sam je wymontowałem :facepalm: do swojej :naughty:

---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ----------

:naughty:
Opublikowano
:hi: miłego dnia wszystkim
Opublikowano

ta wyscie zamontowali....HIDZIORY sa dalej u mnie...moze z raz je zapalilem :)

Opublikowano

joł Panowie :wink:

Pany co lepiej założyć drugi cooler czy Fmica ?

Opublikowano

No ale przecież pisałeś że kupiłeś pas nieodpowiedni pod 2 smic bez jakiegoś tam wycięcia??

Opublikowano

lepij FMICA - mysle ze wyjdzie nie duzo drozej - a po sprzedaniu gratow wyjdzie tak samo albo taniej, a efekt bedzie lepszy...

Opublikowano

widzieli :kox:

Opublikowano
widzieli :kox:

ta :wink: właśnie przed chwilą na fb..

Opublikowano

No ale przecież pisałeś że kupiłeś pas nieodpowiedni pod 2 smic bez jakiegoś tam wycięcia??

no tak, Siemiam ma drugi cooler, rure łączącą oba i kierownice powietrza za tysiąc złotych i myśle ze Fmic wyjdzie w podobnych pieniądzach a i możliwości większe bo chyba lepiej schładza

---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

fotele w tej s3 miażdzą moje suty :kox:

Opublikowano

boseron byłes u kolegów mechaników

:baseball:

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.