fantowski Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jeeeeeeeebany deszcz nooo, kurvicy można dostać jak wypucujesz auto i na marne Ja też umyłem i kurfa co z tego po co myjesz skoro i tak nim nie jeździsz... nawet Ci się d*py nie chce ruszyć raz na jakiś czas na spota...
boseron Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Boseron Ty lepiej pomyśl nad zawiechą jest 1BE i zastanawiam sie czmeu tak wysoko stoi, zawiecha juz namierzona
fantowski Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Kurwaaaaaaaaaa 4pkt i 100zl - mam już 24pkt, jak jest limit? 25?Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 Jak to powiedział Jim Carrey w filmie Kłamca, kłamca: Przestań łamać prawo ! to miało być zabawne czy? bo nie rozumiem... sam jesteś bez grzechu? ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- Ktecimy gwinciorem Sorki ale nie, daliśmy rady aby zdążyć na spota a jeszcze nam zejdzie :/ czemu kolega nie zadzwonił to bym przyjechał na chwile? ---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- Panowie, karwasz twarz wstyd! Takie fany audi, a co pod drugim plama z wycieku ja już moja usterkę namierzyłem... mam zbiorniczek od hamulcowego popękany lekko i czasem jak mnie wytelepie dobrze to wycieka, drugi cały jeździ w bagażniku już od pół roku i nie ma czasu się zabarać za wymianę... dzięki za spota, do następnego razu Fantowski - na żywo twoje ałdi kocur dużo większy niż na zdjęciach Dokładnei Fantowski , Twoja Beeeeeszóstka robi robotę dziękuje bardzo
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 My teraz w 5 osób podjechaliśmy na kiełbaski do NH. Dzięki za spota, frekwencja
fantowski Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Fanta gwint i fela zrobiły robote, na stalówkach nie było efektu, jednak fela daje dużo.... kox piękny , ja musze u siebie zdecydowanie obniżyć zawias i koniecznie malnąć fele w grafit jasny albo czarny mat bo też mi sie podoba, Pany mysle nad założeniem fmica czy ktoś mi pomoze dobrać orurowanie i to poskładać do kupy ? Fmic taki moze być ? INTERCOOLER UNIWERSALNY CHŁODNICA POWIETRZA DOLOT (2993787475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy seryjnego icka zostawić żeby było jeszcze lepsze chłodzenie jak będą dwa czy tylko ten centralny sie zakłada? takie było założenie pracuj pracuj nad swoją b7 i koniecznie z kozy zrób jakiegoś żółwia BTW DZIĘKUJE ZA SPOTA PANOWIE D4NTE a Tobie za pomoc przy piórach
Cuber Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Fantowski to czekam na info co gdzie i kiedy
fantowski Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Fantowski to czekam na info co gdzie i kiedy
Lolo-Krk Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 My teraz w 5 osób podjechaliśmy na kiełbaski do NH. Dzięki za spota, frekwencja Kiełbacha super jak zawsze:) Pawlo następnym razem trzeba zawinąć wiecej ludzi:) A co do spota to coraz lepsza frekwencja. Do następnego razu....
bodowp Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 My teraz w 5 osób podjechaliśmy na kiełbaski do NH. Dzięki za spota, frekwencja Kiełbacha super jak zawsze:) Pawlo następnym razem trzeba zawinąć wiecej ludzi:) A co do spota to coraz lepsza frekwencja. Do następnego razu.... Kiełbaski po fajnym spocie były Dzięki wielkie za spota...nasz pierwszy i na pewno nie ostatni Pora teraz wypróbować piwa które nawarzył znajomy....lekki posmak suszonych śliwek... nonono:drunk:
nex Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 po co myjesz skoro i tak nim nie jeździsz... nawet Ci się d*py nie chce ruszyć raz na jakiś czas na spota... Zrobi się ciepło to wpadnę nic nie bój. Ja nie mam 2km tylko 32. Czekam na otwarcie sezonu VAG . Poza tym mi w tyg średnio pasuje . Wy zaczynacie spota a ja za chwile wychodzę do pracy
themOn Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dobry wszystkim w ten piękny dzien
Lolo-Krk Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Bry wszystkim:) kto zamawiał deszcz:( szaro buro i lekko kropi, ale przynajmniej ciepło:)
OGr Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Fanta gwint i fela zrobiły robote, na stalówkach nie było efektu, jednak fela daje dużo.... kox piękny , ja musze u siebie zdecydowanie obniżyć zawias i koniecznie malnąć fele w grafit jasny albo czarny mat bo też mi sie podoba, Pany mysle nad założeniem fmica czy ktoś mi pomoze dobrać orurowanie i to poskładać do kupy ? Fmic taki moze być ? INTERCOOLER UNIWERSALNY CHŁODNICA POWIETRZA DOLOT (2993787475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy seryjnego icka zostawić żeby było jeszcze lepsze chłodzenie jak będą dwa czy tylko ten centralny sie zakłada? Zostawiasz tylko centralny ale nie rób półśrodkami. Tutaj masz też części: FMIC - Największa oferta części tuningowych: łączniki silikonowe, intercoolery, zawory blow off, wastegate, MBC, Ecumaster oraz innych
Wąski Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Pany mysle nad założeniem fmica czy ktoś mi pomoze dobrać orurowanie i to poskładać do kupy ? Fmic taki moze być ? INTERCOOLER UNIWERSALNY CHŁODNICA POWIETRZA DOLOT (2993787475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy seryjnego icka zostawić żeby było jeszcze lepsze chłodzenie jak będą dwa czy tylko ten centralny sie zakłada? Nex zakładał to zapewne wie gdzie jak aby było tanio i dobrze:wink:---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- Fanta tenx za prezent
PABLO Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Sławek (Nsa4) a ty gdzie się podziewasz?
nex Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Pany mysle nad założeniem fmica czy ktoś mi pomoze dobrać orurowanie i to poskładać do kupy ? Fmic taki moze być ? INTERCOOLER UNIWERSALNY CHŁODNICA POWIETRZA DOLOT (2993787475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy seryjnego icka zostawić żeby było jeszcze lepsze chłodzenie jak będą dwa czy tylko ten centralny sie zakłada? Nex zakładał to zapewne wie gdzie jak aby było tanio i dobrze:wink: Ja zamawiałem wszystko z FMIC.pl, ale jak mogę Ci doradzić to jak najmniej złączek silikonowych, wszystko spasować i pospawać
OGr Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ktecimy gwinciorem Sorki ale nie, daliśmy rady aby zdążyć na spota a jeszcze nam zejdzie :/ czemu kolega nie zadzwonił to bym przyjechał na chwile? A no można było ;-) Jeszcze na bank będziemy regulować bo narazie ustawiony jak pasowało i sprawdzam czy nie będzie obcierać ;-) O dziwo jak na 1BE wystawał cały rant tak na posadzeniu na gwintcie przód i tył zgrywa się idealnie z nadwoziem ;-) Teraz tylko uważać na dziurach bo naciąg i łatwo felgę rozpitolić :/ Narazie tak stoi (tak wiem brudny i tak wiem że jeszcze koza - niech się trochę ułoży):
nex Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 jaka znowu Koza , Wy macie jakąś manie z fantowskim, za dużo youtube się naoglądaliście
Rekomendowane odpowiedzi