Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeeeeeeeebany deszcz :facepalm:

nooo, kurvicy można dostać jak wypucujesz auto i na marne :naughty:

Ja też umyłem i kurfa co z tego

po co myjesz skoro i tak nim nie jeździsz... nawet Ci się d*py nie chce ruszyć raz na jakiś czas na spota...

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Boseron Ty lepiej pomyśl nad zawiechą :whistling:

jest 1BE i zastanawiam sie czmeu tak wysoko stoi, zawiecha juz namierzona :naughty:

Opublikowano
Kurwaaaaaaaaaa 4pkt i 100zl - mam już 24pkt, jak jest limit? 25?

Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2

Jak to powiedział Jim Carrey w filmie Kłamca, kłamca: Przestań łamać prawo !

:facepalm: to miało być zabawne czy? bo nie rozumiem... sam jesteś bez grzechu?

---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ----------

Ktecimy gwinciorem :) Sorki ale nie, daliśmy rady aby zdążyć na spota a jeszcze nam zejdzie :/

czemu kolega nie zadzwonił to bym przyjechał na chwile?

---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ----------

Panowie, karwasz twarz wstyd! Takie fany audi, a co pod drugim plama z wycieku :grin: ja już moja usterkę namierzyłem... mam zbiorniczek od hamulcowego popękany lekko i czasem jak mnie wytelepie dobrze to wycieka, drugi cały jeździ w bagażniku już od pół roku i nie ma czasu się zabarać za wymianę...

dzięki za spota, do następnego razu :hi:

Fantowski - na żywo twoje ałdi kocur dużo większy niż na zdjęciach :kox:

Dokładnei Fantowski , Twoja Beeeeeszóstka robi robotę :slina:

dziękuje bardzo :wink:

Opublikowano

My teraz w 5 osób podjechaliśmy na kiełbaski do NH.

Dzięki za spota, frekwencja :kox:

Opublikowano
Fanta gwint i fela zrobiły robote, na stalówkach nie było efektu, jednak fela daje dużo.... kox piękny , ja musze u siebie zdecydowanie obniżyć zawias i koniecznie malnąć fele w grafit jasny albo czarny mat bo też mi sie podoba,

Pany mysle nad założeniem fmica czy ktoś mi pomoze dobrać orurowanie i to poskładać do kupy ? Fmic taki moze być ?

INTERCOOLER UNIWERSALNY CHŁODNICA POWIETRZA DOLOT (2993787475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy seryjnego icka zostawić żeby było jeszcze lepsze chłodzenie jak będą dwa czy tylko ten centralny sie zakłada?

takie było założenie :wink: pracuj pracuj nad swoją b7 i koniecznie z kozy zrób jakiegoś żółwia :kox:

BTW DZIĘKUJE ZA SPOTA PANOWIE :wink:

D4NTE a Tobie za pomoc przy piórach :wink::thankyou2:

Opublikowano

Fantowski to czekam na info co gdzie i kiedy :)

Opublikowano
Fantowski to czekam na info co gdzie i kiedy :)

:thumbup1:

Opublikowano

Kiełbacha super jak zawsze:) Pawlo następnym razem trzeba zawinąć wiecej ludzi:):)

A co do spota to coraz lepsza frekwencja. Do następnego razu....

Opublikowano

Kiełbacha super jak zawsze:) Pawlo następnym razem trzeba zawinąć wiecej ludzi:):)

A co do spota to coraz lepsza frekwencja. Do następnego razu....

Kiełbaski po fajnym spocie były :git:

Dzięki wielkie za spota...nasz pierwszy i na pewno nie ostatni :wink:

Pora teraz wypróbować piwa które nawarzył znajomy....lekki posmak suszonych śliwek... nonono:drunk:

Opublikowano
:hi:, spocik jak zwykle udany :thumbup1:
Opublikowano
po co myjesz skoro i tak nim nie jeździsz... nawet Ci się d*py nie chce ruszyć raz na jakiś czas na spota...

Zrobi się ciepło to wpadnę nic nie bój. Ja nie mam 2km tylko 32. Czekam na otwarcie sezonu VAG :naughty:. Poza tym mi w tyg średnio pasuje :kwasny:. Wy zaczynacie spota a ja za chwile wychodzę do pracy

Opublikowano

Dobry wszystkim w ten piękny dzien ;):hi:

Opublikowano

Bry wszystkim:) kto zamawiał deszcz:( szaro buro i lekko kropi, ale przynajmniej ciepło:)

Opublikowano
Fanta gwint i fela zrobiły robote, na stalówkach nie było efektu, jednak fela daje dużo.... kox piękny , ja musze u siebie zdecydowanie obniżyć zawias i koniecznie malnąć fele w grafit jasny albo czarny mat bo też mi sie podoba,

Pany mysle nad założeniem fmica czy ktoś mi pomoze dobrać orurowanie i to poskładać do kupy ? Fmic taki moze być ?

INTERCOOLER UNIWERSALNY CHŁODNICA POWIETRZA DOLOT (2993787475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy seryjnego icka zostawić żeby było jeszcze lepsze chłodzenie jak będą dwa czy tylko ten centralny sie zakłada?

Zostawiasz tylko centralny ale nie rób półśrodkami.

Tutaj masz też części: FMIC - Największa oferta części tuningowych: łączniki silikonowe, intercoolery, zawory blow off, wastegate, MBC, Ecumaster oraz innych

Opublikowano

Nex zakładał to zapewne wie gdzie jak aby było tanio i dobrze:wink:

---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ----------

Fanta tenx za prezent :decayed:

Opublikowano

Sławek (Nsa4) a ty gdzie się podziewasz?

:bry:

Opublikowano

Nex zakładał to zapewne wie gdzie jak aby było tanio i dobrze:wink:

Ja zamawiałem wszystko z FMIC.pl, ale jak mogę Ci doradzić to jak najmniej złączek silikonowych, wszystko spasować i pospawać

Opublikowano
Ktecimy gwinciorem :) Sorki ale nie, daliśmy rady aby zdążyć na spota a jeszcze nam zejdzie :/

czemu kolega nie zadzwonił to bym przyjechał na chwile?

A no można było ;-) Jeszcze na bank będziemy regulować bo narazie ustawiony jak pasowało i sprawdzam czy nie będzie obcierać ;-) O dziwo jak na 1BE wystawał cały rant tak na posadzeniu na gwintcie przód i tył zgrywa się idealnie z nadwoziem ;-) Teraz tylko uważać na dziurach bo naciąg i łatwo felgę rozpitolić :/

Narazie tak stoi (tak wiem brudny i tak wiem że jeszcze koza - niech się trochę ułoży):

audi_a4_b5_kw_rh_turbo_lato_2013.jpg

Opublikowano

jaka znowu Koza :facepalm:, Wy macie jakąś manie z fantowskim, za dużo youtube się naoglądaliście :decayed: