DeXteR_NH Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dzieńdy:bry: Jak frekwencja wczoraj? Pablo dzięki za SMS ale niestety byłem z moją na rowerach i nie wykrecilem się w czasie wg mnie tak właśnie będą wyglądać niedzielne spoty. jeśli o mnie chodzi to w 90% w niedzielę to mnie nie będzie na pewno przez najbliższe tygodnie.. ciśnie się na klawiaturę "a nie mówiłem..." może zrobimy nast. spota np: we wtorek jak chłopaki grają we czwartki i zobaczymy ile wtedy ludzi przyjedzie? no ja też mówiłem.. i jestem jak najbardziej za żeby spota zrobić we wtorek.. no też jestem "za"; PABLO pisał, Ramzes dzwonił, ale nie dałem rady - raz: że niezbyt samopoczucie dopisało, dwa: że już były jakieś procenciki, trzy: pasuje kiedyś z żoną chwilę czasu spędzić, bo w tygodniu nie ma zbytnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dzieńdy:bry: Jak frekwencja wczoraj? Pablo dzięki za SMS ale niestety byłem z moją na rowerach i nie wykrecilem się w czasie wg mnie tak właśnie będą wyglądać niedzielne spoty. jeśli o mnie chodzi to w 90% w niedzielę to mnie nie będzie na pewno przez najbliższe tygodnie.. ciśnie się na klawiaturę "a nie mówiłem..." może zrobimy nast. spota np: we wtorek jak chłopaki grają we czwartki i zobaczymy ile wtedy ludzi przyjedzie? no ja też mówiłem.. i jestem jak najbardziej za żeby spota zrobić we wtorek.. ja pierdo...e nie wytrzymam To się spotykajcie we wtorki we trzech Lennox i Fantowski lubię was i szkoda że was nie będzie w niedzielę ale cóż to jest życie. Temat wczorajszej frekwencji nie podlega dyskusji bo było to spotkanie raczej nie planowane dużo wcześniej. Pytam się jeszcze raz czy dla waszej dwójki + tych 11 innych osób całe 38 ma wybierać dzień który im nie pasuje. Tak jak pisał NEX wcześniej (w poprzednich latach) spotkania były zawsze w niedzielę i dach był praktycznie w 1/3 pełen aut potem się wiara wykruszyła pojawiły się nowe osoby m.in wy i wyszło że może lepsze będą czwartki (bo tak wyszło w ankiecie) i tak się stało. Cóż mnie to nie pasowało i może kilku innym osobom ale taki był wybór większości i koniec. Nie liczyłem że ktoś będzie za mną płakał że mi nie pasuje bo takie jest życie tak też będzie i teraz nie dacie rady wpaść w niedzielę sorry co na to poradzić może na wasze miejsce pojawią się nowe osóby które nie mogły przyjeżdżać w czwartki. Nie możecie przyjmować że to forum i nasze spotkania to twór o skostniałych zasadach. Jeśli w ankiecie wypowiada się tak znacząca ilość osób za innym dniem to proszę was abyście to uszanowali a nie gderali na temat frekwencji po jednym spontanicznym spotkaniu że " a nie mówiłem". Jeśli się okaże że te 38 osób które są obecnie za niedzielą w więkoszści sobie robiło jaja z ankiety i ich na spotach nie będzie wówczas trzeba będzie poddać temat ponownej dyskusji ale wtedy myślę że taka ankieta powinna być imienna żeby było wiadomo kto za czym głosuje a ile razy go faktycznie było widać na spotkaniach a nie że głosuje bo ma takie prawo a nie był ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dzieńdy:bry: Jak frekwencja wczoraj? Pablo dzięki za SMS ale niestety byłem z moją na rowerach i nie wykrecilem się w czasie wg mnie tak właśnie będą wyglądać niedzielne spoty. jeśli o mnie chodzi to w 90% w niedzielę to mnie nie będzie na pewno przez najbliższe tygodnie.. ciśnie się na klawiaturę "a nie mówiłem..." może zrobimy nast. spota np: we wtorek jak chłopaki grają we czwartki i zobaczymy ile wtedy ludzi przyjedzie? no ja też mówiłem.. i jestem jak najbardziej za żeby spota zrobić we wtorek.. ja pierdo...e nie wytrzymam View image: 2013 06 03 120504http://s23.postimg.org/90t1eobgb/2013_06_03_120504.jpg To się spotykajcie we wtorki we trzech Lennox i Fantowski lubię was i szkoda że was nie będzie w niedzielę ale cóż to jest życie. Temat wczorajszej frekwencji nie podlega dyskusji bo było to spotkanie raczej nie planowane dużo wcześniej. Pytam się jeszcze raz czy dla waszej dwójki + tych 11 innych osób całe 38 ma wybierać dzień który im nie pasuje. Tak jak pisał NEX wcześniej (w poprzednich latach) spotkania były zawsze w niedzielę i dach był praktycznie w 1/3 pełen aut potem się wiara wykruszyła pojawiły się nowe osoby m.in wy i wyszło że może lepsze będą czwartki (bo tak wyszło w ankiecie) i tak się stało. Cóż mnie to nie pasowało i może kilku innym osobom ale taki był wybór większości i koniec. Nie liczyłem że ktoś będzie za mną płakał że mi nie pasuje bo takie jest życie tak też będzie i teraz nie dacie rady wpaść w niedzielę sorry co na to poradzić może na wasze miejsce pojawią się nowe osóby które nie mogły przyjeżdżać w czwartki. Nie możecie przyjmować że to forum i nasze spotkania to twór o skostniałych zasadach. Jeśli w ankiecie wypowiada się tak znacząca ilość osób za innym dniem to proszę was abyście to uszanowali a nie gderali na temat frekwencji po jednym spontanicznym spotkaniu że " a nie mówiłem". Jeśli się okaże że te 38 osób które są obecnie za niedzielą w więkoszści sobie robiło jaja z ankiety i ich na spotach nie będzie wówczas trzeba będzie poddać temat ponownej dyskusji ale wtedy myślę że taka ankieta powinna być imienna żeby było wiadomo kto za czym głosuje a ile razy go faktycznie było widać na spotkaniach a nie że głosuje bo ma takie prawo a nie był ani razu. wszystkich niestety nie da się zadowolić... ja już nie wypowiadam się w temacie.. ramzes mam dla Ciebie dekor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 wszystkich niestety nie da się zadowolić... ja już nie wypowiadam się w temacie.. zawsze tak jest że gdzie kucharek sześć tam dwanaście cycków więc nie siejmy fermentu i nie podnośmy sobie wzajemnie ciśnienia bo to bez sensu pozostawmy to ankiecie. Co wyjdzie to wyjdzie i trzeba będzie uszanować wolę większości i się z nią pogodzić amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ja pierdo...e nie wytrzymam http://postimg.org/image/afum3ecjb/http://s23.postimg.org/90t1eobgb/2013_06_03_120504.jpg To się spotykajcie we wtorki we trzech Lennox i Fantowski lubię was i szkoda że was nie będzie w niedzielę ale cóż to jest życie. Temat wczorajszej frekwencji nie podlega dyskusji bo było to spotkanie raczej nie planowane dużo wcześniej. Pytam się jeszcze raz czy dla waszej dwójki + tych 11 innych osób całe 38 ma wybierać dzień który im nie pasuje. Tak jak pisał NEX wcześniej (w poprzednich latach) spotkania były zawsze w niedzielę i dach był praktycznie w 1/3 pełen aut potem się wiara wykruszyła pojawiły się nowe osoby m.in wy i wyszło że może lepsze będą czwartki (bo tak wyszło w ankiecie) i tak się stało. Cóż mnie to nie pasowało i może kilku innym osobom ale taki był wybór większości i koniec. Nie liczyłem że ktoś będzie za mną płakał że mi nie pasuje bo takie jest życie tak też będzie i teraz nie dacie rady wpaść w niedzielę sorry co na to poradzić może na wasze miejsce pojawią się nowe osóby które nie mogły przyjeżdżać w czwartki. Nie możecie przyjmować że to forum i nasze spotkania to twór o skostniałych zasadach. Jeśli w ankiecie wypowiada się tak znacząca ilość osób za innym dniem to proszę was abyście to uszanowali a nie gderali na temat frekwencji po jednym spontanicznym spotkaniu że " a nie mówiłem". Jeśli się okaże że te 38 osób które są obecnie za niedzielą w więkoszści sobie robiło jaja z ankiety i ich na spotach nie będzie wówczas trzeba będzie poddać temat ponownej dyskusji ale wtedy myślę że taka ankieta powinna być imienna żeby było wiadomo kto za czym głosuje a ile razy go faktycznie było widać na spotkaniach a nie że głosuje bo ma takie prawo a nie był ani razu. Tomek, ale po co się unosisz? Jest 58 osób które głosowały w ankiecie... Jeżdżę na spoty praktycznie co czwartek od 2011 roku. Nie ma takiej fizycznej możliwości żeby w tym czasie przetoczyło się aż tyle ludzi. Na spoty w najlepszych momentach przyjeżdża około 20 osób i naprawdę brakuje wśród nich nielicznych którzy na spotach bywają. Więc skąd nagle prawie 60 osób? Nie sądzisz że każdy kto tu (na krakowskie) wchodzi może sobie kliknąć w ankiecie? Taka forma "głosowania" sprowadzi się do tego że wygra większość i w dalszym ciągu ta większość się na spotach nie będzie pojawiać, a dodatkowo ludzie którzy na nich bywali przestaną jeździć. Jeśli chodzi o "gderanie" to i tak napiszę od czasu do czasu coś o frekwencji na spocie bo od tego m.in. jest to forum. Ja też już kończę dyskusję, bo widzę że to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 posiada ktoś folię magnetyczną? potrzebuje kawałek pod antenę z cb.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Maciek nie unoszę się ale mnie trochę irytuje to że kilkadziesiąt osób głosuje w inny sposób niż kilkanaście i zaraz się pojawiają głosy że to na pewno jakaś psychoza i generalnie nie ma ta ankieta nic wspólnego z rzeczywistością. Zgodzę się z tobą że ta ilość głosów jest zadziwiająca ale może właśnie o to chodzi że ludzie którzy do tej pory się nie pojawili z racji tego że czwartek im nie bangla pojawią się w niedzielę i są to nowi ludzie. Może trzeba dać im szansę a nie z góry negować autentyczność ich chęci spotkania się. W/g. mnie to głosowane powinno być imienne zaraz byłoby widać czarno na białym kto za czym głosował i czy dotrzymał słowa Potem taki delikwent który głosował za wybranym dniem a notorycznie się nie pojawiał powinien być dyskryminowany z następnych tego typu głosowań ale to byłby już temat który chyba przerósłby formą wyboru rangę naszych spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 W najlepszych momentach przyjeżdża ponad 30 osób a nie 20, nie zaniżać mi frekwencji proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Pablo, ale nie od nas z forum, 1/3 to byly TTki, beemki, s3 itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Z nimi było 37 jeśli dobrze wyliczyłem wtedy, mniejsza już o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Uważam że nic nie przeszkadza aby np pisząc nieco wcześniej na forum umówić się na dodatkowy spot w inny dzień iż ustalony ankietą (kto da radę i będzie chciał to napisze i przyjedzie), tak jak się to stało np wczoraj w sumie, czy kiedyś na pasie jak jeszcze śnieg był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Tak z innej beczki, kto czuje się na siłach i chciałby zagrać dzisiaj w piłkę na orliku pod gołym niebem na os. Kalinowe o 21:30-23:30? Składka po 10zł. Jak coś to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ruks daj namiary na chłopa co Ci robił te kable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dante pograłbym w piłkę (chociaż raczej słaby ze mnie zawodnik) ale będzie błotko Pablo, kable wygrałem na jakimś KJS więc nie wiem co to za producent ale widać z daleka że dają radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Pablo, kable wygrałem na jakimś KJS więc nie wiem co to za producent ale widać z daleka że dają radę No jak tylko wyciągnął te kable z bagażnika to już wiedziałem że dziad odpali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 posiada ktoś folię magnetyczną? potrzebuje kawałek pod antenę z cb.. Kup sobie kondon na podstawę anteny taką jak ja mam ;-) Tylko dobierz do swojej anteny. Guma pod antenę CB WILSON Little 110mm Rzeszów (3251734366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Moze ktos cos powiedziec o 4.2 tdi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 posiada ktoś folię magnetyczną? potrzebuje kawałek pod antenę z cb.. ja mam takie coś i osobiście polecam Podkładka magnetyczna''SUNKER'' 15cm.Okazja!!! (3207629046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Moze ktos cos powiedziec o 4.2 tdi? to jest diesel pojemność 4200 ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ---------- Pablo, kable wygrałem na jakimś KJS więc nie wiem co to za producent ale widać z daleka że dają radę No jak tylko wyciągnął te kable z bagażnika to już wiedziałem że dziad odpali Pablo a ja stawiam że on ci się zapowietrza na układzie paliwowym Co za pogoda już trzecia burza się skręca a o 15 przebiegłem z auta może 20m i wyglądałem jakby mnie ktoś z wiadra potraktował ehhh... też bym zagrał tylko nie wiem czy się na 21:30 wyrobię no i czy aby rozwiną dach nad tym orlikiem dzwonił ktoś do Muchy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Bardzo dobry silnik w a8 i w q7 lepszy nawet od 3.0 tdi Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi