fantowski Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Waski myjnia super.Masz nowego klienta drugiego w kolejce ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- Fanta, nie chcesz ?Porsche Turbo Cup 3 19" 8.5" ET35 5x112 (3277478166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. przyjedź dziś to przymierzymy ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- Waski myjnia super.Masz nowego klienta Gdzie co WTF - taaa już byś zaraz wszystko chciał wiedzieć.. ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- Kolega, a mnie to nie zaprosił... Może dlatego ze nie mam auta? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 nie dlatego, że nie masz auta... ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- PW:wink: Odp. nooooo ja Tobie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 z wieczora, piwko już otwarte czekam teraz na naszych kopaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 fantowski PW kurna taka pogoda a tu trzeba z psem wyjść ciekawe ile jeszcze tak popada. Wiśle rano nie wiele brakowało do deptaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 siema krakusy ma ktoś elektryka który ogarnie moje poduszki w siedzeniach i podłaczy w nich elek regulacje pleców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 no... deptak już zalany ciekawe czy jeszcze się woda podniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Kolega, a mnie to nie zaprosił... Może dlatego ze nie mam auta? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 nie dlatego, że nie masz auta... no właśnie...i to jest to... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Fanta, nie chcesz ?Porsche Turbo Cup 3 19" 8.5" ET35 5x112 (3277478166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. przyjedź dziś to przymierzymy - Dzisiaj nie dam rady a felgi leżą u Pucha w piwnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kerczi, zerknij na fejsbóka Fantowski Ty również ---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ---------- D4NTE polarek już jakiś czas czeka na Ciebie ---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ---------- Aaa i co to za padaka z niedzielnymi spotami, he ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kolega, a mnie to nie zaprosił... Może dlatego ze nie mam auta? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 nie dlatego, że nie masz auta... no właśnie...i to jest to... :/ TAAAAAAA ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- Waski myjnia super.Masz nowego klienta miło Cię było zobaczyć ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- Waski myjnia super.Masz nowego klienta Gdzie co WTF ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ---------- już nie długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 środa minie tydzień zginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kerczi to kiedy rezamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kerczi to kiedy rezamy ? w każdej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Panowie ma ktoś oponkę 225/35/19 ? Potrzebuję w sumie tylko pożyczyć, założyć na felgę i przymierzyć na aucie czy to wogóle wejdzie jako tako. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 No w przyszłym tygodniu na początku możemy bo później juz wyjeżdżam opalić dupe Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 No w przyszłym tygodniu na początku możemy bo później juz wyjeżdżam opalić dupe Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 KTO bogatemu zabroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 No w przyszłym tygodniu na początku możemy bo później juz wyjeżdżam opalić dupe Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 KTO bogatemu zabroni a KTO biednemu zabroni poczuć się raz bogatym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Powitać D4NTE polarek już jakiś czas czeka na Ciebie zapomniałem sobie już o nim będę dzwonił do Ciebie jak będę w pobliżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ---------- własnie rozklejam lampy i mam dylemant czy nie pierdolnąć je w czerń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ---------- własnie rozklejam lampy i mam dylemant czy nie pierdolnąć je w czerń a mi wróciły po przeróbce na bixy ;-) czekam tylko na jeden żarnik i montuję ;-) Jeden sprawdzałem i jest mega różnica ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi