Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie (i Panie, jeśli tu jakieś są ;)), kupiłem niedawno A4 z 2.5TDI (BAU). Szukam dobrego mechanika, który by mi rozrząd w aucie wymienił (pewnie paski do osprzętu też) i nie puścił z torbami. Możecie kogoś polecić? Chętnie z południa Krakowa, ale jak warto to dojadę gdziekolwiek ;)

EDIT: BTW - coś wyświetlanie info o silniku jest nie tak ;) W profilu mam zaznaczone 2.5 TDI V6, a z lewej strony posta jest 2.7 ;)

Ja tu jeżdżę: Mobil-tech

---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ----------

:hi:

potrzebuje mechesa od laptopów.. problem z kartą graficzną

mówiłem Ci abyś mi go podrzucił ;-) daleko nie masz ;-) nawet do pracy

Opublikowano

pv

dzięki :wink:

---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ----------

przecież powiedziałeś, że sobie z tym nie poradzisz :whistling:

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

pv

dzięki :wink:

---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ----------

przecież powiedziałeś, że sobie z tym nie poradzisz :whistling:

nie pamiętam co Ci sę tam stało. Rebalingu Ci nie zrobię ale sprawdzić mogę i ewentualnie dobrać jakąś kartę

Opublikowano

Play właśnie wkroczył z nową ofertą, znów dobijają konkurencję :kox:

Ja obecnie jestem w nju mobile z rachunkiem. nju z rachunkiem

W regulaminie prędkość internetu spada do 16kb/s po przekroczeniu 1GB. Umowa na czas nieokreślony z możliwością zerwania z czasem jednego okresu rozliczeniowego. Numer przeniosłem i nie miałem żadnych problemów i nawet nie zauważyłem żebym miał nieaktywny telefon przez jakiś czas.

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ----------

Dodam że prędkość neta według aplikacji na Androida "speed test" ping 78 download 2.23Mbps upload 0.34Mbps

Opublikowano

Play właśnie wkroczył z nową ofertą, znów dobijają konkurencję :kox:

Ja obecnie jestem w nju mobile z rachunkiem. nju z rachunkiem

W regulaminie prędkość internetu spada do 16kb/s po przekroczeniu 1GB. Umowa na czas nieokreślony z możliwością zerwania z czasem jednego okresu rozliczeniowego. Numer przeniosłem i nie miałem żadnych problemów i nawet nie zauważyłem żebym miał nieaktywny telefon przez jakiś czas.

---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ----------

Dodam że prędkość neta według aplikacji na Androida "speed test" ping 78 download 2.23Mbps upload 0.34Mbps

O to mi właśnie PABLO chodziło;) Play wcale się nie popisał. Też mam nju z rachunkiem i sobie chwalę:)

Opublikowano

to nju mobile to coś jak tu biedronka? :grin:

Opublikowano

Ja muszę się dokładnie przyglądnąć tej ofercie ale słyszałem że coś ludzie napierdzielają na forach na to NJU.

Opublikowano
Ja muszę się dokładnie przyglądnąć tej ofercie ale słyszałem że coś ludzie napierdzielają na forach na to NJU.

Z tego co ja czytałem to na samym początku mieli problem z uruchomieniem nr. w przypadku przejściu numeru. Było tylu chętnych na raz, że system im siadł i aktywacja wydłużała się nawet do kilku dni (użytkownik zostawał w takim przypadku bez aktywnego nr. )

Opublikowano

widzę że sobie ludzie znowu walą w gumy w ankiecie

StachuCBR - kujawsko-pomorskie

zychu1992 - śląskie

Adacho123 - warmińsko-mazurskie

i jeszcze paru innych którzy h..wi skąd się wzięli bo pierwszy raz widzę te nicki na krakowskich a nie podają skąd są

:facepalm:

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

siema Panie :wink: co u Ciebie?

Opublikowano

obecnie leże, choroba mnie dopadła

a tak poza tym, to budowa domu, budowa domu, budowa domu i jak jest tylko chwila jadę na ambonke :decayed:

Opublikowano

a tak poza tym, to budowa domu, budowa domu, budowa domu i jak jest tylko chwila jadę na ambonke :decayed:

no to zdrówka życzę :wink: a mi ciężko zmobilizować się do nauki :tongue4:

Opublikowano

siema norbi :hi:

Zdrowia życzę, jak już wyzdrowiejesz wpadnij na bajerke do Nas :wink:

Opublikowano
Hej

Potrzeba namiar na dobrego mechanika w Krakowie, znającego się na TDI - problem jest uszczelnienie vacuum pompy paliwa, niestety cieknie ropa...

U mnie to nic nie dało i wymieniłem tą pompę. Jakie masz objawy?

Leci ropa pod auto, poza tym nic, odpala ok, ma kopa, nic nie dymi...

Arghhh jednak pompa paliwa... pewnie będę wymieniał. Ruks - Długo z tym jeździłeś zanim zrobiłeś?

Opublikowano

przygotujcie sie :decayed:

temp.jpg