Wąski Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Pany mam zamiar zakupić do swojej sroki felgi 18 i teraz moje pytanie w serii vw wypuszczał z et 41 natomiast te które chce kupić maja et 51 7,5 j czy jak zakupie dystanse 15mm to będzie wszystko grało ?????? nie ten dział ,tu pytaj o to Felgi i Opony doradził
LOKO Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Pany mam zamiar zakupić do swojej sroki felgi 18 i teraz moje pytanie w serii vw wypuszczał z et 41 natomiast te które chce kupić maja et 51 7,5 j czy jak zakupie dystanse 15mm to będzie wszystko grało ?????? Et wyjdzie Ci 36 czyli koło będzie bardziej wysunięte na zewnątrz auta o te 5mm w stosunku do serii
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Opublikowano 23 Lipca 2013 Siemka all Pamiętacie o spocie dzisiejszym ?
Wąski Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Siemka all Pamiętacie o spocie dzisiejszym ? a jest Pablo pisał że zmiana miejsca ????
LOKO Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Siemka all Pamiętacie o spocie dzisiejszym ? a jest Pablo pisał że zmiana miejsca ???? I się zacznie
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 a jest Pablo pisał że zmiana miejsca ???? Śniło Ci się? Nic takiego nie pisałem tylko wtedy co była dyskusja na ten temat co o tym mówiliśmy ale żadne zmiany nie nadeszły, musiała by być ankieta jak coś itd. Siemka ekipa tak w ogóle Chce ktoś coś ten tego z akcesoriów klubowych bo po pracy podjadę do domu i wezmę dla jednego kolegi ramki?
nimskrk Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Pany mam zamiar zakupić do swojej sroki felgi 18 i teraz moje pytanie w serii vw wypuszczał z et 41 natomiast te które chce kupić maja et 51 7,5 j czy jak zakupie dystanse 15mm to będzie wszystko grało ?????? Et wyjdzie Ci 36 czyli koło będzie bardziej wysunięte na zewnątrz auta o te 5mm w stosunku do serii o taka odpowiedz mi chodziło dziękuje bardzo
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja tam o zmianie nic nie wiem , jak juz ma byc to chyba kilka dni wczesniej wypadało by coś napisać o tym..... Ja dzis będe w GK o 20-00
LOKO Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Pany mam zamiar zakupić do swojej sroki felgi 18 i teraz moje pytanie w serii vw wypuszczał z et 41 natomiast te które chce kupić maja et 51 7,5 j czy jak zakupie dystanse 15mm to będzie wszystko grało ?????? Et wyjdzie Ci 36 czyli koło będzie bardziej wysunięte na zewnątrz auta o te 5mm w stosunku do serii o taka odpowiedz mi chodziło dziękuje bardzo Szerzej jest lepiej Proszę bardzo
boseron Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 lepiej optycznie natomiast podzespoły bardziej na tym cierpią ---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ---------- porusze pewien temat, mianowice ramki klubowe...... Pablo rozdaje je na prawo i lewo natomiast ja uważam ze aby zakładać ramki klubowe też powinno sie na to zasłużyć, są ludzie którzy tylko raz pojawiają sie na spocie bo cos im tam szwankuje w samochodzie, zakładają ramki i wiecej sie nie pojawiają,nie przyjeżdzają i potem spotykasz takiego jednego z drugim na mieście, trabisz machasz rękoma i nic.... powinniśmy robić wewnętrzne głosowanie , jeździ na spoty angażuje się dac mu ramki , nie.....wiadomo co
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Dobra uwaga boseron, z drugiej strony też trzeba popatrzeć na to że to jednak promocja/reklama klubu.
bodowp Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 gdzie dzisiaj dostanę śruby do górnych wahaczy do b5 w krakowie?
Wąski Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 lepiej optycznie natomiast podzespoły bardziej na tym cierpią---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ---------- porusze pewien temat, mianowice ramki klubowe...... Pablo rozdaje je na prawo i lewo natomiast ja uważam ze aby zakładać ramki klubowe też powinno sie na to zasłużyć, są ludzie którzy tylko raz pojawiają sie na spocie bo cos im tam szwankuje w samochodzie, zakładają ramki i wiecej sie nie pojawiają,nie przyjeżdzają i potem spotykasz takiego jednego z drugim na mieście, trabisz machasz rękoma i nic.... powinniśmy robić wewnętrzne głosowanie , jeździ na spoty angażuje się dac mu ramki , nie.....wiadomo co ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ---------- gdzie dzisiaj dostanę śruby do górnych wahaczy do b5 w krakowie? Np na kanarkowej praktycznie każda hurtownia ma na miejscu
bodowp Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Wąski dzięki zaraz sobie do nich zadzwonię
FANTOMAS Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 a jest Pablo pisał że zmiana miejsca ???? Śniło Ci się? Nic takiego nie pisałem tylko wtedy co była dyskusja na ten temat co o tym mówiliśmy ale żadne zmiany nie nadeszły, musiała by być ankieta jak coś itd. Pablo nie pitol bo też widziałem że pisałeś że jest zmiana więc się teraz nie wykręcaj porusze pewien temat, mianowice ramki klubowe...... Pablo rozdaje je na prawo i lewo natomiast ja uważam ze aby zakładać ramki klubowe też powinno sie na to zasłużyć, są ludzie którzy tylko raz pojawiają sie na spocie bo cos im tam szwankuje w samochodzie, zakładają ramki i wiecej sie nie pojawiają,nie przyjeżdzają i potem spotykasz takiego jednego z drugim na mieście, trabisz machasz rękoma i nic.... powinniśmy robić wewnętrzne głosowanie , jeździ na spoty angażuje się dac mu ramki , nie.....wiadomo co też tak uważam myślę że powinna być na ten temat ankieta powinien być dodany nowy status "ramkowicz" od razu wiadomo by było że ktoś jest na forum tylko dla ramki żeby się dowartościować bo nie może sobie znaleźć swojej ramki i się rejestruje tylko po to bo chce naszą ramkę więc myślę że powinniśmy poważnie podejść do sprawy tych ramek i jakoś ująć tą sprawę w jakąś ramę reguł dla dostania od Pabla tych ramek Pablo jak już komuś dajesz te ramki to ma się zobowiązać do odmachiwania i odtrąbiania klubowiczom z ramką. gdzie dzisiaj dostanę śruby do górnych wahaczy do b5 w krakowie? w każdym poważniejszym sklepie metalowym jeśli znasz wymiary tylko trzeba zaznaczyć że mają być o twrdości 8.8
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Pablo nie pitol bo też widziałem że pisałeś że jest zmiana więc się teraz nie wykręcaj Pokaż mi gdzie napisałem np w taki sposób "PANOWIE OD DZISIAJ SPOTYKAMY SIĘ POD KROKUSEM NA BORA"! Jeszcze raz piszę żeby cokolwiek przeszło to musiała by być ankieta którą Cuber zawsze zakłada i wspólnie podejmujemy decyzje wszyscy razem.
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Opublikowano 23 Lipca 2013 ?Północna Francja pod wodą. "To dopiero początek walki z żywiołem" - pogoda.interia.pl - Zawsze aktualna długoterminowa prognoza pogody kolejne okazje samochodowe przed Nami zaraz się zaroi na alledrogo od byłych pływaków
Rekomendowane odpowiedzi