FANTOMAS Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Dzięki za spota Pablo to ile ci koronek na zębach w skrzyni mam rezać goń tą bejce i kup sobie porządne ałdi
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Trójka nie weszła był zgrzyt czego mi się nigdy nie przytrafiło w A4 Te skrzynie tak mają, jakaś śrubka pod mieszkiem nawala czasem i żeby to naprawić to trzeba całą skrzynię wyciągać, koszt 700zł dziękuje dobranoc
boseron Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 zapomniałem o spocie ---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ----------
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 zapomniałem o spocie ---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ---------- -10 I jak tam poszukiwania?
FANTOMAS Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 zapomniałem o spocie ---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ---------- spoko pilnowałem Pablo nikomu ramek za całusa nie dał ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:21 ---------- Trójka nie weszła był zgrzyt czego mi się nigdy nie przytrafiło w A4 Te skrzynie tak mają, jakaś śrubka pod mieszkiem nawala czasem i żeby to naprawić to trzeba całą skrzynię wyciągać, koszt 700zł dziękuje dobranoc ile to ma kucy i ile waży bo że dobrze zgrzyta to już wiem
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 ile to ma kucy i ile waży bo że dobrze zgrzyta to już wiem 1700KG, 163KM i 350Nm ale odpuściłem jak pierwszy ruszyłeś, trzeba jeszcze raz sprawdzić. Uj wie ile jest mocy, auto jest z Belgii a tam podobno niektórzy zaniżali moc żeby mieć tańsze ubezpieczenie, pojadę w któryś dzień do Daniela do Niepołomic i sprawdzi się dresowóz.
FANTOMAS Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 tiaaaa słyszałem jak odpuściłeś przyjedź to wstawimy implanty
PABLO Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Poczekaj tylko następnym razem wyłączę trakcję to poczujesz czarny dym z kominów niczym z łęgu
FANTOMAS Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 tiiaaa poczekaj następnym razem pójdę ze sporta z kickdown-em to przyjedziesz do mnie po całą protezkę
fantowski Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 ile to ma kucy i ile waży bo że dobrze zgrzyta to już wiem 1700KG, 163KM i 350Nm ale odpuściłem jak pierwszy ruszyłeś, trzeba jeszcze raz sprawdzić. Uj wie ile jest mocy, auto jest z Belgii a tam podobno niektórzy zaniżali moc żeby mieć tańsze ubezpieczenie, pojadę w któryś dzień do Daniela do Niepołomic i sprawdzi się dresowóz. kreska ??
ruks Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Błagam zróbcie parę zakrętów to można się coś pobawić Po prostej to nawet dziecko potrafi pojechać, no chyba że będzie zgrzyt BTW Zobaczcie Leona: Seat Leon ST: pierwsze zdjęcia nowego modelu - galeria Jeśli dadzą mu Torsen'a i pominą elektryczny ręczny to jednak za 10 lat będzie co kupić
Wąski Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Pablo jak już komuś dajesz te ramki to ma się zobowiązać do odmachiwania i odtrąbiania klubowiczom z ramką. :grin: Dlatego ja juz nie mam ramek. Fantomas kiedys pół miasta za mną przejechał żebym mu odmachał a już wiem dlaczego mi ostatnio nie machał ---------- Post dopisany at 09:25 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- Błagam zróbcie parę zakrętów to można się coś pobawić Po prostej to nawet dziecko potrafi pojechać, no chyba że będzie zgrzyt BTW Zobaczcie Leona: Seat Leon ST: pierwsze zdjęcia nowego modelu - galeria Jeśli dadzą mu Torsen'a i pominą elektryczny ręczny to jednak za 10 lat będzie co kupić fajny
gruszka Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Błagam zróbcie parę zakrętów to można się coś pobawić Po prostej to nawet dziecko potrafi pojechać, no chyba że będzie zgrzyt BTW Zobaczcie Leona: Seat Leon ST: pierwsze zdjęcia nowego modelu - galeria Jeśli dadzą mu Torsen'a i pominą elektryczny ręczny to jednak za 10 lat będzie co kupić zakręty są bez sensu
FANTOMAS Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Pogodzić Was? weś sie rajdnij tą swoją motorynką Błagam zróbcie parę zakrętów to można się coś pobawić zakręty są zbyt skomplikowane dla ałt typu BardzoMocnyWymiatacz poza tym Pablo mówi że na zakrętach go mdli Po prostej to nawet dziecko potrafi pojechać, no chyba że będzie zgrzyt hmm....:eusathink:no właśnie coś takiego wczoraj usłyszałem
boseron Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Hej Amigo Kolejny dzień lampy, widzę że znowu kreska na topie, wchodzę w to ;-)
Wąski Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Hej Amigo Kolejny dzień lampy, widzę że znowu kreska na topie, wchodzę w to ;-) z czym
edekzkk Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Pytanie do Was o Daniela i chipy. Od Pablo słyszałem, że już zrobił kilka bryczek i ludzie zadowoleni. Warto jechać? Ciekaw jestem co tam w ogóle słychać w moim TDI i co można by jeszcze nim zrobić (głównie w temacie turbo dziury).
Rekomendowane odpowiedzi