PABLO Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Robert robimy listę? Chcesz to zrobię akcję sms tylko pytanie czy będzie tyle miejsca u Ciebie by pomieścić auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 parking jest stosunkowo duży więc spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Biertijd.com // Media ť CES 2013 - Audi Piloted Driving Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja bym się*pojawił trochę spóźniony, ale nie jestem pewny czy autko będzie na chodzie. ;( 75%, że tak i wtedy chętny na mycie jestem… Wyjedzie od mechanika gdzie się kurzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 parking jest stosunkowo duży więc spoko Looknij na PW ---------- Post dopisany at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ---------- Info będzie o grillu w jutrzejszej akcji sms przed spotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja tez bede - i tez chetny na mycie... ---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- najlepiej przy kazdym nastepnym chetnym robic liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ja też jestem chętny ale żeby nie blokować kolejki to ja jutro umyje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ja tez moze podjade takiej imprezy nie moge stracic:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 mycie 1.Gruszka 2.Kerczi 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 mycie 1.Gruszka 2.Kerczi 3. fantowski nie zapominaj o koledze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dopisz mnie do listy a to co Ci pisałem to się umówimy na inny termin ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- Kierowca Audi RS5 pojechał 290 km/h, ale nie uniknął kary 9 lat pozbawienia wolności | MotoFilm - blog motoryzacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 mycie 1.Gruszka 2.Kerczi 3. fantowski nie zapominaj o koledze do której tam będziecie ? mojemu tez by się przydało mycie ale nie wiem czy zdążę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Hej a mnie niestety nie będzie bo nie mam auta, pierwsza usterka :-( ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ---------- Miodzio serdeczne dziekuje Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Coś zepsuł? Skoro grill to pewnie do północy lekko Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Hej a mnie niestety nie będzie bo nie mam auta, pierwsza usterka :-(---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ---------- Miodzio serdeczne dziekuje Kolego A taki był ładny, amerykański, szkoda - fragment filmu Sami Swoi - YouTube nie no żarcik bez urazy Łukasz... co się stało ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Samowola partyjnego bonza. Zbudował potężną willę na dachu bloku - TVN24 ---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- już miejsc brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Samowola partyjnego bonza. Zbudował potężną willę na dachu bloku - TVN24 Tak się bawi elita Trzeba mieć fantazję i gest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tak się bawi elita Trzeba mieć fantazję i gest Macku sprawdz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Samochód się zepsuł a na poważnie to jak będę wiedział więcej dam znać, w każdym razie wracam do serii wgrywam ori soft bo przy tej mocy wszystkie podzespoły dostają po d*pie a ponad 500 niutków to trochę dużo na to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi