boseron Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Dzięki za spota Koledzy spoko spoko bmw się robi na cacy...... A może jednak nie ;-) Kto to wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ja również podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Podziękował za spota, frekwencja super panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 ja tez dziekuje pozdrawiam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 szkoda że nie zdążyłem na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dzieki za Spota all obecnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dzięki za spota Koledzy spoko spoko bmw się robi na cacy...... A może jednak nie ;-) Kto to wie ciiiiii........,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 szkoda że nie zdążyłem na spota Lubię Twoje poczucie humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyblack Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Witam, może podjedzie ktoś jutro na rybitwy czymś mocniejszym?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 To z mocniejszym furakiem to jedynie Boseron :-) Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyblack Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 A co tam Boseron chowa? Mam nadzieje, ze bedzie w takim razie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 KERCZI daj spokój Łukaszowi bo całkiem ze siwieje Weź swojego BKN'a, może Gabriel by wziął swojego klekota i byśmy zrobili spota jak ostatnio Mati będziesz z kolegą tą białą M3 i swoją S3ką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyblack Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Generalnie będzie plac na ulicy nad drwiną, teren prywatny i trochę zapowiada się tego wszystkiego więc bardzo fajnie byłoby zobaczyć kogoś z a4forum!) ja z kolegami - będziemy na sto procent! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Daj mi numer na PW do siebie bo o dziwo nie mam Coś się ogarnie. ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ---------- Szymeniu przyleć swoją Esą póki jeszcze nie odebrałeś RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Witam, może podjedzie ktoś jutro na rybitwy czymś mocniejszym?) ile ma mieć bo nie wiem czym wyjechać ?---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ---------- https://www.facebook.com/NightDevilsKRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Daj mi numer na PW do siebie bo o dziwo nie mam Coś się ogarnie. ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ---------- Szymeniu przyleć swoją Esą póki jeszcze nie odebrałeś RS6 Jakby to był chociaż czwartek to tak. A dzisiaj środa trochę ciężko z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Szymek mówimy o Czwartku tak jak ostatnio byłeś We Czwartki się zjeżdżają mocniejsze furmanki. Zrobię akcję sms w razie czego jeśli będą pewne mocniejsze furmanki. ---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- https://www.facebook.com/NightDevilsKRK Dzięki za linka, przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Szymek mówimy o Czwartku tak jak ostatnio byłeś We Czwartki się zjeżdżają mocniejsze furmanki. Zrobię akcję sms w razie czego jeśli będą pewne mocniejsze furmanki. ---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- https://www.facebook.com/NightDevilsKRK Dzięki za linka, przyda się Challenge accepted, tylko pogadam z żoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi