KERCZI Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ramzes - Graulejszyn !!!!!!!!! Panowie, poszukuje chetnego (najlepiej w tym tygodniu), ktorego zawioze do Cieszyna i przyjedzie mi takim oto sprzetem do Krakowa - kto ile i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 PANOWIE MUSZĘ SIE POCHWALIĆ WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁEM ŻE ZOSTANE TATUSIEM No to gratulacje kolego. Dzieki Pany za spota:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 PANOWIE MUSZĘ SIE POCHWALIĆ WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁEM ŻE ZOSTANE TATUSIEM Dołączam się do gratulacji:) ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- Dzięki za spota koledzy i dzięki Gabriel za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ramzes gratuluję ) Podziękował za spota, frekwencja Cuber dzięki za powrót, pojawiłeś się niczym kamikaze że aż mnie ciary przeszły ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- Przedstawiamy wam najbardziej wyjątkowe Audi R8 w Polsce. Jest to pierwszy egzemplarz Audi R8 V8 GTR który wyjechał z naszego serwisu. Jako baza do modyfikacji posłużyło Audi R8 coupe z silnikiem 4.2 V8 FSI. Założenia tego projektu były od początku szalone: samochód ma rozwijać moc ponad 700 KM, a jego wygląd zewnętrzny ma w pełni zdradzać jego niesamowite możliwości. Modyfikacja silnika była trudnym i czasochłonnym przedsięwzięciem. Pod maską zainstalowano dwa kompresory ROTREX-a C38-61. Cały system doładowania, chłodzenia, układ dolotowy i nowy system smarowania opracowano specjalnie dla tego samochodu przez firmę TTS Performance. W układzie wydechowym zastosowaliśmy sportowy tłumik Abt uwalniający z tego potężnego silnika równie potężny dźwięk. Po wielu godzinach strojenia silnika na hamowni ostatecznie udało się uzyskać imponujące osiągi jednostki napędowej: moc maksymalna to ponad 710 KM a moment obrotowy sięga daleko ponad 600 Nm. To wyjątkowe R8 katapultuje się od 0 do 100 km/h w zaledwie 3,1 s, sprint od 0 do 200 km/h zajmuje imponujące 9,2 s. Przyspieszanie kończy się dopiero przy prędkości 328 km/h i wynika z długości przełożeń skrzyni biegów. W przyszłości skrzynia biegów zostanie jeszcze wydłużona. W przeniesiemy tak potężnej mocy na skrzynię biegów pomaga sportowe sprzęgło z okładzinami z kevlaru, wyprodukowane specjalnie dla tego samochodu. Dla opanowania tego potwora na drodze niezbędne były modyfikacje zawieszenia i układu hamulcowego. R8 V8 GTR otrzymało sportowe gwintowane zawieszenie. Ze względu na jego uniwersalność i zaawansowaną technologię, zdecydowaliśmy się zastosować KW Variant 3 HLS 4 z regulacją wysokości, twardości i siły odbicia. To zawieszenie ma także inną, bardzo przydatną w aucie sportowym funkcję: system hydraulicznego podnoszenia nadwozia na przedniej i tylnej osi, który pozwala na uniesienie samochodu o 35 mm przy pokonywaniu przeszkód. Audi fabrycznie było wyposażone w konwencjonalne hamulce ze stalowymi tarczami. Ten system zastąpiliśmy najbardziej wydajnymi hamulcami ceramicznymi, na przedniej i tylnej osi. To wyjątkowe R8 natychmiast hamuje nawet z najwyższych prędkości, a siła hamowania nie słabnie nawet po rozgrzaniu tarcz hamulcowych. Audi R8 V8 GTR otrzymało całkowicie nowy wygląd, a wszystkie elementy nadwozia które zastosowaliśmy są lżejsze od fabrycznych. Pakiet aerodynamiczny Abt Sportsline dla modelu R8 GTR obejmuje elementy wykonane z karbonu: Przedni zderzak Tylny zderzak Progi boczne Powiększone boczne wloty powietrza Imponujące tylne skrzydło Boczne lusterka (z wyścigowego Audi R8 LMS) Pokrywa silnika wykonana z karbonu, i szyba z poliwęglanu z otworami poprawiającymi chłodzenie komory silnika (także z wyścigowego Audi R8 LMS) Dodatkowo dla zmniejszenia masy samochodu zamontowaliśmy przednią maskę także wykonaną z karbonu. Lżejsze od seryjnych są także felgi Abt CR Superlight. Na przedniej osi koła mają rozmiar 9 x 19" ze sportowymi oponami Michelin Pilot Sport CUP 235/35 R19, tylną oś wyposażono w felgi 11 x19" z oponami 305/30 R19. Dzięki zastosowaniu lekkich materiałów udało się zmniejszyć masę samochodu o 60 kg co znacząco wpłynęło na jego właściwości jezdne. Dla pełni kontroli nad samochodem w kabinie znalazł się zestaw trzech zegarów DEFI Advance BF, które wskazują wartości: ciśnienia doładowania, ciśnienia oleju, temperatury gazów wylotowych. Dopieszczając wnętrze auta zastosowaliśmy miłe dla oka detale takie jak welurowe dywaniki z grafiką Abt Sportsline. Poprawiliśmy także system car audio dzięki stacji multimedialnej Alpine IVA D800R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ta R8-ka jest obłędna:shock3::shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dzieki rowniez wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Było zajebiaszczo, dzięki panowie Sent from my S Max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 dzięki za spota ---------- Post dopisany at 07:43 ---------- Poprzedni post napisany at 07:38 ---------- PANOWIE MUSZĘ SIE POCHWALIĆ WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁEM ŻE ZOSTANE TATUSIEM Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Było zajebiaszczo, dzięki panowie Sent from my S Max Tiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 PANOWIE MUSZĘ SIE POCHWALIĆ WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁEM ŻE ZOSTANE TATUSIEM gratulacje różowa pytko :hi:dzień dobry wszystkim też macie takiego powera do pracy jak ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Mnie od rana głowa napi**dala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 PANOWIE MUSZĘ SIE POCHWALIĆ WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁEM ŻE ZOSTANE TATUSIEM Gratulacje ---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:01 ---------- Ramzes - Graulejszyn !!!!!!!!!Panowie, poszukuje chetnego (najlepiej w tym tygodniu), ktorego zawioze do Cieszyna i przyjedzie mi takim oto sprzetem do Krakowa - kto ile i dlaczego? http://a1.img.v4.skyrock.net/6977/59266977/pics/3067922393_1_28_ts9I8CYJ.jpg JA lub KEPASA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 k**wa zapomniałem o kepassie Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 PANOWIE MUSZĘ SIE POCHWALIĆ WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁEM ŻE ZOSTANE TATUSIEM gratulacje dzieki all za spota Kerczi Jak coś Ja mogę jechać tym sprzętem prawka brak na taki sprzęt ale co tam tez będzie za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Siema :hi:dzięki panowie jak wyzdrowieje stawiam kubełek życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Siema :hi:dzięki panowie jak wyzdrowieje stawiam kubełek życzę miłego dnia chyba wiaderko wódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Siema :hi:dzięki panowie jak wyzdrowieje stawiam kubełek życzę miłego dnia chyba wiaderko wódki Wódeczka Krzysiu jak sie urodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Bry wszystkim:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Gratulacje ramzes - tylko ladne imie wybierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi