Radekst Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 jaką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Pablo za sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
team111 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 OKi dzieki PABLO pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 jaką? Wróciłem do słusznej marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 jaką? Wróciłem do słusznej marki miesięczny w MPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Solaris powiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Przyjedziecie to zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Panowie bedzie miał ktos kompa dzis zeby błąd sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 ja bym sie tez wybral do was lecz watpie bym sie wyrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 ja bym sie tez wybral do was lecz watpie bym sie wyrobil Do której robisz? Masz rzut beretem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Solaris powiadasz? jaką? Wróciłem do słusznej marki furą braciaka przyjedziesz? bo watpie zebys kupil cos nowego bo od razu bys sie pochwalil, nie wytrzymałbyś do spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 oto chodzi ze nie robie dzis. mam wyjazd co sobie kupiles pawle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 furą braciaka przyjedziesz? bo watpie zebys kupil cos nowego bo od razu bys sie pochwalil, nie wytrzymałbyś do spota Zawsze musisz wszystko sp***dolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 hahaha nie z nami te numery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Poczekaj Cię zaskoczę jeszcze że Ci gały wyjdą Do spota panowie:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 widze ze zarciki sie Ciebie dzisiaj trzymaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 rezał a co Dokładkę od s-line a w czym problem wystąpił > ---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ---------- Pablo zrób ankietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Zna któryś z Forumowiczów dobrego diagnostę w Krakowie ? Może któryś z Was nim jest ? Co potrzebujesz? ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- Myślałem że to b7, ok Tu masz B7: ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- Ładne oba te paski b5 od b6 wnętrzem się różni bardzo? Bo z zew lampy tył inne i trochę przód reszta to samo nie? zegarami, w tym poliftowym bardziej podobne do CCCO B6/B7 tylko podświetlenie niebieskie przedlift ma podświetlenie zielone i zegary bardziej podobne do B5 climatronik niebieski, kierunki w lusterkach, silniki chyba AVF ten 131KM jest tylko w polifcie, w przedliftach są najmocniejsze 110KM reszty różnic nie kojarzę za bardzo.... Przedlifty mają podświetlenie niebieskie, dwóch kumpli ma takie i na 1000% mają oryginalne podświetlenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dzięki za spota i za wspólną kolacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 rezał a co Dokładkę od s-line a w czym problem wystąpił > Problem jeszcze nie wystąpił, bo dopiero mam zamiar to montować.. Chciałbym w razie czego kogoś zapytać gdybym nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi