Arturoo Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 wysłane z one v ---------- Post dopisany at 08:38 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- Foty wrzuć tutaj Wysłane z mojego urQuattro ....też chętnie luknę....... wysłane z one v
boseron Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Poka tutaj tez chetnie lookne ---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ---------- Dzien dobry
FANTOMAS Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Poka tutaj tez chetnie lookne---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ---------- Dzien dobry Ty se ochłoń
gruszka Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Pokaz bo A4 jeszcze nie mam w garazu Wiosna
Wąski Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Fanta masz układy Ul. Conrada - drogowcy będą wymieniać nawierzchnię
OGr Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Fanta masz układy Ul. Conrada - drogowcy będą wymieniać nawierzchnię on tej ulicy przejeżdża ledwo 10 metrów A swoją drogą na co oni to robią teraz ? Na wiosnę trzeba było to robić :/ Tak to teraz robią to jak jest morko. I dwa ze zaraz przyjdą mrozy i będzie po drodze.
gruszka Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Lista na karty w niedziele Wąski Kerczi Gruszka Juri Czubek Gaba Wiki Ozi?? Waski dopisz reszte Wiosna
KERCZI Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Wiosna nie, wiosny nie bierzemy.. Wysłane z mojego urQuattro
Wąski Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Lista na karty w niedzieleWąski Kerczi Gruszka Juri Czubek Gaba Wiki Ozi?? Waski dopisz reszte Wiosna Już lista zamknięta ---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- lista otwarta
gruszka Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 No "miłośnicy motoryzacji" kto jeszcze na kartingi? Wiosna ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ---------- Fanta jedna i druga? Wiosna
bartek-skom Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 słońce wyszlo lece zdjecia robic
OGr Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 fanta, odebrałeś podsufitkę od Pucha ;-) ? Ostatnio coś mówił że w końcu sobie zrobi z niej podstawkę pod akwarium ;-)
FANTOMAS Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 To czemu nie piszecie do Gruszki? Gruszki siostra jest kierownikiem na małopolskie UPC. Ja mam u siebie 120gb net nielimit telefon pakiet HD+ wraz z nagrywarka HD i płace 99zl No "miłośnicy motoryzacji" kto jeszcze .....? Dzięki Japko ty moje za załatwienie chodów u siostry w UPC teraz mam taki pakiet jak pisał Kerczi
gruszka Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Chciałem oficjalnie ogłosić, że drwiny z mojego owocowego nazwiska już mnie nie śmieszą. Likwiduje konto na tym forum
FANTOMAS Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 ja drwię tylko z twojego badziewnego telefonu który nie ma nawet polskich znaków ..a na marginesie to tak w ogóle to jak ty masz na nazwisko ? no nie obrażaj się wiesz przecież że cię lawjam a za to UPC to masz u mnie na starość pełny garnitur w porcelanie
gruszka Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 ja drwię tylko z twojego badziewnego telefonu który nie ma nawet polskich znaków ..a na marginesie to tak w ogóle to jak ty masz na nazwisko ? Jabłczyński
FANTOMAS Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Chciałem oficjalnie ogłosić, że drwiny z mojego owocowego nazwiska już mnie nie śmieszą.Likwiduje konto na tym forum weś sie i gdzie się przepiszesz ? na forum dla tuczników ( prosiak.pl) ---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:12 ---------- co ma jablko do gruszki? ogonek
Rekomendowane odpowiedzi