stranger Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 i jakby ktos cos gdzies, albo jakby sie komus znudzilo Audi...tłusty wóz.... BMW 5 F10 SEDAN MODEL 2011 FULL OPCJA JAK NOWA (3703253189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ech... Jak byś jedno zero obciął to byłoby mnie stać z tym silnikiem to auto spokojnej starosci albo jako drugie/trzecie w domu na dalekie wypady...
gruszka Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 i jakby ktos cos gdzies, albo jakby sie komus znudzilo Audi...tłusty wóz.... BMW 5 F10 SEDAN MODEL 2011 FULL OPCJA JAK NOWA (3703253189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ech... Jak byś jedno zero obciął to byłoby mnie stać z tym silnikiem to auto spokojnej starosci albo jako drugie/trzecie w domu na dalekie wypady... Why? Wiosna
michail55 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 jedzie jedzie i to bardzo dobrze program na 200+ i auto wymiata
stranger Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 210 zrobisz max bezpiecznie z tego motora. a czy auto wymiata to ... kwestia subiektywna. Jak 200 konny diesel w samochodzie o wadze 1800+ moze wymiatac? . Jest ekonomiczny, mega wygodny ,ma jeden z najlepszych automatow na rynku , fajnie sie prowadzi ale napewno nie wymiata
ruks Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Wypadek policyjnej Vectry - DK 8, Gmina Szumowo k. Zambrowa - milanos.pl Właśnie widziałem to na Interii. Komentarze delikatnie ujmując - skrajne A Waszym zdaniem - czyja wina?? Oczywiście tych co na skrzyżowaniu wyprzedzali
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 210 zrobisz max bezpiecznie z tego motora. a czy auto wymiata to ... kwestia subiektywna. Jak 200 konny diesel w samochodzie o wadze 1800+ moze wymiatac? . Jest ekonomiczny, mega wygodny ,ma jeden z najlepszych automatow na rynku , fajnie sie prowadzi ale napewno nie wymiata tylko po co wiecej niz 200KM do miasta?? Zeby sie pochwalic kolegom?? mam takiego jednego kolege, jechalismy teraz do Zakopanego Voyagerem w 2.8 Dieslu w Automacie i nie doszedl nas chlop najnowsza M3... i co? nie jedzie?? Zauwazylem juz od dluzeszgo czasu ze masz jakies kompleksy mocowe...jedyne co dla Ciebie istotne to KUNIE i to jak dany silnik idzie...konie i silnik to nie wszystko...
nex Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 po mieście się jeździ MPK, samochody są używane na wsiach
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 NEX a zarobic musze bo mam na utrzymaniu w sumie 20,3 litrow ccm pojemnosci
-RamzeS- Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 A po 2 non stop pije z Gruszką a alkohol kosztuję
_Gabriel_ Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 a chlopaki jak by sobie zalegalizowali zwiazek, to by i kredyt taniej dostali...
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 ja juz nie pije...alkohol szkodzi...
-RamzeS- Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 nie ja pije i leżę w kojcu psa
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 hahaha....my z psem traktujemy sie po partnersku :polew:
-RamzeS- Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 odpier**lisz się od niego? nigdy to jest hit miesiąca
Krzysiek29 A4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 i jakby ktos cos gdzies, albo jakby sie komus znudzilo Audi...tłusty wóz.... BMW 5 F10 SEDAN MODEL 2011 FULL OPCJA JAK NOWA (3703253189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bry:hi: i tłusta cena
KERCZI Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 tluste auto, tlusta cena Od nowego roku bedą auta na pełnej fakturze Vat wiec bedzie to wychodzilo lepiej
stranger Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 210 zrobisz max bezpiecznie z tego motora. a czy auto wymiata to ... kwestia subiektywna. Jak 200 konny diesel w samochodzie o wadze 1800+ moze wymiatac? . Jest ekonomiczny, mega wygodny ,ma jeden z najlepszych automatow na rynku , fajnie sie prowadzi ale napewno nie wymiata tylko po co wiecej niz 200KM do miasta?? Zeby sie pochwalic kolegom?? mam takiego jednego kolege, jechalismy teraz do Zakopanego Voyagerem w 2.8 Dieslu w Automacie i nie doszedl nas chlop najnowsza M3... i co? nie jedzie?? Zauwazylem juz od dluzeszgo czasu ze masz jakies kompleksy mocowe...jedyne co dla Ciebie istotne to KUNIE i to jak dany silnik idzie...konie i silnik to nie wszystko... a po co duza wygodna limuzyna do miasta , z za***iście wygodnymi fotelami na dlugie trasy ? ... :decayed: . Kto taki samochod kupuje/konfiguruje zeby jezdzic tylko po miescie ? ... . Widzisz kazdy samochod traktuje indiwidualnie, ja wyrazilem swoje zdanie . 520d jest swietnym samochodem ale w moim odczuciu nie jedzie. Nie kazdy potrzebuje tyle koni, ale nie robmy zniego wymiatacza. p.s. tekstu o kompleksach mocowych :grin: nie warto nawet komentowac bo jakies wycieczki sobie w moim kieruknu urzadzasz :facepalm: wiec moze skupmy sie na merytoryce bedzie nam latwiej.
Rekomendowane odpowiedzi