gruszka Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 tak, Jablczynski! umiesz grac? Chcesz się stać bardziej sławny prowadząc tą rozmowę ze Mną, oświetlić się w Moim blasku? Wiosna
werbel Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Dobry, Panowie (przemianowałem się z neaf bo niemożliwe się przedstawiać na spotach ) … dwie takie głupie sprawy: * regeneracja wału kardana (jest luz) - mam pewny kontakt, ale pod Warszawą i sama jazda tam zwiększa koszty * wymiana reduktora skrzyni - tu potrzebuję pomocy od znalezienia numeru części Mniejsze sprawy: 17" z felgami na zimę do Biskupic? Kerczi, będzie coś jeszcze? gruszka - potrzebuję pużota na 27.11.
fantowski Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Dobry, Panowie (przemianowałem się z neaf bo niemożliwe się przedstawiać na spotach )… dwie takie głupie sprawy: * regeneracja wału kardana (jest luz) - mam pewny kontakt, ale pod Warszawą i sama jazda tam zwiększa koszty * wymiana reduktora skrzyni - tu potrzebuję pomocy od znalezienia numeru części Mniejsze sprawy: 17" z felgami na zimę do Biskupic? Kerczi, będzie coś jeszcze? gruszka - potrzebuję pużota na 27.11. a regulamin kolega zna?? rozumiem, że zmieniłeś tylko nick tak?
werbel Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zmieniony nick przez administracje Sent from my iPhone using Tapatalk
gruszka Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Dobry, Panowie (przemianowałem się z neaf bo niemożliwe się przedstawiać na spotach )… dwie takie głupie sprawy: * regeneracja wału kardana (jest luz) - mam pewny kontakt, ale pod Warszawą i sama jazda tam zwiększa koszty * wymiana reduktora skrzyni - tu potrzebuję pomocy od znalezienia numeru części Mniejsze sprawy: 17" z felgami na zimę do Biskupic? Kerczi, będzie coś jeszcze? gruszka - potrzebuję pużota na 27.11. Zdzwonimy sie Wiosna
PABLO Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 gruszka zajebał policyjną vectrę i sprawa w sądzie ---------- Post dopisany at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- Pewien facet zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek -romantyczne i nie za osobiste.W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił rzeczone rękawiczki.Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majteczek.Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki.Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:Kochanie,Ten prezent wybrałem dla ciebie właśnie taki,ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych,kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla ciebie i wyglądała naprawdę elegancko.Chciałbym jako pierwszy je na ciebie włożyć,tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku.Mam nadzieję, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór.Z całą moją miłością, Twój ukochany.
Transitpower Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 gruszka zajebał policyjną vectrę i sprawa w sądzie Pablo.. Jak walisz konia, to skup się tylko na jednej czynności bo reszta uchodzi Ci uwadze ... Było kilka stron temu
PABLO Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Transit a ja Ci odpowiem: w d*pie żeś był i gówno widzioł ---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ----------
-RamzeS- Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Siema Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ---------- W przyszlym tygodniu jade do Gdańska i warszawy jak ktos cos to klepac Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Panowie sprzedam A6 3.0 TDI 224KM Quattro Sedan - bagaznik sporo wiekszy od naszych a4 avant BEZWYPADEK - wszystkie szyby ORI 294 000 km przebiegu ORI Kupiony w PL salonie 2005rok BIXENON Led z tyłu Skora Bose Grzane d*py PDC HAK FV na szybko oddam za 33 000zł bez wkładu finansowego
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Ogarnąłem temat dziś sam....ale dzięki za chęci wysłane z one v
boseron Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Panowie sprzedam A6 3.0 TDI 224KM Quattro Sedan - bagaznik sporo wiekszy od naszych a4 avantBEZWYPADEK - wszystkie szyby ORI 294 000 km przebiegu ORI Kupiony w PL salonie 2005rok BIXENON Led z tyłu Skora Bose Grzane d*py PDC HAK FV na szybko oddam za 33 000zł bez wkładu finansowego kurva teraz pisze a jak chciałem kupić to ni huhuhu , bież X3 na zamiane fifty fifty
KERCZI Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 No to sprzedawaj po pieniądzach x3 i ja Ci też puszcze po pieniądzach Zima
michail55 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Panowie sprzedam A6 3.0 TDI 224KM Quattro Sedan - bagaznik sporo wiekszy od naszych a4 avantBEZWYPADEK - wszystkie szyby ORI 294 000 km przebiegu ORI Kupiony w PL salonie 2005rok BIXENON Led z tyłu Skora Bose Grzane d*py PDC HAK FV na szybko oddam za 33 000zł bez wkładu finansowego ja ci oddam moje(twoje) b7
KERCZI Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 No na b7 to może miałbym kupca Zima
-RamzeS- Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 No na b7 to może miałbym kupca Zima Kerczi ja tez sie zamienie za swoje b7 Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Transitpower Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 No na b7 to może miałbym kupca Zima Kerczi ja tez sie zamienie za swoje b7 Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka Kerczi... Ja mogę oddać swoje A3 i A4, co w sumie daje A7. Ty masz A6 więc musiałbyś tysiąca dopłacić. Pasuje?
Marcin_K Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam Panowie potrzebuje kupić zaciski hamulcowe przód do Avanta b6 AWX, okazało się że jarzma w moich są już wyrobione trza wymienić. Macie jakieś namiary na używane części?
Wąski Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 WitamPanowie potrzebuje kupić zaciski hamulcowe przód do Avanta b6 AWX, okazało się że jarzma w moich są już wyrobione trza wymienić. Macie jakieś namiary na używane części? Fantowski ma takie
stranger Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Siema, Mam do pchenicia 195/55/R16 Conti zima (nie pamietam ktory model) dot >09 . Bieznik 6-6.5mm . Kpl za 350 oddam .
Rekomendowane odpowiedzi