fantowski Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Gruszka Najlepszego Byku !!! ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- karva w Krakowie nigdy sie chyba te akcje nie skończą...... ludzie wypisują głupie komentarze ze juz nigdy do Krakowa nie przyjadą nikt nie ma śiadomości ze ono nie zabijają przypadkowych ludzi...... wpływy narkotykowe nic więcej..... jeszcze jakiś baran napisał "pseudokibiców" po co łączą jedno z drugim ?
boseron Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 jeszcze jeden artykuł Krwawa bójka w Krakowie. 19-latek nie żyje, sześć osób zatrzymanych
Arturoo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Gruszka najlepszego wysłane z one v
PABLO Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 GRUSZKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! ŻEBY TWOJE DZIECIAKI TAŃCZYŁY JAK TEN TANCERZ NIŻEJ ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ---------- Co do wczorajszych akcji to pierwszy raz widziałem w ciągu dnia tyle akcji, najpierw przed rondem grzegórzeckim ulica zablokowana, policja, karetka, jakieś 2 auta na środku drogi, potem po spocie jak jechałem w stronę krokusa, na wiślickiej na tym dużym skrzyżowaniu ze 2 straże pożarne, 3 patrole i karetka, pół skrzyżowania zamknięte od strony mistrzejowic, gruba akcja.
Radekst Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Kolo grzegorzeckiego byla stluczka, nic wielkiego, jedno auto nie wyhamowalo i wjechalo w drugie, troche byly pogniecione ale nie ma tragedii, tez jechalem tamtedy jak jechalem na spota
FANTOMAS Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Co do wczorajszych akcji to pierwszy raz widziałem w ciągu dnia tyle akcji, najpierw przed rondem grzegórzeckim ulica zablokowana, policja, karetka, jakieś 2 auta na środku drogi, potem po spocie jak jechałem w stronę krokusa, na wiślickiej na tym dużym skrzyżowaniu ze 2 straże pożarne, 3 patrole i karetka, pół skrzyżowania zamknięte od strony mistrzejowic, gruba akcja. bo boski puściła fame na benben że Pablo jedzie bejcą i nie ma apteczki i się zasadziły chłopaki na łatwe pincet kawalerze
lennox Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 bo boski puściła fame na benben że Pablo jedzie bejcą i nie ma apteczki i się zasadziły chłopaki na łatwe pincet kawalerze ale akcja... gdzie tak było?
-RamzeS- Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Siema dupeczki. Gruszka sto lat. Jak ktos cos to do piatku jestem w warszawie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Sitek77 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 znacie te auli bo z kumplem chce jechać je oglądać a mam trochę kilometrów http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-1-9-tdi-avf-m6-2004-184-tys-km-zadbana-czarnula-;-307991/ na spotach krakowskich na pewno go nie było... Kłamiec ;-) Byłem RAZ w W lutym tego roku bodajże ale głównie z DexteremNH gadałem bo wy dziewczyny w kółko o chłopakach ;-)
fantowski Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 znacie te auli bo z kumplem chce jechać je oglądać a mam trochę kilometrów http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-1-9-tdi-avf-m6-2004-184-tys-km-zadbana-czarnula-;-307991/ na spotach krakowskich na pewno go nie było... Kłamiec ;-) Byłem RAZ w W lutym tego roku bodajże ale głównie z DexteremNH gadałem bo wy dziewczyny w kółko o chłopakach ;-) raz nie oznacza, że bywasz na spotach i że znamy auto.. nie znam Cie i nie widziałem Cie na spotach a że bywam często napisałem tak jak powyżej
PABLO Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 AUDI A4 2.0 TDI s-line ledy nawigacja (3767335030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Panowie jak można kupować auto bez sprawdzenia VIN, bez wizyty w ASO tylko przejechanie się na miejsce i oglądnięcie takiej B8 z jakimś mechanikiem "na oko" I to jeszcze z zakopanego od górala a jak dbają oni tam o auta to nie trzeba mówić.. Jutro pod blokiem prawdopodobnie będzie ta B8ka jak przyjedzie gość sprzedać mojemu sąsiadowi który kompletnie nic się nie zna na autach:facepalm:
FANTOMAS Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 po tym co gość ma pozostałych aukcjach wnioskuje że będzie płakał jak będzie sprzedawał
PABLO Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 po tym co gość ma pozostałych aukcjach wnioskuje że będzie płakał jak będzie sprzedawał Faktycznie ---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ---------- Mało czytelny jest VIN
Sitek77 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 znacie te auli bo z kumplem chce jechać je oglądać a mam trochę kilometrów http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-1-9-tdi-avf-m6-2004-184-tys-km-zadbana-czarnula-;-307991/ na spotach krakowskich na pewno go nie było... Kłamiec ;-) Byłem RAZ w W lutym tego roku bodajże ale głównie z DexteremNH gadałem bo wy dziewczyny w kółko o chłopakach ;-) raz nie oznacza, że bywasz na spotach i że znamy auto.. nie znam Cie i nie widziałem Cie na spotach a że bywam często napisałem tak jak powyżej Spoczko, chodziło mi o słowo "na pewno" ;-)
PABLO Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 miodzio to ten sąsiad co miałeś po niego jechać lawetą ostatnio w Raciborzu.
Krumak Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Panowie wyrezałem sobie nowe wnętrze w mojej B6:wink: Muszę tylko wymienić dekory bo mi to pseudo drewno nie do końca pasuje ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- miodzio to ten sąsiad co miałeś po niego jechać lawetą ostatnio w Raciborzu. Ramki pod tablice mówią same za siebie -> "HOL SERWIS"
boseron Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 dzięki za skórkę co....straszysz dzieci jak nie jedzą ...... ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- Co do wczorajszych akcji to pierwszy raz widziałem w ciągu dnia tyle akcji, najpierw przed rondem grzegórzeckim ulica zablokowana, policja, karetka, jakieś 2 auta na środku drogi, potem po spocie jak jechałem w stronę krokusa, na wiślickiej na tym dużym skrzyżowaniu ze 2 straże pożarne, 3 patrole i karetka, pół skrzyżowania zamknięte od strony mistrzejowic, gruba akcja. bo boski puściła fame na benben że Pablo jedzie bejcą i nie ma apteczki i się zasadziły chłopaki na łatwe pincet kawalerze ale Agent Pablo wszystkich wywiózł w pole....
PABLO Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Dowiedziałem się że 2 tygodnie temu ten handlarz z Zakopanego kupił B8ke od jakiejś pani od nas z Krk która kupiła w salonie w Polsce i cały czas było serwisowane w ASO, jutro będzie sprawdzane w ASO u Betłowskiego czy faktycznie tak było.
Rekomendowane odpowiedzi