Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy tylu wątpliwościach chce mu sie jeszcze jechać do aso? Przecież ewidentnie Niemiec płakał jak sprzedawał.

Wysłane z mojego urQuattro

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że przechodzi jak ktoś Ci da, bo jak nie da to mu zwracają kasę za niewykorzystany okres jeżeli Ci da, to czy musisz zgłaszać zależy od ubezpieczyciela, zazwyczaj nie trzeba, w proama musisz zgłosić i nie przechodzi na nowego jeżeli nie ma identycznych zniżek. Trzeba dopłacić chociaż ktoś by Ci dał na 12 mc, w HDI nie trzeba nic zgłaszać.

---------- Post dopisany at 01:16 ---------- Poprzedni post napisany at 01:15 ----------

Dobra wystarczy tych wrażeń na dzisiaj, jutro skończy się temat zapewne :hi:

Już od kilku lat jest przepis że auto sprzedawane jest z obecną polisą i kupujący może z niej korzystać do końca okresu jej ważności sprzedawca nie może się domagać jej zwrotu chyba że kupujący sam z niej zrezygnuje i wykupi nowe oc

Opublikowano

Powiem Wam ze przez ten kluczyk auto jest jakby bardziej lekkie, bardziej zwawe...nie żałuje tego kroku ;)

Opublikowano
:hi: zimno :kwasny:
Opublikowano

:hi:

Powiem Wam ze przez ten kluczyk auto jest jakby bardziej lekkie, bardziej zwawe...nie żałuje tego kroku ;)

jak tak piszesz to.... z 8 peesów i z 20 niutków musiało przybyć

:decayed:

wysłane z one v :)

Opublikowano

Najważniejsze że ty się z tym dobrze czujesz i nie przejmuj się tym co mówią inni najważniejsze w życiu to spełniać swoje marzenia i iść swoją ścieżką

Opublikowano

Najważniejsze że ty się z tym dobrze czujesz i nie przejmuj się tym co mówią inni najważniejsze w życiu to spełniać swoje marzenia i iść swoją ścieżką

pięknie powiedziane :oklasky:

Opublikowano
Przy tylu wątpliwościach chce mu sie jeszcze jechać do aso? Przecież ewidentnie Niemiec płakał jak sprzedawał.

dokladnie. tez sie dziwie, bo niektore to nie tylko watpliwosci a tragiczne fakty

odnosnie tej blachy, ktorej wrzucil PABLO zdjecia, to dodam, ze w B8 ten element jest zawsze brudny, bo nadkola sa nieszczelne i czasem tam mozna bloto spotkac:wink:

Opublikowano

Jakieś Karty w niedziele czy coś?

Opublikowano
auto i tak juz jest na niego zarejestrowane, oplacone i w ogole, to moga go w pompke cmoknąć :decayed:

Tak nie jest, auto jest teraz zarejestrowane na kolegę lecz oc jest na tą kobietę która jeździła tym autem, oc jest do 02/09/2014 a było kupione 3/09/2013.

Nie wykupił żadnego OC/AC tak jak pisałem wcześniej.

Jeśli auto jest trefne okaże się że ma jakiś związek z dziubarą a on nie ma żadnego dowodu na istnienie tych dwóch gości (urząd wie tylko o nim i o tej babie z którą nie ma kontaktu) to może mieć niezłe szambo bo będzie musiał udowadniać że to nie on robił ten przekręt.

Nic nie musi udowadniać, zasada domniemania niewinności mówi o tym że to Tobie mają udowodnic wine nie odwrotnie.

Co do oc sie zgadzam, przechodzi z autem, ac inna bajka nie jest przechodnie i pozostałą kase sie odbiera.

Panowie gosc kupuje auto z lepszym wyposazeniem niz ma w kodach nic tylko sie cieszyc a to ze turek moczyl w tym paluchy olać to ;-)

Opublikowano

...ale skrzynie biegow mogli zostawic :decayed:

---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ----------

Jakieś Karty w niedziele czy coś?

Ja mam 30ste urodziny znajomej i raczej nie bede w stanie prowadzic :wink:

Opublikowano

:bry:

PABLO... No i co z tym autem... Nawijaj szybko, bo bardzo mnie to interesuje. Historia tego auta, jego sprzedaży, starego i nowego właściciela, kodów VIN, narratora jest równie pasjonująca jak brazylijska telenowela. Na przykład "Niewolnica Isaura". Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka :naughty:

Opublikowano

fajna historia z ta B8 , ladny przeszczep . :decayed:

Opublikowano

PS: Ciekawe skąd się wzięło u mnie 47 postów? :mysli: Do niedawna było trzydzieści kilka a w żadnym "punktowanym" dziale się nie wypowiadałem :mysli:

Opublikowano
PS: Ciekawe skąd się wzięło u mnie 47 postów? :mysli: Do niedawna było trzydzieści kilka a w żadnym "punktowanym" dziale się nie wypowiadałem :mysli:

Ty to jesteś

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Student starzejesz się ..... demencja starcza juz w tym wieku.....

Opublikowano

Siemka ALL :hi:

Opublikowano
auto i tak juz jest na niego zarejestrowane, oplacone i w ogole, to moga go w pompke cmoknąć :decayed:

Tak nie jest, auto jest teraz zarejestrowane na kolegę lecz oc jest na tą kobietę która jeździła tym autem, oc jest do 02/09/2014 a było kupione 3/09/2013.

Nie wykupił żadnego OC/AC tak jak pisałem wcześniej.

Jeśli auto jest trefne okaże się że ma jakiś związek z dziubarą a on nie ma żadnego dowodu na istnienie tych dwóch gości (urząd wie tylko o nim i o tej babie z którą nie ma kontaktu) to może mieć niezłe szambo bo będzie musiał udowadniać że to nie on robił ten przekręt.

Nic nie musi udowadniać, zasada domniemania niewinności mówi o tym że to Tobie mają udowodnic wine nie odwrotnie.

To się spytaj Pabla gdzie spędził kiedyś nockę jak się okazało że kupił ciepły telefonik i sobie z chłopakami pod celą pogrypsował że siedzi za niewinność :decayed:

Jak się okaże że auto ma coś wspólnego z ciemną stroną mocy to chłop będzie musiał się tłumaczyć jak to kupił od kogo i w jaki sposób. Z tego co podaje w tej opowieści Pablo na podstawie której pewnie nakręcą następną część szybki władca pierścieni gość kupił auto od jakiegoś goluma którego nawet nie widział na oczy (ponoć baba) itd..

przecież taką bajkę by każdy złodziej sprzedawał

gość wszedł w posiadanie kradzionego i to on musi udowodnić że nie miał z tym nic wspólnego bo z tego co Pablo opowiada to się gość sam podłożył kupując samochód od widma.

PABLO... No i co z tym autem... Nawijaj szybko, bo bardzo mnie to interesuje. Historia tego auta, jego sprzedaży, starego i nowego właściciela, kodów VIN, narratora jest równie pasjonująca jak brazylijska telenowela. Na przykład "Niewolnica Isaura". Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka :naughty:

Dalsza część będzie emitowana na kanale Canal+ HD seriale

Opublikowano
:bry:

Czekałem aż się odezwiesz :kox:

Fajnie że przynajmniej ożywiam Krakowskie takimi historiami :grin:

Dodam że dzisiaj ma jechać do ASO i jest umówiony na 18:00.

Z ostatniej chwili.. Dodzwonił się do męża tej kobiety co jeździł i 2 lata temu zmieniał skrzynie w aucie w Krakowie bo mu padła, a że nie było go stać ponoć 40tys to zmienił na manualną i dodał elementy audio do auta, tak mi powiedział.