Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Transit czekam dalej na namiar

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Ło la boga... Ło Jezu Jezu... Na śmierć zapomniałem... Już wysyłam

Opublikowano

Panowie, gdzie w krk kupie olej silnikowy w dobrej cenie? Pilne

Opublikowano

Radek kolo Pabla byl sklep z dobrymi cenami wal do niego

Opublikowano

ok, dzieki :wink:

Opublikowano
Transit czekam dalej na namiar

Ło la boga... Ło Jezu Jezu... Na śmierć zapomniałem... Już wysyłam

Bo myślisz tylko o d*pach

Opublikowano

Witka z wieczora

Opublikowano
Witka z wieczora

Siema

Opublikowano

Jeszcze raz witam

Planuję zakup Audi a4 b6 quattro avant z silnikiem 1.9 tdi 130 KM lub 1.8T 190 KM.

I teraz mam prośbę do kolegów forumowiczów aby mi doradzili co wybrać tzn. z którego silnika można uzyskać lepsze parametry i osiągi. Zaznaczam, że do 1.8T na pewno bym wrzucał gaz. Mam też pytanie czy 3.0 benzyna przyswaja dobrze gaz bo różne opinie słyszałem???

Opublikowano

3.0 z gazem nie ma zadnego problemu - zalezy jaki setup chcesz zrobic...najlepiej z powyzszych kreci sie 1.8T

3.0 jest najgorszą opcją bo nie dość że jest cięzki to jeszcze nie jedzie...

1.8T w zasadzie "nieograniczone" możliwości

1.9 TDI - w miarę "bezkosztowo" możesz zrobić ok. 210-230KM i 400-450Nm

Opublikowano

Witaj w gronie Krakusów :hi:

Przyjedź na spota czymkolwiek :wink:

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------

Tutaj również dowiesz się kilka rzeczy :arrow2:http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/a4-b6-3-0-moze-1-8t-290467/#post3848060

Opublikowano

obecnie mam toyotę 192 KM benzyna, ale czas na zmiany :) kusi mnie kupno diesla lepszy moment i po modyfikacjach myślę ze mogło by to fajnie jeździć :wink: wg. was co szybciej się będzie zbierało jak się to ogarnie? 1.8 bym na pewno gazował dlatego myślę raczej kupić ładne 1.9 z w miarę możliwym przebiegiem i się pobawić z tym trochę. Narazie intensywnie poszukuje czegoś fajnego głownie poza granicami kraju :)

Opublikowano

Witam :banan:

Panowie jak sie domyślam następne dwa wtorki jesli chodzi o spotkania odpadają.

Przyznam szczerze że nie będe przeglądał prawie 4000 stron tematu ( w sumie za to szacun :slina:) aby dowiedziec sie kto z was ma VAG'a ale bardzo potrzebuje zlogowac przepływke w moim aucie .

prosze o kontakt PW pozdrawiam

Opublikowano

Spisek producentów samochodów

---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ----------

1513294_271643349656164_688757763_n.jpg

---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

ec88eab9b33c358d096d6590bccecc15.gif?s=1387458470

:grin:

Opublikowano
Witam :banan:

Panowie jak sie domyślam następne dwa wtorki jesli chodzi o spotkania odpadają.

Przyznam szczerze że nie będe przeglądał prawie 4000 stron tematu ( w sumie za to szacun :slina:) aby dowiedziec sie kto z was ma VAG'a ale bardzo potrzebuje zlogowac przepływke w moim aucie .

prosze o kontakt PW pozdrawiam

Kolego teraz spot jest przeniesiony na poniedzialek.

Opublikowano
obecnie mam toyotę 192 KM benzyna, ale czas na zmiany :) kusi mnie kupno diesla lepszy moment i po modyfikacjach myślę ze mogło by to fajnie jeździć :wink: wg. was co szybciej się będzie zbierało jak się to ogarnie? 1.8 bym na pewno gazował dlatego myślę raczej kupić ładne 1.9 z w miarę możliwym przebiegiem i się pobawić z tym trochę. Narazie intensywnie poszukuje czegoś fajnego głownie poza granicami kraju :)

Ja bym wziął 1.9TDI a nie bawił się z 1.8T w gazowanie. Nie kupujesz wyścigówki tylko auto które ma być wygodne i w miarę dynamiczne. Z 1.9 w prosty sposób zrobisz 200KM i auto będzie bardzo dynamiczne do codziennej jazdy - na pewno będziesz zadowolony :thumbup1:, przy tym spalanie znikome.

Opublikowano

Są sk***ysyny... Tym niemniej już od dawna o tym wiadomo, więc po uj gość kazał zniekształcić głos i zamazać twarz...

A tak w ogóle, to :bry:

Opublikowano

Cena normalna - bez szału...pamietaj że w tych felgach jest inny otwor centrujący niż u Ciebie więc jesli chcesz to założyć do siebie to musisz dokupić dystanse

Opublikowano

wydawało mi się że okazja bo jak widzę jakie ceny niektórzy rzucają na forum za same felgi to dramat po dwa tysy za same fele S-line a na tablicy znajduje takie same bez wad z oponami 1200 pln więc z czym do czego.