Krumak Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Koledzy za późno zorientowałem się, że spot jest dzisiaj i już nie za bardzo chce mi się zebrać do KrK:facepalm: Życzę wszystkim miłego spota i Zdrowych i Wesołych Świąt
Lucazzz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Koledzy za późno zorientowałem się, że spot jest dzisiaj i już nie za bardzo chce mi się zebrać do KrK:facepalm:Życzę wszystkim miłego spota i Zdrowych i Wesołych Świąt wigilia zapewne sie przedłuzy wiec spokojnie zdązysz:decayed:
Krumak Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Mam max. 25 minut jazdy, ale nie chce mi się już ruszać tyłka
-RamzeS- Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ja zaraz pomykam na myjnia i jade na niebieski Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Krumak Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pany, o której meeting?? Przyjmiecie mnie brudnym samochodem??
_Gabriel_ Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie, spokojnych, zdrowych swiat - odpoczywajcie!
fantowski Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 ja już u siebie w rodzinnych stronach stąd też brak obecności na spocie.. WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZĘ !!!
Krumak Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie dziękuję za spota. Jeszcze raz Zdrowych i Wesołych Świąt
PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie dzięki za spota, MOHITO za dzisiejszą miłą niespodziankę, dziękujemy p. s. Cytryna daje radę
boseron Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dziekuje za spota i Wesolych Swiat wszystkim zycze ;-) Wysłane z mojego GT-I9300
OGr Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie dzięki za spota, MOHITO za dzisiejszą miłą niespodziankę, dziękujemy p. s. Cytryna daje radę Dzięki wszystkim ;-) Kolega za niezłego dziadka mroza dzisiaj zrobił ;-) Dziękuję jeszcze raz ;-)
Lopezzz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ciekawe co by było gdyby ci teraz buchnęli to auto. Czy oskarżyli by cię o nienależytą opiekę ? Co to znaczy że masz się nim opiekować ? Masz go zamknąć na cztery spusty w jakimś garażu i pilnować co by nawet ptaszek kupy nie uwalił ? Policja robiła jakieś zdjęcia aby udokumentować obecny stan auta ? bo jeśli tak to ciekawe czy mogą cię potem "ścigać za każdą nową rysę" Nie robili żadnych zdjęć ani opisu samochodu. Byłem u adwokata i on twierdzi że ta sprawa może się ciągnąć miesiącami i że musimy działać - o tym napiszę chyba osobny temat. Sprawdziłem też książkę przeglądów w serwisie i wpisy się zgadzają z tym co jest w komputerze. Chyba jeszcze mają sprawdzać czy nie jest kombinowane przy numerach, ale nie wiadomo kiedy. Policja mówi tylko żeby czekać i co najlepsze nie martwić się - żarcik taki chyba z ich strony...
gucio07 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Podziękował za spota:hi:i jeszcze raz Wesołych Świąt:wink:
KERCZI Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 FANTOMAS musiałes, nie mogłeś sobie odpuścić... Wysłane z urPada
-RamzeS- Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dzieki za spota Mohito dzieki za prezenty Wesołych Świąt Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Cuber Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dzieki za spota Kerczi z Fantomasem wzieliście kubki ?
Lucazzz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 dzieki za wigilie:decayed: dozobaczenia w sylwestra:banan:
Rekomendowane odpowiedzi