Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2008 no i pojawiły sie dwie sprzeczne opinie
Gość TrueOgre Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Hehe ja wiem po sobie, mam fotki przed wymianą - lux i po wymianie - ollroad
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2008 no jak odbiore to napewno sie pochwale Fotką co i jak
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2008 nie zgadzam sie z tym :no: weryfikacja bedzie ok 14stej :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 nie zgadzam sie z tym :no: ale tu się nie ma z czy zgadzać nie zgadzać, przecież widze jak mam teraz a wiem jak miałem przedtem a Ty Grzesiek sam mi mówiłeś jak jechałem zmieniać zawias że mi pójdzie do góry, czyżby kłopoty z pamięcią :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 nie zgadzam sie z tym :no: ale tu się nie ma z czy zgadzać nie zgadzać, przecież widze jak mam teraz a wiem jak miałem przedtem a Ty Grzesiek sam mi mówiłeś jak jechałem zmieniać zawias że mi pójdzie do góry, czyżby kłopoty z pamięcią :gwizdanie: no tak nawet rozmawiałem teraz z mechesami i potwierdzają to co powiedziałem [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2008, 11:42 _________________________________________________czy to ważne :polew:
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2008 a Ty Grzesiek sam mi mówiłeś jak jechałem zmieniać zawias że mi pójdzie do góry, czyżby kłopoty z pamięcią :gwizdanie: no bo Ty masz serię :gwizdanie: niewaze :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2008 zaraz wlasnie jade po autko to sie okaze co i jak, nie omieszkam wkleić fotek :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ciekawy jestem właśnie ostra dyskusja u mnie w firmie na ten temat
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2008 No to odebrałem autko :gwizdanie: wynik mnie bardzo zaskoczył wiec jak sądzicie ?? Jest wyzej ? Jest tak samo? A moze jest niżej?
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2008 Moze masz stare amory zarzyczyłem sobie by mi stare oddali no i je mam w bagażniku :gwizdanie: Jazda hmmm musze dopiero sie przejechać konkretniej bo ile Ja mam z ASO do siebie 3 km?? hehehe ładnie silniczek pracuje zawiecha tez jest supcio :gwizdanie: ogolnie KOXIK :th:
Rekomendowane odpowiedzi