Lolo-Krk Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jeśli dobrze znalazłem to ci z A6 chyba tu zamawiaja te ramki Ramki wypukłe 3D - Ramki pod tablice - utal.pl
zlota1977 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 No to te i opis do Fantomasa pasuje?
Lolo-Krk Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 wiec wiemy gdzie zrobić, kwestia tylko czy ludzie by chcieli
Shadow Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja proponuje jeszcze dołożyć jakiś klasyczny neon, tak żeby się świeciło jak psu jajka...
Lolo-Krk Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja proponuje jeszcze dołożyć jakiś klasyczny neon, tak żeby się świeciło jak psu jajka... Może od razu logo A4KLUB.POLSKA podświetlane :grin:
Cuber Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Idze idze na kukurydze. pisze sie "w" kukurydze
stranger Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 pytanie do posiadaczy B8 , da sie calkiem wylaczyc trakcje ? . Z tego co kojarze to OOOO dalo ciala i nie ma takiej opcji , mowa oczywiscie o B8/A4 a nie B8/S4.
FANTOMAS Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja proponuje jeszcze dołożyć jakiś klasyczny neon, tak żeby się świeciło jak psu jajka... nie mówię że ma być całość w chromie ja bym to widział całe bez chromu tylko sam znaczek oooo a reszta czarna dyskretna wypukła do odczytania tylko z bliska I zapodać do calibry A ty pablo nie cfaniakuj bo jeszcze nie dawo miałeś zajebiszcze dywaniki z alumynum
FANTOMAS Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 pytanie do posiadaczy B8 , da sie calkiem wylaczyc trakcje ? .Z tego co kojarze to OOOO dalo ciala i nie ma takiej opcji , mowa oczywiscie o B8/A4 a nie B8/S4. wyciągnij bezpiecznik od ABS jeśli chcesz się pokręcić i o to chodzi
Lolo-Krk Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 tylko pozazdrościć rezania :grin::facepalm: ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- Nie żebym się czepiał ale.........
stranger Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 pytanie do posiadaczy B8 , da sie calkiem wylaczyc trakcje ? .Z tego co kojarze to OOOO dalo ciala i nie ma takiej opcji , mowa oczywiscie o B8/A4 a nie B8/S4. wyciągnij bezpiecznik od ABS jeśli chcesz się pokręcić i o to chodzi no to jedyna opcja... troche piz*owato ... to chcac sie pobawic musze stawac gasic auto grzebac w kasecie , pobujac sie bez ABSu, potem znow stawac znow grzebac w kasecie...
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 http://i32.tinypic.com/24azde9.jpg musi mieć dostęp do zayebistego towaru
FANTOMAS Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 pytanie do posiadaczy B8 , da sie calkiem wylaczyc trakcje ? .Z tego co kojarze to OOOO dalo ciala i nie ma takiej opcji , mowa oczywiscie o B8/A4 a nie B8/S4. wyciągnij bezpiecznik od ABS jeśli chcesz się pokręcić i o to chodzi no to jedyna opcja... troche piz*owato ... to chcac sie pobawic musze stawac gasic auto grzebac w kasecie , pobujac sie bez ABSu, potem znow stawac znow grzebac w kasecie... sorry taki mamy klimat
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 pytanie do posiadaczy B8 , da sie calkiem wylaczyc trakcje ? .Z tego co kojarze to OOOO dalo ciala i nie ma takiej opcji , mowa oczywiscie o B8/A4 a nie B8/S4. wyciągnij bezpiecznik od ABS jeśli chcesz się pokręcić i o to chodzi no to jedyna opcja... troche piz*owato ... to chcac sie pobawic musze stawac gasic auto grzebac w kasecie , pobujac sie bez ABSu, potem znow stawac znow grzebac w kasecie... możesz śmigać cały czas "bez"
_Gabriel_ Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 nie da sie calkowiecie wylaczyc ESP - mozesz jes stlumic przystrzymujac dluzej przycisk - do latanie bokiem powinno wystarczyc calkowiecie wylaczyc mozna rokodowujac pompe abs i zmieniajac kalibracje, (beda beldy na fisie) bezpiecznik, a raczej bezpieczniki nie pomoga
FANTOMAS Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 hmm...ja w A6 C6 tak robiłem i wyłączało ESP a z tego co wiem magistralę CAN B8 odziedziczyło z C6 a poza tym jak może działać ESP jak jego funkcję realizuje pompa ABS skoro nie będzie miała prądu
_Gabriel_ Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Z ukladu kierowniczego. Moduly pracuja razem. Jak wywali uklad kierowniczy to nie dziala tez esp. A jak msz jeszcze drive select to jest jeszcze jeden dodatkowy modul ;)Za duzo rzeczy do wylaczenia zeby calkowice dezaktywowac esp ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:24 ---------- Generalnie w B8 sa bodajze 3 rodzaje pomp absu. Jedna z nich odpowiada nawet za prace tylnego dyfra (jesli masz tzw sportowy mechanizm roznicowy) czyli dohamowywuje tylne kola lewo/prawo. Tak audi rozwiazalo torque vectoring. Wiec bardzo ciezko ja wylaczyc calkowicie
Rekomendowane odpowiedzi