Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogadajcie z jarko to będą nowe :wink:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to te i opis do Fantomasa pasuje?

Opublikowano

wiec wiemy gdzie zrobić, kwestia tylko czy ludzie by chcieli

Opublikowano

Ja proponuje jeszcze dołożyć jakiś klasyczny neon, tak żeby się świeciło jak psu jajka... :facepalm:

Opublikowano

I zapodać do calibry :wink:

Opublikowano
Ja proponuje jeszcze dołożyć jakiś klasyczny neon, tak żeby się świeciło jak psu jajka... :facepalm:

Może od razu logo A4KLUB.POLSKA podświetlane :grin::grin::grin:

Opublikowano
Idze idze na kukurydze.

pisze sie "w" kukurydze :grin:

Opublikowano

pytanie do posiadaczy B8 , da sie calkiem wylaczyc trakcje ? .

Z tego co kojarze to OOOO dalo ciala i nie ma takiej opcji , mowa oczywiscie o B8/A4 a nie B8/S4.

Opublikowano

nie mówię że ma być całość w chromie ja bym to widział całe bez chromu tylko sam znaczek oooo a reszta czarna dyskretna wypukła do odczytania tylko z bliska

I zapodać do calibry :wink:

A ty pablo nie cfaniakuj bo jeszcze nie dawo miałeś zajebiszcze dywaniki z alumynum

Opublikowano

24azde9.jpg

:facepalm:

Opublikowano

Z tego co kojarze to OOOO dalo ciala i nie ma takiej opcji , mowa oczywiscie o B8/A4 a nie B8/S4.

wyciągnij bezpiecznik od ABS jeśli chcesz się pokręcić i o to chodzi

Opublikowano

8.jpg

tylko pozazdrościć rezania :grin::grin::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ----------

Nie żebym się czepiał ale.........:facepalm:

tn_1265340008.jpg

Opublikowano

no to jedyna opcja... troche piz*owato ... to chcac sie pobawic musze stawac gasic auto grzebac w kasecie , pobujac sie bez ABSu, potem znow stawac znow grzebac w kasecie...

Opublikowano

no to jedyna opcja... troche piz*owato ... to chcac sie pobawic musze stawac gasic auto grzebac w kasecie , pobujac sie bez ABSu, potem znow stawac znow grzebac w kasecie...

sorry taki mamy klimat

Opublikowano

możesz śmigać cały czas "bez" :decayed::thumbup:

Opublikowano

nie da sie calkowiecie wylaczyc ESP - mozesz jes stlumic przystrzymujac dluzej przycisk - do latanie bokiem powinno wystarczyc :wink:

calkowiecie wylaczyc mozna rokodowujac pompe abs i zmieniajac kalibracje, (beda beldy na fisie)

bezpiecznik, a raczej bezpieczniki nie pomoga :)

Opublikowano

hmm...ja w A6 C6 tak robiłem i wyłączało ESP a z tego co wiem magistralę CAN B8 odziedziczyło z C6 a poza tym jak może działać ESP jak jego funkcję realizuje pompa ABS skoro nie będzie miała prądu :eusathink:

Opublikowano

Z ukladu kierowniczego. Moduly pracuja razem. Jak wywali uklad kierowniczy to nie dziala tez esp. A jak msz jeszcze drive select to jest jeszcze jeden dodatkowy modul ;)Za duzo rzeczy do wylaczenia zeby calkowice dezaktywowac esp

---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:24 ----------

Generalnie w B8 sa bodajze 3 rodzaje pomp absu. Jedna z nich odpowiada nawet za prace tylnego dyfra (jesli masz tzw sportowy mechanizm roznicowy) czyli dohamowywuje tylne kola lewo/prawo. Tak audi rozwiazalo torque vectoring. Wiec bardzo ciezko ja wylaczyc calkowicie ;)