KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nic poZa tym ze 1cylinder, ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- Gabriel ile masz nalatane u siebie? Nowsze 3.0tdi ma problemy starszaków? Czyt. Wtryski, łańcuch, klapki?
gruszka Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nic poZa tym ze 1cylinder,---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- Gabriel ile masz nalatane u siebie? Nowsze 3.0tdi ma problemy starszaków? Czyt. Wtryski, łańcuch, klapki? karol w mojej a6 klapki byly robione?
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Głowy nie dam , nie kojarzę , ale pewnie by sie świeciło cos
gruszka Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Głowy nie dam , nie kojarzę , ale pewnie by sie świeciło cos tak jak u cie?
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 A znasz drugi taki przypadek jak mój? P.s. Okazało sie ze klapki sa cale
gruszka Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 A znasz drugi taki przypadek jak mój? P.s. Okazało sie ze klapki sa cale :/ panowie ktoś wieczorkiem reflektuje na casyno?
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 No przez długi czas nie było rulety w krk
Wąski Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 gdyby ktos chcial cos pojezdzic po sniegu to zapraszam do Kamienia, tam jest zmknieta kreta droga w lesie prowadzaca do kamieniolomu.tam mozna pojezdzic i spotkac troche ludzi radzacych sobie. co do esp to w S-ce po wylączeniu cos tam bzyczało ale nie interweniowal. w a3 jak wylacze i ide na recznym gdy tylko klepne hampel zeby zaciesnic wlacza sie esp i woz sie prostuje. dramat ja jestem tylko jak nie ma soli
gruszka Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 gdyby ktos chcial cos pojezdzic po sniegu to zapraszam do Kamienia, tam jest zmknieta kreta droga w lesie prowadzaca do kamieniolomu.tam mozna pojezdzic i spotkac troche ludzi radzacych sobie. co do esp to w S-ce po wylączeniu cos tam bzyczało ale nie interweniowal. w a3 jak wylacze i ide na recznym gdy tylko klepne hampel zeby zaciesnic wlacza sie esp i woz sie prostuje. dramat ja jestem tylko jak nie ma soli trza by go tam przetargac na lawecie
Wąski Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 co Wy na to ??? kary na torze lodowym ---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ---------- gdyby ktos chcial cos pojezdzic po sniegu to zapraszam do Kamienia, tam jest zmknieta kreta droga w lesie prowadzaca do kamieniolomu.tam mozna pojezdzic i spotkac troche ludzi radzacych sobie. co do esp to w S-ce po wylączeniu cos tam bzyczało ale nie interweniowal. w a3 jak wylacze i ide na recznym gdy tylko klepne hampel zeby zaciesnic wlacza sie esp i woz sie prostuje. dramat ja jestem tylko jak nie ma soli trza by go tam przetargac na lawecie laweta jest
_Gabriel_ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nic poZa tym ze 1cylinder,---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- Gabriel ile masz nalatane u siebie? Nowsze 3.0tdi ma problemy starszaków? Czyt. Wtryski, łańcuch, klapki? 255kkm klapy kolektora robilem - wtryski sa te same, lancuszki sa ponoc poprawione, ale nie mam porownania do starszych wersji, wiec jak nie zobacze to nie uwierze. generalnie robilme tylko klapy i jezdze troche na wyzszym cisnieniu paliwa niz seria i poki co nic sie nie dzieje
FANTOMAS Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 ...jak ide na recznym gdy tylko klepne hampel zeby zaciesnic wlacza sie esp i woz sie prostuje. dramat przełóż homonto i konia do tyłu wtedy wóz może nie będzie się prostował tylko co z lejcami
_Gabriel_ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Widzieli, slyszeli jak sie suki drą Formula 1 testing 2014 Jerez [HD] pure V6 turbo sound - 29 January - YouTube
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Quick sex - YouTube A widziałeś jak ta suka się drze co ją stuka?
ruks Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 gdyby ktos chcial cos pojezdzic po sniegu to zapraszam do Kamienia, tam jest zmknieta kreta droga w lesie prowadzaca do kamieniolomu.tam mozna pojezdzic i spotkac troche ludzi radzacych sobie. co do esp to w S-ce po wylączeniu cos tam bzyczało ale nie interweniowal. w a3 jak wylacze i ide na recznym gdy tylko klepne hampel zeby zaciesnic wlacza sie esp i woz sie prostuje. dramat Rzuć jakiś namiar GPS, zerknąłbym na googlach Pisząc o S-ce masz na myśli swoją? A3 dokładnie tak jak Golf IV, u mnie rechoce pompa ale delikatnie da się dociążyć ---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- co Wy na to ??? kary na torze lodowym http://img547.imageshack.us/img547/1557/338f.jpg Zimno trochę Kolec jest?
_Gabriel_ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zimno trochę Kolec jest? Bolec... jak wygrasz:grin:
gruszka Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Widzieli, slyszeli jak sie suki drą Formula 1 testing 2014 Jerez [HD] pure V6 turbo sound - 29 January - YouTube Troche jak z N-kowymi miśkami cały czas jakby nie dokręcone
_Gabriel_ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Z tym, ze podtrzymanie maja inne
Rekomendowane odpowiedzi