Transitpower Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 ale gdzie ? Boski napisz mi esa Pewnie u Boserona na chacie... Ale gdyby trzeba było - to można też u mnie... Tylko u Łukasza lepsze warunki będą bo u mnie pokój gościnny troche mały jest
Lucazzz Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 siema:hi: ma ktos moze ETKE?? potrzebuje nr katalogowy Plastikowej koncówki do której wchodzi miarka oleju...?? oczywiscie b5 afn
Yoghurt Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 panowie co wchodzi w sklad zewnetrznego sline'a w b8 avant? zderzak przod, zderzak tyl, spojler na klape, dyfuzor tylnego zderzaka i co jeszcze?
_Gabriel_ Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 siema:hi:ma ktos moze ETKE?? potrzebuje nr katalogowy Plastikowej koncówki do której wchodzi miarka oleju...?? oczywiscie b5 afn View image: afn chyba chodzi o czesc nr 18? tzw lejek... ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- panowie co wchodzi w sklad zewnetrznego sline'a w b8 avant? zderzak przod, zderzak tyl, spojler na klape, dyfuzor tylnego zderzaka i co jeszcze? jeszcze listwy boczne
Yoghurt Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 panowie co wchodzi w sklad zewnetrznego sline'a w b8 avant? zderzak przod, zderzak tyl, spojler na klape, dyfuzor tylnego zderzaka i co jeszcze? jeszcze listwy boczne na drzwi czy na progi?
Lucazzz Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 siema:hi:ma ktos moze ETKE?? potrzebuje nr katalogowy Plastikowej koncówki do której wchodzi miarka oleju...?? oczywiscie b5 afn View image: afn chyba chodzi o czesc nr 18? tzw lejek... dokładnie tak masz u mnie piwo
lennox Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 si, wysłałem zapytanie i czekam na info co do ceny senkju, a ta druga?
Transitpower Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 siema:hi:ma ktos moze ETKE?? potrzebuje nr katalogowy Plastikowej koncówki do której wchodzi miarka oleju...?? oczywiscie b5 afn Na przyszłość... Masz tu ETKE ONLINE IFI :: Free services Klikasz w link, później CarProg2 i masz wszystko co Ci potrzebne
boseron Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 ale gdzie ? Boski napisz mi esa Pewnie u Boserona na chacie... Ale gdyby trzeba było - to można też u mnie... Tylko u Łukasza lepsze warunki będą bo u mnie pokój gościnny troche mały jest póki co chętnych jest 3 osoby Boseron, Cuber, Tranzit, ktoś jeszcze ? co do miejscówki to dwa wybory u mnie lub Tranzita, jezeli u mnie to Moje Kobity muszę wyeksmitować do Teściowej dlatego czekam na odpowiedz tak czy siak widzimy sie dzić wieczorem przy dobrym trunku w doborowym towarzystwie
Transitpower Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 ale gdzie ? Boski napisz mi esa Pewnie u Boserona na chacie... Ale gdyby trzeba było - to można też u mnie... Tylko u Łukasza lepsze warunki będą bo u mnie pokój gościnny troche mały jest póki co chętnych jest 3 osoby Boseron, Cuber, Tranzit, ktoś jeszcze ? co do miejscówki to dwa wybory u mnie lub Tranzita, jezeli u mnie to Moje Kobity muszę wyeksmitować do Teściowej dlatego czekam na odpowiedz tak czy siak widzimy sie dzić wieczorem przy dobrym trunku w doborowym towarzystwie Amen
FANTOMAS Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 si, wysłałem zapytanie i czekam na info co do ceny senkju, a ta druga? sie pisze seńkiuł nieuku
Krumak Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Witajcie, Panowie czy możecie mi polecić w Krk jakiś serwis klimatyzacji, w którym regenerują sprężarki klimy??
Krumak Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Czy ktoś jest chętny na mapy 2014 do RNS-E. Dysponuje mapami West oraz East
Wąski Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Czy ktoś jest chętny na mapy 2014 do RNS-E. Dysponuje mapami West oraz East ja:wink: po ile
Rekomendowane odpowiedzi